• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار سمند یا ریو سالم کم کارکرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام برا استفاده شخصی خریدار سمند Lx از مدل 85 و 86 تا 88 یا ریو 84 یا 85 از تهران

فنی و موتوری سالم باشه و چپی و.. نباشه و شاسی و جلو عقب پلمپ باشه

ممنون میشم اگه کسی از دوستو آشناهاتون هم قصد فروش داره اعلام کنید.

ممنونم ، ضمن اظهار نظر و پیشنهاد و ... آزاده تاپیک مطلق به همه دوستان پی تی هستش ، پس تاپیک خودتونه.

موفق باشید..

Last edited:

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
سمند سر حال بخری خیلی بهتره
چون خودمون یه سمند معمولی 85 داریم 100 تا رفته و واقعا من یکی به شدت راضیم ازش

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سمند سر حال بخری خیلی بهتره
چون خودمون یه سمند معمولی 85 داریم 100 تا رفته و واقعا من یکی به شدت راضیم ازش

ممنون از نظرت دوست عزیز. سمند ماشین جون داریه نقاط ضعفش اصلاک و پرمصرف بودنشه منتها دنبالشم

ممنونم

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
ینی این تاپیکو دیدم نا امید شدم ازت :-D
لااقل میزدی ورنا و ریو،چه میدونم گل و ریو
سمند و ریو دو تا فاز کاملا متفاوتن ...

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
ینی این تاپیکو دیدم نا امید شدم ازت :-D
لااقل میزدی ورنا و ریو،چه میدونم گل و ریو
سمند و ریو دو تا فاز کاملا متفاوتن ...

پوریا عزیز درست میگی 2 تا فازه متفاوتن سمند و ریو منتها سمند بخاطر اینکه استفاده شهری زیاد ندارم وسواری و امنیتش تو جاده و جاداریش (خانواده 4-5 نفری ) برام اهمیت داره انتحاب کردم -بنطرم سمند برا جاده ماشین واقعا خوبیه تو رنج پولیه من البته و لوازمش هم ارزونتر و متدوال تره از ریو با پوله من فکر کنم سالمتر بهتر گیر میاد تا ریو

و البته ریو رو هم که خودت استادی من چیزی نمیتونم بگم ،چشمک
منتها ریو رو فک نمیکنم تر تمیزش با پول من گیر بیاد.البته میگم بازن شما استادی تو این مقوله

اتفاقا گفتم اگه تاپیک بزنم پوریا میاد میگه این دوتا چه ربطی هم دارن ؟؟؟ فرانسوی پر مصرف پر اصلاک با کره ای کم مصرف کم اصلاک.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
پوریا عزیز درست میگی 2 تا فازه متفاوتن سمند و ریو منتها سمند بخاطر اینکه استفاده شهری زیاد ندارم وسواری و امنیتش تو جاده و جاداریش (خانواده 4-5 نفری ) برام اهمیت داره انتحاب کردم -بنطرم سمند برا جاده ماشین واقعا خوبیه تو رنج پولیه من البته و لوازمش هم ارزونتر و متدوال تره از ریو با پوله من فکر کنم سالمتر بهتر گیر میاد تا ریو

و البته ریو رو هم که خودت استادی من چیزی نمیتونم بگم ،چشمک
منتها ریو رو فک نمیکنم تر تمیزش با پول من گیر بیاد.البته میگم بازن شما استادی تو این مقوله

اتفاقا گفتم اگه تاپیک بزنم پوریا میاد میگه این دوتا چه ربطی هم دارن ؟؟؟ فرانسوی پر مصرف پر اصلاک با کره ای کم مصرف کم اصلاک.

