• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار رنو PK سالم تا 3 میلیون! (نخند، پول ندارم) بودجه افزایش یافت! 4 میلیون :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

شیرازمارکت

Registered User
لایک‌ها
14
سلام.
به یک عدد رنو PK سالم (ترجیحا تمیز) تا 3 میلیون نیازمندم. شیراز هستم، شهرستان باشه مشکل نداره میام اونجا. مسخره هم نکنید پول بیشتر از این نمیخوام بذارم.

Last edited:

sepehr42

Registered User
لایک‌ها
34
ايشالا كه بخري و مبارك باشه پيشاپيش ، فقط توصيه اي كه بهت ميكنم (به عنوان كسي كه چند سال سوار شده) مدلاي خيلي پايين كه موتور هيوندايي هستن به هيچ وجه نخر اسير ميشي

a021lireza

Registered User
لایک‌ها
10
راست میگن مدل های پایین کاربرات 1100 سی سی هست که هم اکثرا تعمیرکارا دست نمیزنن بهش هم لوازم نمی تونی خوب پیدا کنی ، با 3 تومان پی کی داغون و تصادفی گیرت میاد همین پول و بده یک رنو 5 صادراتی مدل 71 72 تمیز بگرد پیدا کن کلی هم حالش و ببر هم لوازم ارزون هست هم تعمیرکار داره هم اینکه آپشن هاش بیشتر از پی کی هست ( سانروف ، شیشه شور عقب و ... ) موتوری هم زیاد فرق نداره تو قدرت با 1100 پی کی

Inj3ctoR

Registered User
لایک‌ها
18
سلام

یک pk نمیدونم دقیقا مال چه سالی هست
1ماه پیش تو جاده کوار باهاش چپ کردم چندتا پشتک هم زد :دی
اگه میخوای بیا نگاش کن هرچی کرمت بود وردار ببر تعمیرش کن:rolleyes:

M.saleh.N

Registered User
لایک‌ها
114
داداش تا سه تومن چیزه خوبی گیرت نمیاد!
اسیرت میکنه فقط!

Inj3ctoR

Registered User
لایک‌ها
18
اسیرت میکنه فقط!

دقیقا...
3تومن میدی ... ولی همیشه تو تعمیرگاه هستی ... دو برابر پول ماشین هم باید خرجش کنی که این خرج کردن تمومی نداره
به نظر من اگه واقعا گیر یک وسیله هستی و نیاز شدید داری یک موتور خیلی شیک بگیر

ahijoon

Registered User
لایک‌ها
420
دقیقا...
3تومن میدی ... ولی همیشه تو تعمیرگاه هستی ... دو برابر پول ماشین هم باید خرجش کنی که این خرج کردن تمومی نداره

موتور که همه جا جواب نمیده ! شاید برای مصرف خانواده میخوادش برن اینور اونور

پی کی ماشین خوبیه اما زیر چهار و نیم هرچی هست مرده س... سعی کن قرض کنی یکم یا اینکه صبر کنی پولت بره بالا.... زیر این قیمت هیچی نخر که پشیمون میشی و کسی هم نمیخره ازت ...

شیرازمارکت

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوستان! ممنون از پاسخ هاتون، واقعا فکر نمیکردم کسی پاسخ بده و اصلا پیگیرش نکردم تا بعد مدت ها تازه دیدم. پولم رو به 5 میلیون رسونیدم. الان یکی دیدم مدل 83 کاربرات، روپا بود، فقط خورده خرج داره، مثل فیلرگیری و تنظیم موتور. 110هزار تا رفته، میگه 4400. رنگ زرشکی ضمن اینکه کاپوت و سقف آفتابسوخته شده.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
سلام دوستان! ممنون از پاسخ هاتون، واقعا فکر نمیکردم کسی پاسخ بده و اصلا پیگیرش نکردم تا بعد مدت ها تازه دیدم. پولم رو به 5 میلیون رسونیدم. الان یکی دیدم مدل 83 کاربرات، روپا بود، فقط خورده خرج داره، مثل فیلرگیری و تنظیم موتور. 110هزار تا رفته، میگه 4400. رنگ زرشکی ضمن اینکه کاپوت و سقف آفتابسوخته شده.
فرق کاربرات و انژکتوری چیه؟
میشه توضیح کوچیک بدی؟( سرچ کردم چیزی نفهمیدم :دی)

