دوست عزیز فرض کن من دارم! چطور برات ارسال کنم؟ شما برو پرنده فروشی ها دارن.
نر و ماده هم هیچ فرقی ندارن! فقط نر بعد دو سال فرار میکنه ولی ماده احتمال فرارش کمتره!
نر و ماده مینایه بزرگ زیاد مشخص نیست بعد شما میخوای جوجشو بفهمی جنسیتش چیه؟
بنده دو سال پیش یه جوجه مینا رو که وضعیت بدی داشت رو از یه پرنده فروشی خریدم! بدبخ تک افتاده بود و همه رو خریده بودن جز این! 20 تومن خریدم فک کنم. یه ناخنش هم افتاده و بعد دو سال هنوز در نیومده!
دلم سوخت واسش. وقتی اوردم خونه هر کی میدیش میگفت این میمیره! ولی بعد یکی دو روز خوب شد و سر حال. البته یه سری دارو و ویتامین بهش دادم تا خوب شد.
الان هم بعد دو سال بازم کلمات رو سریع یاد میگیره. ماده هم هست! سقف دهنش سیاه نیست(یعنی هست ولی خیلی کم) و اینکه مدام میخواد برا خودش خونه بسازه!(تیکه های چوب وو این چیزا پیدا میکنه و میره توی دستشویی حیاط و میرزشون توی کاسه دست شور!
توی پیلوت ازاده و خودش میره توی حیاط و میاد! بعدم میاد بالا و پشت در خونه سر و صدا میکنه تا درو براش باز کنیم! خیلی با نمکه.قفس داره ولی در شبانه روز ده دقیقه هم تو قفس نیست! فقط میره توش اب و غذا میخوره!
درسته بیشتر از 50 ارزش نداره
ممنون میشم دوستانی که سر رشته دارن بگن چجوری یه جوجه خوب بگیریم نه مریض که فرداش نمیره
مرسی
اگه پرنده کوچیکه دستت رو بگیر بالای سرش و اگه دهنش رو باز کرد خوبه.
به وضعیت ظاهریش هم نگاه کن. مثلا ببین پاهاش مشکلی نداشته باشه! چوت بعضی اوقتا پرنده ها پاشون میمونه زیرشون و خون نمیرسه بهش م مشکل دار هستن!
مینا رو پیشنهاد میشه یک ماهه با بالا بگیرید. از بقیه پرنده ها هم راحتتره نگه داریش! کافیه دونه پارس رو خیس کنی و بعد گوله های کوچیک درست کنی وبگیری بالای سرش خودش میگیره و میخوره.
برای دون خور شدن هم همون دون پارسو باید خیس کرد و گذاشت توی ظرف تا خودش بخوره. و بعد یه مدت دونه خشک هم بزار تا تست کنه! چون اوایل نمیتونه دونه خشک رو بخوره و هی از دهنش میوفته!
دونه پارس خیس شده رو هم 20 دقیقه بیشتر نمونه که فاسد میشه و پرنده مریض میشه. هر 20 دقیقه هم باید بهش غذا داد.