• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار رم 4 گیگ باس 1600 برند hinix

bynam

Registered User
لایک‌ها
24
با عرض سلام خدمت دوستان

جهت ارتقا لپ تاپ asus k45 یک دونه رم hinix با حجم 4 گیگ باس 1600 میخوام

الان یک عدد از همین و یک دونه 2 توشه که میخوام جای 2 گیگ یکی از این بگذارم
فقط همین رمی که عکسشو میگذارم مد نظرمه مگر اینکه کسی بخواد رم های 2 و 4 گیگ منو برداره و 2 تا 4 گیگ یکسان بهم بده

با تشکر

1.jpg

bynam

Registered User
لایک‌ها
24
up............

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
باید با همین کدی یدونه ۴میفرستادم تست میکردی شاید دوالی که میخوای میشد. گمون نکنم برند فرقی داشته باشه مهم اینه کانالاشون یکی بشه و فرکانس و CL

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
من یه دونه کپ همین رم رو دارم ولی منتها منم میخوام مثله شما ارتقا بدم .
اگر مایل بودید و میتونید رم دیگری بخرید من این رمتون رو به یه قیمت منصفانه خریدارم .
از اونجایی که لپ تاپ بنده گارانتی داره ترجیح میدم رمش رو فعلا نگه دارم وگرنه برام مسئله ای نبود میتونستم رمم رو بدم بهتون یه جفت 8 گیگ بخرم

Last edited:

bynam

Registered User
لایک‌ها
24
من یه دونه کپ همین رم رو دارم ولی منتها منم میخوام مثله شما ارتقا بدم .
اگر مایل بودید و میتونید رم دیگری بخرید من این رمتون رو به یه قیمت منصفانه خریدارم .
از اونجایی که لپ تاپ بنده گارانتی داره ترجیح میدم رمش رو فعلا نگه دارم وگرنه برام مسئله ای نبود میتونستم رمم رو بدم بهتون یه جفت 8 گیگ بخرم

سلام دوست گرامی

لپ تاپ بنده هم نو وگارانتی دارد.فکر نمیکنم برای گارانتی مشکلی ایجاد کند.اما بنده تهران نیستم و رم باس 1600 برایم تهیه اش مشکله و در ضمن به صرفه نیست این یکی رو هم به قیمت دست 2 بفروشم بعد برم دوباره نو بخرم.
به هر حال شما هم قیمتی که رم بنده را میخرید و هم قیمتی که مال خودتونو به من میفروشید بفرمایید .من روش یک حسابی بکنم.
با تشکر

bynam

Registered User
لایک‌ها
24

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
سلام دوست گرامی

لپ تاپ بنده هم نو وگارانتی دارد.فکر نمیکنم برای گارانتی مشکلی ایجاد کند.اما بنده تهران نیستم و رم باس 1600 برایم تهیه اش مشکله و در ضمن به صرفه نیست این یکی رو هم به قیمت دست 2 بفروشم بعد برم دوباره نو بخرم.
به هر حال شما هم قیمتی که رم بنده را میخرید و هم قیمتی که مال خودتونو به من میفروشید بفرمایید .من روش یک حسابی بکنم.
با تشکر

البته فکر کنم رم دوستمون pourya.3232
hyundai باشه!
تو پیغام خصوصی که اینطور به من گفتن,شایدم اشتباه کردن

bynam

Registered User
لایک‌ها
24
...............

بالا