• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار ست کامل استودیو خانگی با قیمت مناسب

bigbang240

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام خدمت هنرمندان و دوستان عزیز
ست کامل لوازم استودیو با قیمت و کیفیت خوب میخوام واسه کار میکس و مسترینگ خریداری کنم ..دوستان هر کی لوازمی داره میخواد بفروشه با ذکر مدل و قیمت دقیق اعلام کنه با تشکر
لوازم مورد نیاز بنده : کارت صدا .... میدی کنترلر ..میکروفون استودیو .... هدفون مانیتورینگ .... پری آپمپ و یه سری لوازم جانبی مثل پاپ شیلدو پایه میک و ....
در صورتی که به صورت پک خریداری کنم راحت ترم تا تکه تکه
یا علی

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
با سلام خدمت هنرمندان و دوستان عزیز
ست کامل لوازم استودیو با قیمت و کیفیت خوب میخوام واسه کار میکس و مسترینگ خریداری کنم ..دوستان هر کی لوازمی داره میخواد بفروشه با ذکر مدل و قیمت دقیق اعلام کنه با تشکر
لوازم مورد نیاز بنده : کارت صدا .... میدی کنترلر ..میکروفون استودیو .... هدفون مانیتورینگ .... پری آپمپ و یه سری لوازم جانبی مثل پاپ شیلدو پایه میک و ....
در صورتی که به صورت پک خریداری کنم راحت ترم تا تکه تکه
یا علی
کارت صدا اگر اینترنال بکارت اومد دو تا دارم

imanmn

Registered User
لایک‌ها
13
میکروفن : rode nt1 کارت صدا : focusrite pro24 dsp مانیتورینگ : b2031a میدی : axio61 هدفون : k44 + پایه میکروفن و میکروفن واسه ارتباط با ددروم ، پشم شیشه و تایل آکوستیک به اندازه یه اتاق 6 متری + در چرم کوبی شده، همشو یکجا 6500 میدم خواستی خبر بده

imanmn

Registered User
لایک‌ها
13
دوست عزیز برای خودم 8تومن با لوازم آکوستیک و لوازم استودیو در اومده 6500 یکجا میدم دلیل فروشمم اینه که بعد عید باید برم سربازی 4ماه هم بیشتر نیست که استودیو رو راه انداختم اونم واسه کارای خودم فقط شخصی بوده لوازم اصلا کار نکرده کارت فایروایر هم 150 میدم یه میز استودیویی هم دارم اونم 300 میدم اینم عکس از کل لوازم
mt990bo3qv3x.jpg

imanmn

Registered User
لایک‌ها
13
اینم بگم لوازمو فقط یکجا میفروشم

بالا