فقط ی چیز :)
هندلینگ سمند واقعا از ریو بهتره
اما کی گفته از نظر امنیت از ریو سرتره ؟چون بدنش بزرگتره ؟
ریو ۳.۵ ستاره از یوروانکپ داره،سمند چی ؟
شاسی ۴۰۵ دیگه،اصلا تست تصادفی ازش وجود نداره
از نظر جاداری از ریو سره،از نظر هندلینگ از ریو بهتره
اما ایمنی هیچ مدرکی دال بر بهتر بودن سمند وجود نداره
تو TT ریو یکی از بچه ها با ال ۹۰ شاخ به شاخ شده،متاسفانه ال ۹۰ آتیش گرفته و راننده هم پیش از آتیش سوزی درجا فوت کرده
با اینکه ال ۹۰ اربگ داشته ...
اما راننده ریو داره تو کلوپ هلی تی تی پست میزاره،برید تو بخش ریو پست های تصادفش هست
نه سمند،نه پرشیا،نه ۴۰۵ تو زمینه ایمنی تصادف ،اصلا در سطح ال ۹۰ ،ورنا،ریو،گل و ۲۰۶ نیستن،البته برخلاف تصور اکثریت جامعه

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
تو TT ریو یکی از بچه ها با ال ۹۰ شاخ به شاخ شده،متاسفانه ال ۹۰ آتیش گرفته و راننده هم پیش از آتیش سوزی درجا فوت کرده
اما راننده ریو داره تو کلوپ هلی تی تی پست میزاره،برید تو بخش ریو پست های تصادفش هست
نه سمند،نه پرشیا،نه ۴۰۵ تو زمینه ایمنی تصادف ،اصلا در سطح ال ۹۰ ،ورنا،ریو،گل و ۲۰۶ نیستن،البته برخلاف تصور اکثریت جامعه

ممنون از نظرت پوریا جان
البته منظور من از نظر امنیت ، احساس امنیتی که به سرنشین و راننده تو جاده و پیچ اینا بود ، چون به قوله تو رفرنسی برا تصادف و تست معتبری برای سمند و 405 و.... وجود نداره.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
ممنون از نظرت پوریا جان
البته منظور من از نظر امنیت ، احساس امنیتی که به سرنشین و راننده تو جاده و پیچ اینا بود ، چون به قوله تو رفرنسی برا تصادف و تست معتبری برای سمند و 405 و.... وجود نداره.

دقیقا فقظ احساسه
اونم بخاطر هندلینگ بهتره
اما خدای ناکرده اگر تصادفی بشه اون موقس که تفاوت ها مشخص میشه

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
دقیقا فقظ احساسه
اونم بخاطر هندلینگ بهتره
اما خدای ناکرده اگر تصادفی بشه اون موقس که تفاوت ها مشخص میشه

پوريا سند معتبري برا تست تصادف سمند وجود نداره برا همين نميشه در موردش نظري داد.
مخلص

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سمند lx یا ریو کارکرده

Last edited:

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314

هیچ وقت اینجوری راجع به امنیت یه ماشین به طوره قاطع نمیشه نظر داد
شما خیلی غیره علمی داری با قضیه برخورد میکنی میگی چون تو شاخ به شاخ شدن تندر و ریو تندر آتیش گرفته پس ایمنی ریو بیشتره
به خیلی چیزها بستگی داره اون ماشین ممکنه ضربه به یک نقطه از ماشین فشار آورده که باعث انفجار شده یا همین جورکه من تو همون تاپیک خوندم تندر منحرف شده
ریو هم که 3.5 ستاره گرفته ریویی بوده که هم دارای کیسه هوا بوده هم ترمز ABS داشته و هم ایرانیزه نشده بوده
مسلما تندر از نظر ایمنی بالاتر از ریو هست چون هم کیسه هوا داره هم ABS

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
شما خیلی غیره علمی داری با قضیه برخورد میکنی میگی چون تو شاخ به شاخ شدن تندر و ریو تندر آتیش گرفته پس ایمنی ریو بیشتره
به خیلی چیزها بستگی داره اون ماشین ممکنه ضربه به یک نقطه از ماشین فشار آورده که باعث انفجار شده یا همین جورکه من تو همون تاپیک خوندم تندر منحرف شده
ریو هم که 3.5 ستاره گرفته ریویی بوده که هم دارای کیسه هوا بوده هم ترمز ABS داشته و هم ایرانیزه نشده بوده

عزیزم من اینو نگفتم که امنیت ال ۹۰ رو زیر سوال ببرم
اینو گفتم بدونید که ریو هم وضتیت مناسبی داره :)
کاملا هم موافقم که هیچ وقت نمیشه براساس تصادفاتی که تو خیابونا میبینیم امنیت یه ماشینو بررسی کنیم،حرکتی بس عوامانط :-D

و البته کیطه هوا هم ملاک خوبی برای سنجش ایمنی ماشین نیست،کیسه هوا فط باعث میشه که سر شما به فرمون و ادوات داخلی نخوره،چه وقت ؟ وقتی که ماشین اتاقش به قدری ایمن باشه که تو تصادف،فرمون یا داشبورد جابجا نشن !:)
مثلا زانتیا از نظر ایمنی دااااغونه،۱.۵ ستاره
اربگ هم داره
ضمنا،تو تست تصادف یورو انکپ ای بی اس هیچ نقشی نداره ! چون ماشین به یه سطح با سرعت ۶۰تا کوبونده میشه ! هیچ امتیازی بابت ترمز ماشین در نظ گرفته نمیشه ،حداقل تو تست های تا سال ۲۰۱۰ که هم ال ۹۰ رو شامل میشه،هم ریو
و دیگه اینکه ریو هم از ۸۸ به بعد ای بی اس داره
و بازم اینکه تمامی ریوهای اتومات اربگ دارن

هم ال ۹۰،هم ریو،هر ۲ در یوروانکپ ۳.۵ ستاره دارن،جز اینکه ال ۹۰ خیلی راحت چپ میکنه
نمیدونم شما برچه اساس میگی«مسلما!!» ال ۹۰ ایمن تره ؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941

الان بحث به چالش کشیده میشه ;)

Last edited:

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
نه بابا پوریا رفیقمونه
بحث سره ماشین چیه که بخواد به دعوا کشید بشه
تو tt هم عضو فعال کلوپ آوانته با همین id هستم فک کنم خوده شما تو بحث مکانیک های خوب بین 2 تا نیکوکارها ما رو به شک انداختی
ببین هر چی پول بدی آش میخوری دیگه من ساله 90 یه آوانته خریدم واقعا از ایمنیش راضی هستم قبل از این سمند داشتم یه جاهایی واقعا فرقه abs و نبودش رو احساس میکنم واقعا سمنده چند جا داشت به کشتن می دادمون
ریو خیلی ماشین خوبیه ولی نبود abs و کیسه هوا واقعا توش ضعفه حالا بماند چیزهای دیگه که از توش دزدیدن ولی تندر هر چند ظاهر ساده تری داره ولی تیپ فولش به نظر من ماشن بهتری هست

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
نه بابا پوریا رفیقمونه
بحث سره ماشین چیه که بخواد به دعوا کشید بشه
تو tt هم عضو فعال کلوپ آوانته با همین id هستم فک کنم خوده شما تو بحث مکانیک های خوب بین 2 تا نیکوکارها ما رو به شک انداختی
ببین هر چی پول بدی آش میخوری دیگه من ساله 90 یه آوانته خریدم واقعا از ایمنیش راضی هستم قبل از این سمند داشتم یه جاهایی واقعا فرقه abs و نبودش رو احساس میکنم واقعا سمنده چند جا داشت به کشتن می دادمون
ریو خیلی ماشین خوبیه ولی نبود abs و کیسه هوا واقعا توش ضعفه حالا بماند چیزهای دیگه که از توش دزدیدن ولی تندر هر چند ظاهر ساده تری داره ولی تیپ فولش به نظر من ماشن بهتری هست

من مخلصت
:)
بله نیکوکار تو بهبودی وایعا بی انصافه ...
دادا بازم میگم ریو از ۸۸ ای بی اس داره :-D
دنده اتوات هاشم جفت اربگن

آوانته که ماهه،ماه :-*

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا