• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار روکش لکی بغل ستون پژو 405 کرمی رنگ یا طوسی هستم

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
125o03k.jpg

بنده روکش لکی که از داشبود شروع میشه و تا نصف شیشه در راننده میاد رو میخوام . روی ستون جلو که شیشه روش نصب میشه . رنگ کرمی میخوام راستش اینجا نیستش و میگن تهران پیدا میشه
اگر کسی از دوستان داره لطف کنه بگه و اگر برای عقب رو هم دارین باز خریدارم ..
میخوام بدونم که آیا میشه اینارو رنگ کرد؟ چون رنگشون خیلی ضایع هستش و اصلا به دل نمیشینه و میخوام رنگ داشبورد بکنم باید به نقاش بدم؟
4 تا روکش رو میخوام هم جلو و هم عقب
دوستان قیمت فضایی ندین قیمت منصف باشه .آکبند میخوام و اگر دست دوم هستش سالم باشه و تاب نداشته باشه . خوب جا بخوره

دوستان اگر روی در توجه کنید یه سوراخ بزرگ هستش که کارش اینکه هوا ازش رد میشه و میاد میخوره به شیشه . من اون تیکه رو هم میخوام چون مال من شکسته و ترک برداشته
هرچی دارین رو کنید
شمارهتماس 09117223639

Last edited:

shs-908

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
دوست عزیز رشت رفت و امد نداری؟
باید پژو علیرضا داشته باشه کرمش هم در حال حاضر از طوسی بیشتر گیر میاد ماله عقب سخت تر گیر میاد

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام
دوست عزیز رشت رفت و امد نداری؟
باید پژو علیرضا داشته باشه کرمش هم در حال حاضر از طوسی بیشتر گیر میاد ماله عقب سخت تر گیر میاد

داداش سلام
رشت میتونم برم مشکلی نداره
فقط اینکه شماره ای چیزی ازش نداری؟ آدرسی که بتونم برم ببینم ..قیمت اینارو نمیدونی چنده؟

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
سلام داداش سعید. رو عکس یه ماشین میتونی نشون بدی کدوم ها رو میخوای؟یکم نا مفهوم توضیح دادی.

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام داداش سعید. رو عکس یه ماشین میتونی نشون بدی کدوم ها رو میخوای؟یکم نا مفهوم توضیح دادی.
باشه چشم عکس میگیرم و براتون ارسال میکنم

اگر به ستون داخل ماشین توجه کنید دوتا لک دراز مستطیل به درازی 50 سانت و عرض 15 سانتی روی ستونهارو پوشونده از داشبورد شروع میشه تا بالای در جلوی راننده و یا شاگرد میاد

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
قاب روی ستون رو میخوام فرقی نداره در اصل کرمی هستش ولی من خودم بشخصه خوشم نیومد از رنگش میخوام رنگش کنم و همرنگ داشبود بکنم نمیدونم میشه یا نمیشه یا اگر طوسی بزارم خوب میشه یا بد؟ من سمت راننده رو میخوم و یدونه هم برای عقبو میخوام سمت شاگرد

رو دری نمیخوام ولی یه یه قطعه دیگه میخوام که روی رودری نصب شده و کلیدهای بالابر شیشه روش نصبه و آینه هم بهش متصله اونم شکسته اونم میخوام

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
خب تریم داخل ماشینت چه رنگه ؟اگه کرم رنگه که طوسی اصلا بهش نمیخوره.میشه رنگ کرد.چون پلاستیکه نقاش زیر سازی میکنه بعد رنگ دلخواهت رو میپاشه.
پس شد ستون جلو سمت راننده.ستون عقب سمت شاگرد؟

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
بله ستون جلو سمت راننده و ستون عقب سمت شاگرد
اگر رنگ بشه که عالی میشه چون واقعا خیلی رنگشون زشته مخصوصا رودریها موندم اونارو چیکار کنم آیا اونا هم رنگ میشن ؟

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
دیگه زیاد سخت بگیری خودت اذیت میشی.فضولیه ولی بنظرم در همین حد که مرتبش کنی کافیه.ماشین ۴۰۵؟خیلی حوصله داشته باشی میتونی رو دری پارس سال بگیری.چون ماله خودش چرم کرم رنگه کاریش نمیشه کرد.مگه اینکه بری بدی تودوزی. کار دوباره چرم بکشه و ......

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
دیگه زیاد سخت بگیری خودت اذیت میشی.فضولیه ولی بنظرم در همین حد که مرتبش کنی کافیه.ماشین ۴۰۵؟خیلی حوصله داشته باشی میتونی رو دری پارس سال بگیری.چون ماله خودش چرم کرم رنگه کاریش نمیشه کرد.مگه اینکه بری بدی تودوزی. کار دوباره چرم بکشه و ......
من راستشو بخوای خیلی حساسم و ماشینو باید تمیزو و خشوگل سوار بشم یکمی هم سو صدا داره تو داشبورد که باید اونارو هم درست کنم . اگر رو دری پرشیا یا slx بهش بخوره خیلی خوب میشه

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
فقط اون دوتا قابو اگه بتونی برام تهیه کنی ممنون میشم فعلا این دوتا از همه مهمتره

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
چشم.حتما واست میپرسم.فقط فرصت بده تعطیلات ممکنه نباشن.یه دونه چراغ ترمز سوم هم دارم کرم رنگ تاپیکش کردم.ببین به کارت میاد

shs-908

Registered User
لایک‌ها
6
داداش سلام
رشت میتونم برم مشکلی نداره
فقط اینکه شماره ای چیزی ازش نداری؟ آدرسی که بتونم برم ببینم ..قیمت اینارو نمیدونی چنده؟
والا شماره که ندارم ولی آدرسش جاده رشت فومنه چسبیده به میدان تره بار کنار یه پل هوایی روی بدنه قوی ترین جا تو استانه
میدونم عقبی ها کم گیر میاد بنظرم رنگ نکن(نظر شخصی) ماشین مدل بالاست نوشو پیدا کنی بهتره جای دیگه هم مسیرم خورد واست پیگیر میشم

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
آپ........................... دوستان روکش عقب سمت راننده رو هم میخوام به همراه روکش ستون جلو سمت راننده

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
آپ................دوستان بنده روکش های ستون رو بطور کامل میخوام رنگ طوسی باشه همراه با موکت سقف که اونم طوسی باشه

بالا