سلام و وقت بخیر. یه فروشگاه فیلم و سریال دارم ولی بر خلاف فروشگاه های دیگه
توی یکسال فعالیتش یکبار هم اخطار فیلتر نگرفته و فعالیتش مجاز هست. درآمد حداقل دو میلیون درماه که اگه بیشتر واسش وقت گذاشته شه و از طریق ارسال ایمیل تبلیغات شه تضمینی بالای پنج میلیون ماهانه ازش درمیاد . حدود دومیلیون تومن محصولات فروشگاست که در اختیارتون قرار میدم. به جرئت میتونم بگم که نصف محصولات این فروشگاه در فروشگاه های دیگه وجود نداره.
من با اینکه سفارش ها رو دیر به دیر میفرستادم و اصلا اصلا واسش تبلیغ نکردم باز انقد درآمد داشتم
در حال حاضر حدود پنج میلیون سفارش آماده به ارسال هست. یعنی کسی که فروشگاه رو میخره همین اول کار این مقدار فروش داره که قابل اثباته
هفته ای حداقل پونصد هزار تومن سفارش ثبت میشه. پنل فروشگاه فارسی و بسیار آسان هست و همه چیز به صورت اتوماتیک انجام میشه و یک درصد هم نیاز به تخصص نداره. دارای پنل همکاری در فروش هم هست. که اگه از اون هم استفاده بشه درآمدش بیشتر میشه. من خودم از بخش همکاری در فروش استفاده نکردم.
این عکس سفارش های ثبت شده در عرض یک هفته گذشته ست. عکس بازدیدش هم برای چند ماه پیشه و الان افت کرده ولی همونطور که می بینید تو این هفته حدود 600 تومن سفارش ثبت شده. یعنی روزی حدود 85 تومن با اینکه اصلا بهش نمیرسم و وقت نمی کنم سفارش ها رو بفرستم.
درحال حاضر بیش از پنج میلیون سفارش آماده به ارسال هست
http://upload7.ir/images/52004708965134743576.png
http://uplod.ir/qvrtuow6coj8/Untitled2.jpg.htm
آدرس:
www.filmbuy1.com
دامینشو تازه بردم رو دات کام. کل محصولاتش 2 میلیون تومنه ( البته فیلم های 2013 که حدود 300 تا فیلمه رو تو سایت نذاشتم ولی اونا رو هم موجود دارم که بهتون میدم).
من همه جوره تضمینش میکنم. چه از نظر امنیت ( که کاملا راهنماییتون میکنم ) و چه از نظر درآمد.
آمار سفارش های آماده به ارسال هم تا این لحظه =
سفارش های ثبت شده: 149 عدد
جمع کل: 5 میلیون و 262 هزار تومان
یعنی همین اول کار بعد از خرید فروشگاه این مقدار فروش دارید
بنده اول قصد داشتم این سایتو با توجه به درآمد 2تومن درماه + دو میلیون محصولات + 5 میلیون سفارش آماده به ارسال به مبلغ 14 میلیون به فروش برسونم ولی درحال حاضر چون فورا به مبلغش نیاز دارم به قیمت 10 تومن میفروشم. الان سایت هایی با درامد 500 -600 تومن رو به این قیمت میدن ولی این درامدش دو تومن در ماه هست
با یه حساب سر انگشتی متوجه میشید که در عرض سه ماه این مبلغ دوباره بهتون برمیگرده ( با توجه به 2 تومن درامد ماهانه و 5 تومن سفارش آماده به ارسال) و از اون به بعدش فقط سود خالصه.