ArashMiniStar
Registered User
سلام عزیزان.خریدار رم 8GB DDR4 2400 هستم.لطفا پیشنهاد بدین
مرسی
مرسی
سلامالبته یادم رفت معرفی کنم
رم های FDK تولید کارخانه خودمونه گروه حافظه فدک و کارخانه تو منطقه ازاد تجاری پیام می باشد. فعلا مشغول تولید رم ddr3 و ddr4 باس های مختلف می باشیم و محصولات به صورت آزمایشی تو بازار پخش شده به زودی به صورت رسمی به بازار معرفی و عرضه میشوند.
مشاهده پیوست 1025004 مشاهده پیوست 1025007 مشاهده پیوست 1025008
سلام.سلام
واقعا تولید خودتونه؟
شگفت زده شدم
منظورتون از تولید ، مونتاژه یا واقعا طراحی و ساخته؟
بسیار بسیار عالیسلام.
شما اولین نفری نیستی که شگفت زده شدی و صد البته آخری هم نیستی
تولید کالای it یعنی تولید یک کالا یا محصول دانش بنیان
و ما دانش تولید رم رو داریم و مونتاژ کار نیستیم.
چرا که توانایی طراحی و تولید و عیب یابی و تعمیر رم از ساده ترین رم ها و حافظه ها تا پیشرفته ترین رم ها از جمله ddr4 3200 و ۳۶۰۰ دو کاناله و چهار کاناله و ... سیستم های دسکتاپ و نوت بوک را داریم.
و البته دانش تولید قطعات دیگری که انشاله بعد از معرفی رسمی اطلاعات بیشتر و کاملتر رو منتشر خواهیم نمود.
مشاهده پیوست 1025095
اطلاع رسانی در آینده نزدیک انجام خواهد شد.بسیار بسیار عالی
انشاالله همین طوره که میگید
یه رفرنس یا سایت یا خبری راجع به این تحول شگرف صنعتی بدید لطفا ، خیلی مشتاقم ببینم تا کجا پیش رفتید و خدای نکرده با شعار تبلیغاتی طرف نباشیم
بعد یه سوال دیگه ، در مرحله تولید انبوه هستید یا فعلا آزمایشیه ، اگر تولید انبوه ، آیا بهای تمام شده اش اینقدر پایین هست که با غولهای های تک رقابت کنید یا نه؟
سوال آخر اینکه تو نمایشگاه الکامپ امسال هستید؟
عزیز چیپ های رم ساخت کدوم کمپانیه و اینکه تاخیر رم ddr4 چقدره؟اطلاع رسانی در آینده نزدیک انجام خواهد شد.
در حال تولید انبوه می باشیم
در مورد نمایشگاه بعدا اطلاع رسانی خواهد شد.
خوشم اومد هیچ کدوم رو جواب ندادی ،اطلاع رسانی در آینده نزدیک انجام خواهد شد.
در حال تولید انبوه می باشیم
در مورد نمایشگاه بعدا اطلاع رسانی خواهد شد.
شعار نیست. تا معرفی رسمی صبر کنید.خوشم اومد هیچ کدوم رو جواب ندادی ،
نمایشگاه الکامپ 2 روز هم دیگه تموم میشه عزیز
پس فعلا در حد شعار تبلیغاتی روش حساب می کنیم
اگر چیپ ها میکرون آلمانه ، پس چرا میگید طراحی و تولید خودتونه ، منو بگو تعجب کردم که ایران توانایی تولید مدارات مجتمع یا آی سی رو دارهشعار نیست. تا معرفی رسمی صبر کنید.
قبول دارم باورش سخته.
کسایی که با چشم خودشون کارخانه رو دیدن هنوز تو شوک هستند و باور ندارن.چه برسه به شما دوستان که چند خطی دربارش مطلب خوندید.
راستی یادتون باشه رم فقط یکی از تولیدات ما می باشد. بعد از معرفی منتظر شگفتی های بزرگتر باشید.
در جواب دوست که پرسیدن چیپ ها میکرون آلمان می باشند.
دوست عزیز ببخشید که پست شما رو به بیراهه کشیدیمسلام عزیزان.خریدار رم 8GB DDR4 2400 هستم.لطفا پیشنهاد بدین
مرسی
فدات تاپیک خودتونه.رم هم الان از دوست عزیزمون همین فروم خریدم.دوست عزیز ببخشید که پست شما رو به بیراهه کشیدیم
نه ایران توانایی ساخت یک تراشه ساده هم نداره.اینم یه طراحی مدار ساده است چیپش هم که وارد میشه اصلا چیز خاصی نداره مگه فقط جهت افکار عمومی !!اگر چیپ ها میکرون آلمانه ، پس چرا میگید طراحی و تولید خودتونه ، منو بگو تعجب کردم که ایران توانایی تولید مدارات مجتمع یا آی سی رو داره
اصل کار چیپ ها هستند که تکنولوژی طراحی و ساخت اونها تو ایران وجود نداره ، نه تنها چیپ ، بلکه ایران توانایی تولید یک مقاوت ساده 500 ريال رو هم نداره ، کار مهندسین عزیز ایرانی شده مونتاژ و مهندسی معکوس ، بعد هم میان شعار میدن که فلان محصول رو ما ساختیم که فقط دوتا کشور میتونه بسازه و قابل رقابت با محصولات خارجیه و رسما و عملا مردم رو جاهل فرض می کنند
جناب بیگدلو ، مطالب من جنبه انتقاد و درد دل داره ، امیدوارم جسارتی نکرده باشم
این حرف شما یعنی اینکه کارخانجات بزرگی همچون سامسونگ، گیگابایت، ایسوس و ... که همه از چیپ های اینتل،amd،میکرون،هاینیکس و ... استفاده می کنند مونتاژ کار هستند.نه ایران توانایی ساخت یک تراشه ساده هم نداره.اینم یه طراحی مدار ساده است چیپش هم که وارد میشه اصلا چیز خاصی نداره مگه فقط جهت افکار عمومی !!
کدوم کار بزرگ ؟ شما آخه هیچ توضیحی نمیدی ، شاید اقتضای کسب و کارتون باشه نمی دونماین حرف شما یعنی اینکه کارخانجات بزرگی همچون سامسونگ، گیگابایت، ایسوس و ... که همه از چیپ های اینتل،amd،میکرون،هاینیکس و ... استفاده می کنند مونتاژ کار هستند.
نمی خوام دفاع کنم یا خرده بگیرم به هر حال هر کس نظری داره و قابل احترام. ولی حداقل زود قضاوت نکنید. زمان لازم داره تا بشه باور کرد همچنین کار بزرگی رو.