• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار سنهایزر HD800 (آکبند)

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
هدفون خودم رو فروختم به یه دوست استودیو دار به قیمت منصفانه چون بدم نمیومد این شاهکار رو بعد از چند سال اکبندش کنم. هرچند که با آکبند فرقی نداشت. الان 4750 قیمت دارم اگه کسی ارزونتر سراغ داره اعلام کنه.

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
یکی از دوستان حدود 4 میلیون تومن رو قول دادن که بتونن تهیه کنن. خیلی ذوق زده شدم من دست دومش رو 4100 فروختم! البته باید یه سودی بهش بدم، اگه از دوستان کسی نیاز داره حدود 4200 (550 الی 800 زیر قیمت بازار) بگه که براش تهیه کنم.

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
تقریبا تهیه شده با قیمت 4 میلیون تمام. فردا باید برم بگیرم. از دوستان اگه کسی علاقه به تهیه با این قیمت داشت (750 الی 1 میلیون زیر قیمت بازار) بهم اطلاع بده که هماهنگ کنم براش

monavari

Registered User
لایک‌ها
30

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
شما الان برای خودت می خواهی تهیه کنی
یا اینکه زیر قیمت تهیه کردی و دنبال مشتری میگردی
کدومش ؟؟؟!!!!

نه برای خودم تهیه کردم (برای استفاده خودم چون هدفونم رو هفته پیش فروختم). گفتم شاید دوستان دیگه نیاز داشتند با این قیمت بتونن تهیه کنند.

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
نه برای خودم تهیه کردم (برای استفاده خودم چون هدفونم رو هفته پیش فروختم). گفتم شاید دوستان دیگه نیاز داشتند با این قیمت بتونن تهیه کنند.
جسارت نباشه ولی کی هدفون نویی که همش چند سال هم نشده رو میفروشه؟
درضمن برای استودیو و میکس مناسب نیست و سورس خیلی قوی ای میخواد

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
جسارت نباشه ولی کی هدفون نویی که همش چند سال هم نشده رو میفروشه؟
درضمن برای استودیو و میکس مناسب نیست و سورس خیلی قوی ای میخواد

اگه به قیمت بخرند چرا نفروشم. (فروختم) اکبند هم تهیه شد.
اتفاقا برای استودیو بسیار مناسبه اگر نبود تو استودیوهایی مثل استودیوی سیروان ازش استفادهنمیشد. بله سورس و آمپلیفایر مناسب میخواد و در آوردن صدای HD800 کار ساده ای نیست ولی اگه بتونید خوب درایوش کنید، یه صدای های-اند بالای 100 میلیون میده بهتون. من HD800 رو با سورس Shanling DAC-50 و امپلیفایر لامپی که خودم ساختم درایو میکنم. در حال حاضر هم درگیر ساخت Bottlehead Crack OTL هستم؛ اگر مایل بودید میتونید روند ساخت رو اینجا دنبال کنید: لینک

بالا