• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار دستگاه Digital Audio Decoder

jooly

Registered User
لایک‌ها
9
درود بر شما دوستان عزیز
خریدار یک دستگاه دیکودر دیجیتال هستم هر مدل و مارکی هم هست فرقی نداره
در اصل این دستگاه کواکسیال یا کابل نوری (digital)میره داخل این دستگاه و کد گشایی میشه و خروجی به صورت انالوگ 5.1 دالبی میباشد
این هم سرچ توی گوگل برای دوستانی که این دستگاه رو ندیدن در ضمن من هر چی گشتم پیدا نکردم نمیدونم چرا وارد نکردن
https://www.google.com/search?q=Dig...7IGYAg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1920&bih=976&dpr=1

ahmadabbasy

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
شما در واقع یه ( D to A ) یا به عبارت ساده تر ( دیجیتال به آنالوگ ) ، میخای .
هستش ولی خیلی خیلی گرونه و اگه برای کار حرفه ای نمیخای ، بهتره دنبال سیستم های اسپیکر دیجیتال یا سینمای خانگی ارزون مثل سینمای خانگی بگردی.

jooly

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
شما در واقع یه ( D to A ) یا به عبارت ساده تر ( دیجیتال به آنالوگ ) ، میخای .
هستش ولی خیلی خیلی گرونه و اگه برای کار حرفه ای نمیخای ، بهتره دنبال سیستم های اسپیکر دیجیتال یا سینمای خانگی ارزون مثل سینمای خانگی بگردی.
درود
من هم همینو گفتم فک نکنم اونقدر گرون باشه عکس ها رو دیدین ؟؟ یک چیزی مثل این هست :
DTS_AC3_Digital_Audio_Decoder_5_1_AUDIO_GEAR_DECODER.jpg
قیمت هم توی سایت 50 دلار زده در اصل من دارم یک امپلی فایر دالبی 5.1 میسازم توی زمینه امپلی فایر یک 4 سالی میشه کار میکنم و رشتمم هم الکترونیک هست و الان گیر همین برد هستم که تکمیل بشه دیگه تمام متاسفانه ایسی این dts هم پیدا نمیشه

alitondar

Registered User
لایک‌ها
55
با اجازه
اگه کسی داشت به منم اطلاع بده.

بالا