alireza shakoori
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 44
- لایکها
- 10
سلام عزیز . تشکر از اینکه وقت گذاشتید . جسارتا بنده خودم دوتا ماژول 4 گیگ دارم میخوام دوتا 4 گیگ دیگه تهیه کنم تا مجموع بشه 16 گیگ حتما هم باید با فرکانس همین رم ها یکی باشه . بازم تشکر از شمایدونه 1866 دارم
سلام عزیز . وقتتون به خیر . تشکر از اینکه وقت گذاشتید . عزیز این رم ها فکر نکنم با رم های خودم سازگاری داشته باشه چون مدل رم های من با مدل رم های شما تفاوت داره . از این رم ها 4 تا ماژول 4 گیگ با فرکانس 1600 موجود دارید ؟؟ قیمتش چقدر هستش ؟؟ تشکرسلام
رم Kingston HyperX Beast 8GB DDR3(2X4GB)v با پارت نامبر khx2133c11d3 به کارت میاد ؟
سلام عزیز . خیلی ممنون . مادربرد بنده 4 تا اسلت رم داره که هرکدوم بیشتر از 4 گیگ ساپورت نمیکنن . تشکر بابت پاسخگوییسلام 2 تا8 گیگ geil دارم، کارایش بهتر از 4 تاست
4 گیگ برند اسکای هاینیکس موجوده باس 1600سلام عزیز . خیلی ممنون . مادربرد بنده 4 تا اسلت رم داره که هرکدوم بیشتر از 4 گیگ ساپورت نمیکنن . تشکر بابت پاسخگویی
سلام عزیز . وقت شما به خیر . بزرگوار من دقیقا از این مدل رم 2 تا ماژول 4 گیگ نیاز دارم که با رم های دیگه ام هماهنگ بشه وگرنه به سایر رم ها دسترسی خرید دارم . تشکر از وقتی که گذاشتید4 گیگ برند اسکای هاینیکس موجوده باس 1600
سلام خدمت شما . تشکر عزیز همون مدل رم ها مدنظرم هست . تشکر از وقتی که گذاشتید . ممنونسلام
دو عدد رو دوال چنل موجوده
DDR3-Geil Value PLUS-2X4G-1600-CL9
قیمت ۴۶۰ت
مشاهده پیوست 1173166
به چند نفر پیشنهاد دادم اگه خواستید خصوصی پیام بدید
اینا اگه موجود باشن تو چ قیمتی هستن عزیز؟با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی دوستان
دو عدد رم 4 گیگ فرکانس 1600 برند Kingston Hyperx T1 خریدار هستم حتما هم همین برندی که گفتم باشه یعنی Hyperx T1 که بصورت دوکاناله یا Dual Channel هست و داخل یه پک هستش . دوستانی که دارن لطفا قیمت های پیشنهادی شون رو بگن . تشکر از همگیمشاهده پیوست 1170798مشاهده پیوست 1170799
سلام مجدد خدمت شما . بزرگوار به تازگی خودم از ایسام 2 عدد 4 گیگ از این رم هارو به قیمت 450 هزار تومان خریداری کردماینا اگه موجود باشن تو چ قیمتی هستن عزیز؟
تو سایت دیوار دیدم دوتا4گیگ دقیقا مشابه رمهای جنابعالی ولی طرف قیمت تخیلی زدهسلام مجدد خدمت شما . بزرگوار به تازگی خودم از ایسام 2 عدد 4 گیگ از این رم هارو به قیمت 450 هزار تومان خریداری کردم
با اجازه صاحب تاپیک قیمت رو برام پ خ کنینیدونه 1866 دارم