• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار دوو سیلو

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
سلام دوستان

دنبال خرید یک دوو سیلو هستم. حداکثر پولی که میتونم بدم 15 میلیون تومن هست و میخوام ظاهر ماشین تا حد امکان تمیز باشه و از نظر فنی هم سالم. البته با این قیمتها نمیتونم ماشین بدون رنگ پیدا کنم. نوع رنگ ماشین هم بژ یا نقره ای نباشه ولی رنگهای دیگه قابل قبوله. البته از رنگهایی مثل مشکی یا سبز یشمی (سبز لجنی) هم خیلی خوشم نمیاد ولی اگه ماشین سالم باشه، مشکلی نیست.
تا حالا دوو نداشتم و اصولا ماشین باز نیستم و علت اینکه میخوام دوو بخرم یکی اینکه میخوام دوو را تجربه کنم (در کل ازش تعریف میکنند) و دیگه اینکه چون با پولی که دارم ماشین خیلی بهتری پیدا نمیشه. پراید میتونم بخرم که فکر کنم دوو خیلی با ارزشتر از اون باشه حتی اگه مدلش 10 سال هم قدیمی تر باشه.

حالا دوستان نظرتون درباره خرید دوو چیه؟ با این پول میتونم چیز خوبی پیدا کنم؟
کسی دوو برای فروش داره؟

hmdn2012

Registered User
لایک‌ها
57
به نظرم با این پول یه پژو 405 بگیر

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
سلام دوستان

دنبال خرید یک دوو سیلو هستم. حداکثر پولی که میتونم بدم 15 میلیون تومن هست و میخوام ظاهر ماشین تا حد امکان تمیز باشه و از نظر فنی هم سالم. البته با این قیمتها نمیتونم ماشین بدون رنگ پیدا کنم. نوع رنگ ماشین هم بژ یا نقره ای نباشه ولی رنگهای دیگه قابل قبوله. البته از رنگهایی مثل مشکی یا سبز یشمی (سبز لجنی) هم خیلی خوشم نمیاد ولی اگه ماشین سالم باشه، مشکلی نیست.
تا حالا دوو نداشتم و اصولا ماشین باز نیستم و علت اینکه میخوام دوو بخرم یکی اینکه میخوام دوو را تجربه کنم (در کل ازش تعریف میکنند) و دیگه اینکه چون با پولی که دارم ماشین خیلی بهتری پیدا نمیشه. پراید میتونم بخرم که فکر کنم دوو خیلی با ارزشتر از اون باشه حتی اگه مدلش 10 سال هم قدیمی تر باشه.

حالا دوستان نظرتون درباره خرید دوو چیه؟ با این پول میتونم چیز خوبی پیدا کنم؟
کسی دوو برای فروش داره؟

سلام
دوو اگر تمیز و سالم باشه بله ارزش داره ولی متاسفانه تحریم ها باعث شد دوو تو ایران نیاد
با این بودجه دوو و پژو اصولا پیشنهاد نمیشه
یه پراید تمیز و سالم بگیری دردسرش کمتره...

و پیشنهاد میکنم اگر میخوای دوو بگیری بگرد دنبال دوو سوپر سالن یا همون دوو پرینس...فوق العاده زیباس !

nemo367

Registered User
لایک‌ها
178
دوو سیلو مدل 1381 رنگ زیتونی- دور رنگ(بدون ضربه و بتانه)-فنی فوق العاده سالم - همین امروز دادم 14 تومان

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
دوو سیلو مدل 1381 رنگ زیتونی- دور رنگ(بدون ضربه و بتانه)-فنی فوق العاده سالم - همین امروز دادم 14 تومان
شما تو کار خرید فروش خودرو هستی یا ماشین شخصی خودتون را فروختی؟
دوو سیلو سراغ داری؟
یه سوال دیگه: وضعیت قطعات یدکیش چطوره؟ قطعات فنی و غیر فنی (چراغ، آینه، سپر، ...)؟ راحت پیدا میشه؟

nemo367

Registered User
لایک‌ها
178
بله من توی کار خرید و فروش ماشین هستم
فعلا سراغ ندارم....اگه بخوای برات توی بازار همدان پیدا کنم؟
قطعات یدکی هم توی مثلا همدان 2 تا مغازه فقط دوو کار می کنند
از نظر سواری و راحتی هم دوو 81 بهتر از پژو 88 هستش

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
پس شما همدانید؟! من فکر کردم تهرانید!
نه من از تهران میخوام، خیلی ممنون.
حالا که توی خرید-فروش هستین اگه دوست داشتین به سوالام جواب بدید:
یک تعداد کمی از این دوو سیلو ها از نوع لیفت بک (یا شاید هم هاچ بک) هستند، اینها از نظر موتور و فنی مثل همون سیلوهای صندوق دارند؟ قطعاتشون چه فنی و چه غیر فنی (چراغ، آینه، ...) مثل بقیه دووها راحت پیدا میشه؟ من شنیدم سخت گیر میاد.
یه سوال دیگه، ماشین دست دوم توی تهران با قیمت بهتر پیدا میشه یا توی شهرهای دیگه؟ یعنی صرف میکنه از تهران بخری و ببری شهرهای دیگه بفروشی؟ یا اصلا برای مصرف شخصی از کجا بخری بهتره، تهران یا جای دیگه؟

baktash2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من یه دوو سیلو مدل 81 سفید و تمیز دارم .از لحاظ فنی و رخ هم عالیه اگه کسی خواست در خدمتم .تهران هستم و قیمت رو هم 15 میلیون گذاشتم .ماشین بدون سرو صدا و با سواری عالی .جلوبندی و موتور و صفحه کلاچ و لنت ترمز و ....همه حدودا 3 میلیون که فاکتور موجوده هزینه کردم که خودم سوار بشم ولی برای خرید خونه پول لازمم امشب تصمیم گرفتم بفروشم.09396441013 شمارمه

بالا