• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار ریش تراش فویلی+درخواست راهنمایی

hepta_pc

Registered User
لایک‌ها
1,084
دوستان آکبند و گارانتی دار مورد نیازه.قیمت توجیه خرید داشته باشه وگرنه از دیجیکالا میخرم.ضرف همین چند روزه میخوام.ترجیحا این مدل مد نظرمه
Panasonic ES-ST25
در پایان از دوستان تقاضا دارم اگه تجربه یا راهنمایی راجع به این موضوع و یا فروشگاه معتبری برای خرید این وسیله دارن ما رو از تجارب ارزشمندشون بی بهره نذارن.ممنون

Sent from my PLK-L01 using Tapatalk

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
سلام دوست گرامی و همشهری عزیز
من تجربه خودم رو در استفاده از ریش تراش برقی حدودا 18 سال هست میگم خدمتت
قدیما براون خوب بود تا موقع پاناسونیک اومد و بعد کلا ریش تراش فویلی فقط پاناسونیک حرف اول رو زد
تا همین اواخر که متاسفانه چه در براون و چه در پاناسونیک تغییراتی ایجاد شد که تیغه ها هم فویلی شد و تیغه هم شد مثل فویل تعویضی
اینطور بگم من پاناسونیک قدیمی دارم که هنوز تیغه کار میده و سالمه و فقط یکبار توری یا همون فویل عوض شد اون هم بخاطر شکستن فویل
اما یدونه چند سال پیش جدید خریدم سه تیغه اش رو که درسته موتور قویتری داره ولی با استفاده یکسال الان تیغه اش تقریبا از بین رفته و باید تعویض بشه با اینکه اون قدیمی موتور ضعیفتری داره ولی کیفیت اصلاح بهتری داره
من نظرم این هست اگه قصد تهیه دارید حتما مدلی بخرید که تیغه توری و فویلی نباشه اتفاقا تو همین انجمن یکی از دوستان دقیقا همون مدل قدیمی که من دارم رو گذاشتند ولی خب متاسفانه قیمتها خیلی بالا رفته
مدل قدیمی که دارم و کاملا راضی هستم es4036
مدل جدید که متاسفانه راضی نیستم es-rt60
امیدوارم خرید خوبی داشته باشید

hepta_pc

Registered User
لایک‌ها
1,084
سلام دوست گرامی و همشهری عزیز
من تجربه خودم رو در استفاده از ریش تراش برقی حدودا 18 سال هست میگم خدمتت
قدیما براون خوب بود تا موقع پاناسونیک اومد و بعد کلا ریش تراش فویلی فقط پاناسونیک حرف اول رو زد
تا همین اواخر که متاسفانه چه در براون و چه در پاناسونیک تغییراتی ایجاد شد که تیغه ها هم فویلی شد و تیغه هم شد مثل فویل تعویضی
اینطور بگم من پاناسونیک قدیمی دارم که هنوز تیغه کار میده و سالمه و فقط یکبار توری یا همون فویل عوض شد اون هم بخاطر شکستن فویل
اما یدونه چند سال پیش جدید خریدم سه تیغه اش رو که درسته موتور قویتری داره ولی با استفاده یکسال الان تیغه اش تقریبا از بین رفته و باید تعویض بشه با اینکه اون قدیمی موتور ضعیفتری داره ولی کیفیت اصلاح بهتری داره
من نظرم این هست اگه قصد تهیه دارید حتما مدلی بخرید که تیغه توری و فویلی نباشه اتفاقا تو همین انجمن یکی از دوستان دقیقا همون مدل قدیمی که من دارم رو گذاشتند ولی خب متاسفانه قیمتها خیلی بالا رفته
مدل قدیمی که دارم و کاملا راضی هستم es4036
مدل جدید که متاسفانه راضی نیستم es-rt60
ممنون بابت راهنمایی ارزشمندتون.راجع به مدلی که در پست اول گفتم اطلاعاتی ندارید؟

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
سلام
در مورد این مدل که گذاشتید نه من تابحال نداشتمش
ولی همه اینها تقریبا به یک شکل و سیستم کار میکنند حالا یکی دور موتور بالاتری داره یکی نه یکی سه تیغه اس و چهار و پنج تیغه اس
نکته مهم که شخصا برای خرید بعدی من مهمه همون تیغه اس که این مدل گذاشتید هم تیغه فویلی داره و من بودم نمیخریدم
باز هم بیشتر تحقیق کنید

hepta_pc

Registered User
لایک‌ها
1,084
با تشکر از دوستان
مدل ES-ST25 با فویل یدکی اضافه از بازار فیزیکی تهیه شد

Sent from my PLK-L01 using Tapatalk

بالا