• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار خودکار با قابلیت عکاسی و فیلمبرداری

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
موجود بودن خبر بدین ولی فقط از نوع با کیفیت میخوام حالا فیلم هم نگیره اشکال نداره ولی حتما" عکسش با کیفیت بگیره نه اینکه فقط اسما" عکاسی و فیلمبرداری داشته باشه

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
موجود بودن خبر بدین ولی فقط از نوع با کیفیت میخوام حالا فیلم هم نگیره اشکال نداره ولی حتما" عکسش با کیفیت بگیره نه اینکه فقط اسما" عکاسی و فیلمبرداری داشته باشه

سلام... داداش استخدام mi5 شدی؟:D:eek:

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
این (آلت ها:D) غیر قانونی هستند هواست باشه!
چرا داداش؟همین الانم گلکسی گیر سامسونگ دارم که اونم یه جورایی فیلمبرداری و عکاسیش مخفیه که!:D:D
پ.ن داداش کواد کوپتر ارزون چیزی داری با قتبلیت فیلمبرداری با کیفیت؟:D

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
چرا داداش؟همین الانم گلکسی گیر سامسونگ دارم که اونم یه جورایی فیلمبرداری و عکاسیش مخفیه که!:D:D
پ.ن داداش کواد کوپتر ارزون چیزی داری با قتبلیت فیلمبرداری با کیفیت؟:D
بخوان گیر بدن به همه چیز گیر میدن!حتی ساعت مچی دوربین دار! ولی این خودکار ماهیتش برای mi5 ساخته شده!:D

هگزاکوپتر دارم از کوادها خیلی بهتر و پایدارتر هست! قیمت همکاری برات میزنم! اون قیمت ها که داخل تاپیکم هست برای مشتریه... دوربینش رو هم موجود دارم کیفیت فیلمبرداریش 720p هست و فلش مموری میخوره!

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
بخوان گیر بدن به همه چیز گیر میدن!حتی ساعت مچی دوربین دار! ولی این خودکار ماهیتش برای mi5 ساخته شده!:D

هگزاکوپتر دارم از کوادها خیلی بهتر و پایدارتر هست! قیمت همکاری برات میزنم! اون قیمت ها که داخل تاپیکم هست برای مشتریه... دوربینش رو هم موجود دارم کیفیت فیلمبرداریش 720p هست و فلش مموری میخوره!
داداش من نمی دونم این هگزا چه جوریه؟ قیمت و امکانات رو برام پخ کن داداش

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
داداش من نمی دونم این هگزا چه جوریه؟ قیمت و امکانات رو برام پخ کن داداش
همون کوادکوپتر! کوادکوپتر 4تا موتور داره و هگزاکوپتر 6تا! به همین علت پایدارتر و سریعتره! پ.خ میکنم براتون

بالا