• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار دامین آی آر با موضوع فروشگاه و پیج رنک بالا

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان .
بنده دامنه آی آر و با پیج رنک بالای 2 یا 3 ( فیک نباشه و واقعی باشه ) و با موضوع شاپ و فروشگاه میخوام بخرم .
کسی اگر پیشنهادی داره بده ممنون میشم .
بعضی از دوستان شاید بگن تو که خودت پیشنهاد معرفی دامنه پیج رنک دار میدادی پس چرا ...
خدمت این دوستان بگم که بنده دامنه های gtld معرفی می کنم که Global هستش نه دامنه های ctld که مخصوص کشور هاست . مثل .ir
کسی اگر دامنه ای داره همینجا بگه ببینیم چطوریه . اگر هم نمیخواید پابلیک بشه پ خ بدید !
ممنون .

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
چرا پیشنهادی نشد ؟! یعنی اینهمه دامنه اینجا فروخته میشه اینی که من میخوام نیست بینشون ؟! منتظر پیشنهاداتتون هستم !

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
چرا پیشنهادی نشد ؟! یعنی اینهمه دامنه اینجا فروخته میشه اینی که من میخوام نیست بینشون ؟! منتظر پیشنهاداتتون هستم !

دامین هست ولی رنک دار نیست ...

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
خوب دامنه های تاپ رو معرفی کنید شاید خودمون رنکشو بردیم بالا ! ولی فقط دامنه های تاپ باشه ها ! تک کلمه ای و زیبا ! مثلا نیاید بگید bia2kharid یا ... !

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
IranianShop dot ir
eSale dot ir
omde dot ir

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
خوب دامنه های تاپ رو معرفی کنید شاید خودمون رنکشو بردیم بالا ! ولی فقط دامنه های تاپ باشه ها ! تک کلمه ای و زیبا ! مثلا نیاید بگید bia2kharid یا ... !

اشانتیون .... تک کلمه ای و شیک ... ! :)

eshantion

آی آر

موفق باشید .

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
سلام بر شما

بودجه تان را لطفا بفرمائید.

ممنون.

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
سلام بر شما

بودجه تان را لطفا بفرمائید.

ممنون.
بودجه هست ! ولی متناسب با دامین ! مثلا برای دامنه هایی مثل bia2shopha یا امثالهم هزار تومان هم بودجه ی زیادیه ! ولی برای دامنه ای مثل market.ir دو میلیون هم بودجه کمیه ! بستگی به دامنه داره ! حالا شما بفرما دامنه هاتو ببینیم چطوریه !

بالا