سلام
مجیکار استارت زن موجود هست با این مشخصات...
دارای قابلیت استارت از راه دور ، امکان فعال و غیر فعال شدن دزدگیر هنگام نزدیک و دور شدن از خودر , دارای ویژگی باز کردن درب خودرو بدون ریموت و سوئیچ از طریق پین کد , و از امکانات دیگه این محصول میتوان به نکات زیر اشاره نمود :
زنگ بیداری روی ریموت ,سوکت چشم اولتراسونیک ,قفل شدن درب خودرو به صورت اتوماتیک , دارای سنسور درب خودرو و صندوق عقب , دارای سنسور درب موتور , قابلیت پیجر , قفل کودک در زمان روشن شدن خودرو و نمایش آن , غیر فعال کردن سیستم استارت , دارای ویژگی سیستم ضد سرقت (خاموش کردن خودرو در هنگام سرقت) , هشدار روشن بودن چراغها , قابلیت تایمر استارت در زمان دلخواه , قابلیت خنک شدن موتور , نشان دهنده ولتاژ باطری خودرو بر روی ریموت , نشان دهنده درجه حرارت داخل خودرو , لرزاننده , دارای قابلیت حذف و اضافه کردن سنسور ضربه , قابلیت قفل کردن دکمه های ریموت...
اکبند تقدیم میشه 355000 تومان...
مجیکار با این امکانات رو تو بازار بالای 600 تومن دارن مغازه دارها که بویی از انصاف نبردن میفروشن...
این قیمت رو حتی عمره فروش ها برای تعداد بالای 100 عدد هم نمیدن اما دوست من وارد کننده هست و به من این قیمت میده...ما هم با یه سود جزیی میفروشیم...
فکر میکنم که بیمه نامه سرقت هم داشته باشه بار جدید دقیقا خاطرم نیست...