• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار دوربین عکاسی چاپ سریع فوجی فیلم Fujifilm Instax 210 EX

وضعیت
موضوع بسته شده است.

KONJKAVE60

Registered User
لایک‌ها
715
سلام فوآد جان خوبی عزیز
من اطلاعات زیادی ندارم فقط میدونم که دیجی کالا داشت واسه فروش و چند وقت پیش هم یکی از دوستان بازارچه کارکردشو گذاشته بود برای فروش و قیمت خوبی هم در نظر گرفته بود براش البته فکر کنم به قول خودتون مدلهای مختلفی داره
قیمت نوش اونموقع که حدودا 8 -9 ماه ازش گذشته توی دیجی کالا فکر کنم 290 ثبت شده بود
توی سایتهای ایرانی جستجو کن حتما پیدا میکنی
راستی یادمه که دیجی کالا فیلم مخصوصشم داشت همونموقع

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
سلام دوست عزیز
اول اینکه کار درستی نیست بخوای همچین چیزی رو از ebay بخری. بعد هم این دوربینا خودشون عکس رو چاپ نمیکنن یعنی اینجور نیست که فکر کنید داخلشون پرینتر دارن بلکه این فیلمهاشونه که خود به خود ظاهر میشن ساختمان این دوربینها مثل همه دوربینهای انالوگ هست بلکه هم ساده تر فقط وظیفه اش اینه که نور رو برای لحظه ای به فیلم بتابونه. پس چیزی که توی این دوربینا مهمه فیلمشونه که هم گرونه و هم کم گیر میاد.تو ایران که اصلا گیر نمیاد. البته به جز مدلهای جدید فوجی که به تازگی دارن تولید میشن.
دورببینی رو هم که عکسش رو گذاشتی میتونی تو همین ایران با حدود 50 تومن پیدا کنی ولی مهم فیلمشونه که ساخت خود کداک بود و از سال 1985 به اینور تولید نشده.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
با سلام.

این تاپیک در صورتی که برای مشاوره زده شده باشه محل مناسبش می تونه بخش عکاسی (اون هم قسمت مشاوره خرید دوربین) باشه، ولی در صورتی که هدف اقتصادی (خرید و فروش) مطرح باشه می بایست در بازارچه زده بشه.

من این تاپیک رو می بندم. شما لطفا با مطالعه قوانین بازارچه تاپیک تون رو در این قسمت بزنید:

http://forum.persiantools.com/forums/خرید-و-فروش-تلویزیون،-دوربین-و-گیرنده-های-دیجیتال.206/

موفق باشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا