• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار رم 8GB DDR4 2400

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
سلام عزیزان.خریدار رم 8GB DDR4 2400 هستم.لطفا پیشنهاد بدین

مرسی

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
سلام
یک عدد آکبند دارم زیر قیمت
ژل سری ایو 2400 و cl15
قیمت 230

ybigdelo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
رم ۸ باس ۲۴۰۰ برند fdk دارم
قیمت ۲۲۰.۰۰۰ تومان گارانتی مادام العمر
فقط چند روز طول می کشه برسه انبار فعلا تو کارخانه است.

ybigdelo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
البته یادم رفت معرفی کنم
رم های FDK تولید کارخانه خودمونه گروه حافظه فدک و کارخانه تو منطقه ازاد تجاری پیام می باشد. فعلا مشغول تولید رم ddr3 و ddr4 باس های مختلف می باشیم و محصولات به صورت آزمایشی تو بازار پخش شده به زودی به صورت رسمی به بازار معرفی و عرضه میشوند.
1500732111701-987424879.jpg 1500732172036-1342454442.jpg 1500732261375-1134841457.jpg

mohy6281

Registered User
لایک‌ها
289
البته یادم رفت معرفی کنم
رم های FDK تولید کارخانه خودمونه گروه حافظه فدک و کارخانه تو منطقه ازاد تجاری پیام می باشد. فعلا مشغول تولید رم ddr3 و ddr4 باس های مختلف می باشیم و محصولات به صورت آزمایشی تو بازار پخش شده به زودی به صورت رسمی به بازار معرفی و عرضه میشوند.
مشاهده پیوست 1025004 مشاهده پیوست 1025007 مشاهده پیوست 1025008
سلام
واقعا تولید خودتونه؟
شگفت زده شدم
منظورتون از تولید ، مونتاژه یا واقعا طراحی و ساخته؟

ybigdelo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام
واقعا تولید خودتونه؟
شگفت زده شدم
منظورتون از تولید ، مونتاژه یا واقعا طراحی و ساخته؟
سلام.
شما اولین نفری نیستی که شگفت زده شدی و صد البته آخری هم نیستی
تولید کالای it یعنی تولید یک کالا یا محصول دانش بنیان
و ما دانش تولید رم رو داریم و مونتاژ کار نیستیم.
چرا که توانایی طراحی و تولید و عیب یابی و تعمیر رم از ساده ترین رم ها و حافظه ها تا پیشرفته ترین رم ها از جمله ddr4 3200 و ۳۶۰۰ دو کاناله و چهار کاناله و ... سیستم های دسکتاپ و نوت بوک را داریم.
و البته دانش تولید قطعات دیگری که انشاله بعد از معرفی رسمی اطلاعات بیشتر و کاملتر رو منتشر خواهیم نمود.
IMG_20170722_195159.jpg

mohy6281

Registered User
لایک‌ها
289
سلام.
شما اولین نفری نیستی که شگفت زده شدی و صد البته آخری هم نیستی
تولید کالای it یعنی تولید یک کالا یا محصول دانش بنیان
و ما دانش تولید رم رو داریم و مونتاژ کار نیستیم.
چرا که توانایی طراحی و تولید و عیب یابی و تعمیر رم از ساده ترین رم ها و حافظه ها تا پیشرفته ترین رم ها از جمله ddr4 3200 و ۳۶۰۰ دو کاناله و چهار کاناله و ... سیستم های دسکتاپ و نوت بوک را داریم.
و البته دانش تولید قطعات دیگری که انشاله بعد از معرفی رسمی اطلاعات بیشتر و کاملتر رو منتشر خواهیم نمود.
مشاهده پیوست 1025095
بسیار بسیار عالی
انشاالله همین طوره که میگید
یه رفرنس یا سایت یا خبری راجع به این تحول شگرف صنعتی بدید لطفا ، خیلی مشتاقم ببینم تا کجا پیش رفتید و خدای نکرده با شعار تبلیغاتی طرف نباشیم
بعد یه سوال دیگه ، در مرحله تولید انبوه هستید یا فعلا آزمایشیه ، اگر تولید انبوه ، آیا بهای تمام شده اش اینقدر پایین هست که با غولهای های تک رقابت کنید یا نه؟
سوال آخر اینکه تو نمایشگاه الکامپ امسال هستید؟

ybigdelo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
بسیار بسیار عالی
انشاالله همین طوره که میگید
یه رفرنس یا سایت یا خبری راجع به این تحول شگرف صنعتی بدید لطفا ، خیلی مشتاقم ببینم تا کجا پیش رفتید و خدای نکرده با شعار تبلیغاتی طرف نباشیم
بعد یه سوال دیگه ، در مرحله تولید انبوه هستید یا فعلا آزمایشیه ، اگر تولید انبوه ، آیا بهای تمام شده اش اینقدر پایین هست که با غولهای های تک رقابت کنید یا نه؟
سوال آخر اینکه تو نمایشگاه الکامپ امسال هستید؟
اطلاع رسانی در آینده نزدیک انجام خواهد شد.
در حال تولید انبوه می باشیم
در مورد نمایشگاه بعدا اطلاع رسانی خواهد شد.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
عزیز چیپ های رم ساخت کدوم کمپانیه و اینکه تاخیر رم ddr4 چقدره؟

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

mohy6281

Registered User
لایک‌ها
289
خوشم اومد هیچ کدوم رو جواب ندادی ،
نمایشگاه الکامپ 2 روز هم دیگه تموم میشه عزیز
پس فعلا در حد شعار تبلیغاتی روش حساب می کنیم

ybigdelo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
خوشم اومد هیچ کدوم رو جواب ندادی ،
نمایشگاه الکامپ 2 روز هم دیگه تموم میشه عزیز
پس فعلا در حد شعار تبلیغاتی روش حساب می کنیم
شعار نیست. تا معرفی رسمی صبر کنید.
قبول دارم باورش سخته.
کسایی که با چشم خودشون کارخانه رو دیدن هنوز تو شوک هستند و باور ندارن.چه برسه به شما دوستان که چند خطی دربارش مطلب خوندید.
راستی یادتون باشه رم فقط یکی از تولیدات ما می باشد. بعد از معرفی منتظر شگفتی های بزرگتر باشید.
در جواب دوست که پرسیدن چیپ ها میکرون آلمان می باشند.

mohy6281

Registered User
لایک‌ها
289
شعار نیست. تا معرفی رسمی صبر کنید.
قبول دارم باورش سخته.
کسایی که با چشم خودشون کارخانه رو دیدن هنوز تو شوک هستند و باور ندارن.چه برسه به شما دوستان که چند خطی دربارش مطلب خوندید.
راستی یادتون باشه رم فقط یکی از تولیدات ما می باشد. بعد از معرفی منتظر شگفتی های بزرگتر باشید.
در جواب دوست که پرسیدن چیپ ها میکرون آلمان می باشند.
اگر چیپ ها میکرون آلمانه ، پس چرا میگید طراحی و تولید خودتونه ، منو بگو تعجب کردم که ایران توانایی تولید مدارات مجتمع یا آی سی رو داره
اصل کار چیپ ها هستند که تکنولوژی طراحی و ساخت اونها تو ایران وجود نداره ، نه تنها چیپ ، بلکه ایران توانایی تولید یک مقاوت ساده 500 ريال رو هم نداره ، کار مهندسین عزیز ایرانی شده مونتاژ و مهندسی معکوس ، بعد هم میان شعار میدن که فلان محصول رو ما ساختیم که فقط دوتا کشور میتونه بسازه و قابل رقابت با محصولات خارجیه و رسما و عملا مردم رو جاهل فرض می کنند
جناب بیگدلو ، مطالب من جنبه انتقاد و درد دل داره ، امیدوارم جسارتی نکرده باشم

