• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار جک 3.5

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohsenoo

Registered User
لایک‌ها
78
سلام دوستان
بنده یک عدد هدفون akg k313 دارم.:rolleyes: خب بر حسب عادت زیاد توی جیب میزاشتم آیپاد رو که متاستفانه فیشش از داخل قطعی پیدا کرد و یکی از کپسولا صدا نداد. منم دادم گارانتی آواسان که بعد از گرفتن پول پست و کلی منت قرار شد که عوض کنند و یه نو برام بفرستند.اما دوستان خوبمون در آواسان لطف داشتند و همون هدفون رو جکش رو پاره کردند و لحیم نموده و سرهم نمودند و نزد کار فرستاتند. که البته نشونه دانایی و زیرکی دوستانمون توی بخش گارانتی بود (کارت گارانتی 1 هفته بعد از رسیدن هدفون تمام شد)
و هدفون تعمیر شده هم بیش از 2 هفته عمر نکرد.
بدنبال یک جک مناسب میگردم که اولا زیاد گنده نباشه(رفتم تو بازار جک های پیچی اکثر بدرد میکروفن مسجد میخورد) و با باز شدن و وصل شدن به کابل خیلی ضایع نباشه و البته بسیاز محکم باشه تا بتونیم چند ماه تحملش کنیم و انشا.. در ماه های آینده به سنهایزر مهاجرت کنیم.
اگه کسی چنین چیزی داشت عکس بگیره بزاره.

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
من چند روز پیش هدفون ep630 خراب شد فرستادمش شرکت شاب برای تعمیر بعد از یه هفته تعمیر شده اش رو برام فرستادن نمیدونم چجوری این هدفون هارو باز میکنن که هیچ اثری روش نمیمونه البته مشکل من جک هدفون نبود.فقط تنها ایرادشون اینه که با پست تیپاکس بسته رو میفرستن .رفتم بسته رو تحویل بگیرم امضا کردم اومدم که بیام بیرون دیدم طرف گفت قابل نداره 8 هزارتومن میشه داشتم از تعجب شاخ در میاوردم قبلش هم خودم 3 هزارتومن واسه فرستادن پول داده بودم. تقریبا نصف قیمت نوش پام در اومد. تا من باشم دیگه هدفون پلیر رو به تلوزیون وصل نکنم.

mohsenoo

Registered User
لایک‌ها
78
ولی مال من با اعتماد بنفس کامل کابلی که به گفتهخودشون موقع خرید free اکسژن بود رو باز کرده بودن به سر جک لحیم کرده بودن و با یه زوار لستیکی مشکی روی کابل سفید رنگ رو پوشونده بودن. حال سوال اینجاس اگه آواسان نماینده رسمی شرکت AKG هست و روی هدفون هم 1 سال گارانتی نوشته شده میتونستند هدفون من رو با یه نو عوض کننند و از شرکت بگیرن...اما خودشون رو زحمتی ندادند.
تصمیم دارم تو زندگیم جنس گارانتی دار نخرم.

PersianKORG

Registered User
لایک‌ها
43
دوست عزیز شما فقط جک رو می خواهید؟من متوجه منظورتون نشدم اگر بتونید یک عکس از نمونه های روی اینترنت بگذارید.بنده همه نوع جک موجود دارم...

mohsenoo

Registered User
لایک‌ها
78
ببینید فکر کنید من یه هدفون دارم که تهش الان سیم خالیه و میخوام به پلیر وصل کنم. معمولا خود هدفونا بصورت پرس شده یا ییه تیکه به جک وصل هستند. اما خب اییجا مت الان قطعی و پارگی دارم و باید کل جک عوض بشه.کیفیتش هم مهمه چون یه جک 200 تومنی روش گذاشتم کیفیتش اومد پایین.و البته اینکه ببعد از اینکه لحیمش کنم محکم گیر بشه و ضایع هم نباشه.شما از مدل هایی که دارید عکس بزارید.

mohsenoo

Registered User
لایک‌ها
78
آپ............ ................ ................. .......... .......... ............ ........

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا