سلام... داداش استخدام mi5 شدی؟موجود بودن خبر بدین ولی فقط از نوع با کیفیت میخوام حالا فیلم هم نگیره اشکال نداره ولی حتما" عکسش با کیفیت بگیره نه اینکه فقط اسما" عکاسی و فیلمبرداری داشته باشه
سلام دادش نه والله فقط علاقه دارم!سلام... داداش استخدام mi5 شدی؟
این (آلت ها) غیر قانونی هستند هواست باشه!سلام دادش نه والله فقط علاقه دارم!
چرا داداش؟همین الانم گلکسی گیر سامسونگ دارم که اونم یه جورایی فیلمبرداری و عکاسیش مخفیه که!این (آلت ها) غیر قانونی هستند هواست باشه!
بخوان گیر بدن به همه چیز گیر میدن!حتی ساعت مچی دوربین دار! ولی این خودکار ماهیتش برای mi5 ساخته شده!چرا داداش؟همین الانم گلکسی گیر سامسونگ دارم که اونم یه جورایی فیلمبرداری و عکاسیش مخفیه که!
پ.ن داداش کواد کوپتر ارزون چیزی داری با قتبلیت فیلمبرداری با کیفیت؟
داداش من نمی دونم این هگزا چه جوریه؟ قیمت و امکانات رو برام پخ کن داداشبخوان گیر بدن به همه چیز گیر میدن!حتی ساعت مچی دوربین دار! ولی این خودکار ماهیتش برای mi5 ساخته شده!
هگزاکوپتر دارم از کوادها خیلی بهتر و پایدارتر هست! قیمت همکاری برات میزنم! اون قیمت ها که داخل تاپیکم هست برای مشتریه... دوربینش رو هم موجود دارم کیفیت فیلمبرداریش 720p هست و فلش مموری میخوره!
همون کوادکوپتر! کوادکوپتر 4تا موتور داره و هگزاکوپتر 6تا! به همین علت پایدارتر و سریعتره! پ.خ میکنم براتونداداش من نمی دونم این هگزا چه جوریه؟ قیمت و امکانات رو برام پخ کن داداش