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اگر چیپ ها میکرون آلمانه ، پس چرا میگید طراحی و تولید خودتونه ، منو بگو تعجب کردم که ایران توانایی تولید مدارات مجتمع یا آی سی رو داره
اصل کار چیپ ها هستند که تکنولوژی طراحی و ساخت اونها تو ایران وجود نداره ، نه تنها چیپ ، بلکه ایران توانایی تولید یک مقاوت ساده 500 ريال رو هم نداره ، کار مهندسین عزیز ایرانی شده مونتاژ و مهندسی معکوس ، بعد هم میان شعار میدن که فلان محصول رو ما ساختیم که فقط دوتا کشور میتونه بسازه و قابل رقابت با محصولات خارجیه و رسما و عملا مردم رو جاهل فرض می کنند
جناب بیگدلو ، مطالب من جنبه انتقاد و درد دل داره ، امیدوارم جسارتی نکرده باشم
نه ایران توانایی ساخت یک تراشه ساده هم نداره.اینم یه طراحی مدار ساده است چیپش هم که وارد میشه اصلا چیز خاصی نداره مگه فقط جهت افکار عمومی !!

ybigdelo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
نه ایران توانایی ساخت یک تراشه ساده هم نداره.اینم یه طراحی مدار ساده است چیپش هم که وارد میشه اصلا چیز خاصی نداره مگه فقط جهت افکار عمومی !!
این حرف شما یعنی اینکه کارخانجات بزرگی همچون سامسونگ، گیگابایت، ایسوس و ... که همه از چیپ های اینتل،amd،میکرون،هاینیکس و ... استفاده می کنند مونتاژ کار هستند.
نمی خوام دفاع کنم یا خرده بگیرم به هر حال هر کس نظری داره و قابل احترام. ولی حداقل زود قضاوت نکنید. زمان لازم داره تا بشه باور کرد همچنین کار بزرگی رو.

mohy6281

Registered User
لایک‌ها
289
این حرف شما یعنی اینکه کارخانجات بزرگی همچون سامسونگ، گیگابایت، ایسوس و ... که همه از چیپ های اینتل،amd،میکرون،هاینیکس و ... استفاده می کنند مونتاژ کار هستند.
نمی خوام دفاع کنم یا خرده بگیرم به هر حال هر کس نظری داره و قابل احترام. ولی حداقل زود قضاوت نکنید. زمان لازم داره تا بشه باور کرد همچنین کار بزرگی رو.
کدوم کار بزرگ ؟ شما آخه هیچ توضیحی نمیدی ، شاید اقتضای کسب و کارتون باشه نمی دونم
اگر منظورتون اینکه که چیپ رو از فلان شرکت ، خازن ها رو از فلان شرکت و بورد و ... رو از فلان شرکت تهیه کنید و فقط مونتاژ کنید ، نه این به نظرم کار بزرگی نیست
در مورد شرکت های بزرگ باید عرض کنم که بله در خیلی از جاها مونتاژ کار هستند اما این به اون معنی نیست که تکنولوژی رو ندارد مثلا سامسونگ تکنولوژی ساخت سی پی یو رو داره همونطور که داره برای موبایل هاش تولد می کنه ولی شاید براش نصرفه که برای لپ تاپ هاش هم سی پی یو تولید کنه ، بنابراین میره با اینتل قرارداد می بنده
حرف من اینه که تو ایران اصلا صنایع "های تک" وجود نداره که بگیم مثلا تولید فلان قطعه براشون به صرفه نیست ، اصلا نمی تونن بسازن

ybigdelo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام. میدونم تاپیک قدیمیه.
برای اونهایی که تازه تاپیک رو میبینن و به کالای ساخت ایران علاقه دارن می نویسم.
وب سایت ما جهت آشنایی با محصولاتمون :
فدک مموری
لازم به ذکر ، محصولات در بازار پخش شده، و جهت خرید اینترنتی هم می توانید به سایت دیجی کالا مراجعه کنید.

بالا