شیرازمارکت

Registered User
لایک‌ها
14
داش اینجارو یه نیگا بکن
خرید و فروش خودرو
ممنون دیدم. همش پیکانه، یه دونه هست 82 ببینم چی میشه. بازم بهش سر میزنم.
ايشالا كه بخري و مبارك باشه پيشاپيش ، فقط توصيه اي كه بهت ميكنم (به عنوان كسي كه چند سال سوار شده) مدلاي خيلي پايين كه موتور هيوندايي هستن به هيچ وجه نخر اسير ميشي
منم نظرم روی موتور پرایدی هست.
راست میگن مدل های پایین کاربرات 1100 سی سی هست که هم اکثرا تعمیرکارا دست نمیزنن بهش هم لوازم نمی تونی خوب پیدا کنی ، با 3 تومان پی کی داغون و تصادفی گیرت میاد همین پول و بده یک رنو 5 صادراتی مدل 71 72 تمیز بگرد پیدا کن کلی هم حالش و ببر هم لوازم ارزون هست هم تعمیرکار داره هم اینکه آپشن هاش بیشتر از پی کی هست ( سانروف ، شیشه شور عقب و ... ) موتوری هم زیاد فرق نداره تو قدرت با 1100 پی کی
منم تازه فهمیدم و میخوام اگه گیرم بیاد انژکتوری بگیرم.
سلام

یک pk نمیدونم دقیقا مال چه سالی هست
1ماه پیش تو جاده کوار باهاش چپ کردم چندتا پشتک هم زد :دی
اگه میخوای بیا نگاش کن هرچی کرمت بود وردار ببر تعمیرش کن:rolleyes:
میخوام سری بذارم زیر پا. ممنون.
اسیرت میکنه فقط!
والله منم میگم اما متاسفانه من رو درک نمیکنن :)
دقیقا...
مسافتی که میرم طولانی و خطرناکه، میخوام برم باهاش سر کار و برگردم خونه. همین. نه مسافرتی و نه ...
موتور که همه جا جواب نمیده ! شاید برای مصرف خانواده میخوادش برن اینور اونور

پی کی ماشین خوبیه اما زیر چهار و نیم هرچی هست مرده س... سعی کن قرض کنی یکم یا اینکه صبر کنی پولت بره بالا.... زیر این قیمت هیچی نخر که پشیمون میشی و کسی هم نمیخره ازت ...
والله ما هم هرچی میگیم قبول نمیکنن، حالا خودم کار کردم بودجه رو زیاد کردم. ببینم چی میشه انشاالله
ممنون به فکر بودی داداشم بردیش بالا

فرق کاربرات و انژکتوری چیه؟
میشه توضیح کوچیک بدی؟( سرچ کردم چیزی نفهمیدم :دی)

منم خیلی فنی نیستم، اما مربوط میشه به نوع سیستم سوخت رسانی. توی سیستم کاربرات سوخت رسانی به صورت مکانیکی هست، اما انژکتور برقی و کامپیوتری هست. از مزایای انژکتور مصرف سوخت پایین و اینکه دیگه لازم نیست وقتی فصل عوض شد بری تعمیرگاه سرویس کنی. کاربرات ممکنه توی سرما دیر روشن بشه اما کاربرات اینزور نیست.

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
من تا به الان از این فروم جنس دست دو نخریدم!
فقط جنس فروختم!
برای دفعه اول میخواستم بخرم که واقعا قیمت بعضیا تخیلی ، فضایی و توهمیه!
قیمت که از آک هم گرونتر!
پول لوازمات اضافه هم میگیرید!
میخواید هزینه نگه داری هم بگیرید برا جنستون!
:|
همون خریدن جنس آک و لذت باز کردن پلمب می ارزه به سر و کله زدن با خیلی افراد بی فرهنگ و بی جنبه تو این فروم!

يعني منظورت اينه تا حالا فقط جنس اشغالات رو به مردم انداخته اي؟

اينم يک اپ برا استارتر ايشا... برسي..اطمينان داشته باش جوينده يابندس..

شیرازمارکت

Registered User
لایک‌ها
14
انشاالله پیدامی کنی اصفهان بودی برات سراغ داشتم

اشکال نداره دوست من میام اصفهان. 4 ساعت که بیشتر راه نیست! تازه دلم لک زده واسه شهر زیباتون با اون مردم با فرهنگشون.
اتفاقا شنیدم که PK توی اصفهان زیاد گیر میاد اونم تمیز. شیراز همه اش داغونه به خاطر رانندگیشون!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا