• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید خریدار رینگ M42 کنان

yaser_jab

Registered User
لایک‌ها
231
سلام به همه

از عنوان مشخص هست برای لنزهای انالوگ میخوام
Canon
بنده خریدار
ترجیحا چیپ دار
انالوگ هم داشتین اعلام کنید
تشکر از دوستان

نمونه کالا
https://www.negahshop.com/product/تبدیل-m42-به-nikon/

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
1دونه خیلی دردسر داره برای تحویل و ارسال وگرنه من دارم و قیمتشم خیلی بالا نیست!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام چند تا دارید؟
چیپ دار یا معمولی؟"
منظورم البته این نبود که تعداد زیادی هم دارم! 1دونه تبدیل بدون چیپ فیمتی که نداره که بتونم هماهنگ کنم برای ارسال یا تحویل! ولی میتونید برید بازار بخرید! اونا هم خودشون البته از من خریدن ولی کارشون همینه!

Masood Ashoori

Registered User
لایک‌ها
90
منظورم البته این نبود که تعداد زیادی هم دارم! 1دونه تبدیل بدون چیپ فیمتی که نداره که بتونم هماهنگ کنم برای ارسال یا تحویل! ولی میتونید برید بازار بخرید! اونا هم خودشون البته از من خریدن ولی کارشون همینه!
درود ، فرمایش شما متین ، اما من هم مثل استارتر چند ماه پیش دنبال این تبدیل بودم همون‌طور که میدونید آنالوگ کار کم پیدا میشه و مخاطب خاص خودش رو داره ، به همین دلیل بسیاری از فروشنده ها یا نمیدونن چیه یا به دلیل کم استفاده بودن به ندرت فروشگاهی برای عرضه موجود داره، مخصوصا امثال ما که به بازار تهران دسترسی ندارند،
حالا اگر لطف کنید قیمتی برای این تبدیل بفرمایید به همراه حق الزحمه و هزینه ارسال تا نیاز ما هم مرتفع بشه . متشکر

yaser_jab

Registered User
لایک‌ها
231
شما تهران تشریف دارید میتونم بگم کسی بیاد از شما بگیره

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
درود ، فرمایش شما متین ، اما من هم مثل استارتر چند ماه پیش دنبال این تبدیل بودم همون‌طور که میدونید آنالوگ کار کم پیدا میشه و مخاطب خاص خودش رو داره ، به همین دلیل بسیاری از فروشنده ها یا نمیدونن چیه یا به دلیل کم استفاده بودن به ندرت فروشگاهی برای عرضه موجود داره، مخصوصا امثال ما که به بازار تهران دسترسی ندارند،
حالا اگر لطف کنید قیمتی برای این تبدیل بفرمایید به همراه حق الزحمه و هزینه ارسال تا نیاز ما هم مرتفع بشه . متشکر
البته شاید تعدادی که فکر میکنید در سال مصرف میشه کم باشه ولی در عمل فقط سالی 1000 تا ام42 به کنون من به اینا دادم دیگه چقدر خودشون امردن و چقدر هم باقی اوردن بکنار! کم مصرف نیست ولی هر مغازه ای هم نداره! من قبلا دونه ای 20 میدادم ولی الان مجبورم دونه ای 40 بدم! چیپدارم تموم کردم ولی خب اونم 4-5 مدل داشت! از نسل 3تا نسل9 و جنس های مختلف!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
شما تهران تشریف دارید میتونم بگم کسی بیاد از شما بگیره
شاید هماهنگ کردن با خود من سخت باشه ولی میتونید برید ناصرخسرو از جایی که میگم تحویل بگیرید هر زمان که خواستید!

yaser_jab

Registered User
لایک‌ها
231
شاید هماهنگ کردن با خود من سخت باشه ولی میتونید برید ناصرخسرو از جایی که میگم تحویل بگیرید هر زمان که خواستید!
خیلی لطف میکنید ما واقعا کارمون گیر است استاد
جایی ناصر خسرو؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خیلی لطف میکنید ما واقعا کارمون گیر است استاد
جایی ناصر خسرو؟
ناصرخسرو اول کوچه جوانمرد پلاک1 و بگید وحید منو فرستاده براتون همین 40-45 حساب کنن! اگرم در نهایت باید اخرش هزینه ارسال بدین و بیشتر از 1نفر بخوان مشکلی نداره خودم میرم پست میکنم براتون.

kahamidka

Registered User
لایک‌ها
5
ناصرخسرو اول کوچه جوانمرد پلاک1 و بگید وحید منو فرستاده براتون همین 40-45 حساب کنن! اگرم در نهایت باید اخرش هزینه ارسال بدین و بیشتر از 1نفر بخوان مشکلی نداره خودم میرم پست میکنم براتون.
سلام عرض شد. جناب وحید میخواستم ببینم تبدیل Kiev 88 (hasselblad 1000f) به m42 یا هر چیز دیگه ای پیدا میشه؟ یا میشه جایی سفارش داد ساخت؟ ممنونم میشم اگه پاسخ بدین

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام عرض شد. جناب وحید میخواستم ببینم تبدیل Kiev 88 (hasselblad 1000f) به m42 یا هر چیز دیگه ای پیدا میشه؟ یا میشه جایی سفارش داد ساخت؟ ممنونم میشم اگه پاسخ بدین
داخل همین فروم سرچ کنید یه دوستی به نام فرزاد که ساکن اصفهان بودند برای مانت سالوت تبدیل به نیکون و کنون و ام42 ساخته بودن! شاید بتونن براتون 2باره بسازند. البته من تبدیل اماده اشم دارم ولی چون مال خودم نیست ممکنه گرون بدن!

بالا