• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار سیستم صوتی چند تکه قدیمی یا حتی فقط باندهاش

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamedoo2083

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان خریدار سیستم صوتی قدیمی چند تکه مارک پایونیر، کنوود، سونی یا آیوا هستم هر کس داره بیاد یه ندایی بده با قیمت منصفانه خریدارم من مصرف کننده ام دلال نیستم حتی اگر قسمتهای آمپلی و اکولایزر خالی و باندهاش هم باشه مسکلی نیست باندهای خالیش هم اگر باشه خریدارم
من تو این سایت فعالیت ندارم تو persian-music فعالیت می کنم گفتم برای آشنایی!!
ایمیل: [email protected]
تلفن: 09113350250

farzadiii

Registered User
لایک‌ها
117
داداش یک ایوا دارم 1000 وات ولی خدایش صدای خیلی خوبی داره و شیشه ها را می لرزونه
قیمت 70 اخرش 90 زده بودم ولی الان یک تخفیف خوب بهت دادم
فقط به عنوان اسپیکر میشه استفاده کرد از طریق aux سی دی و کاست کار نمی کنه سی دی هم اگر کار می کرد بدرد نمی خورد چون mp3 ساپورت نمی کنه
رادیو هم سالمه راستی بانداش هم ژاپن هست و خودش مالزی
اینم لینک
http://forum.persiantools.com/t326086.html

ehsan_dr

Registered User
لایک‌ها
207
سونی lbt-715 دارم - 5 طبقه سالم بدون بلندگو

amess

Registered User
لایک‌ها
61
داداش امضامو ببین...
911 شماله دیگه...خواستی بیا ببین

hamedoo2083

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

ehsan_dr

Registered User
لایک‌ها
207
چون خودم باند داشتم بانداشو نگرفتم
خودم inifinity sm102 دارم آمریکایی هست - باند خواستی بگیری داداش فقط امریکایی - ژاپنی خوبه ولی اون یه چیز دیگس
قیمت پیشنهادیتون پ خ کن
gxعکس واست میزارم - فردا - یا جمعه

hamedoo2083

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چون خودم باند داشتم بانداشو نگرفتم
خودم inifinity sm102 دارم آمریکایی هست - باند خواستی بگیری داداش فقط امریکایی - ژاپنی خوبه ولی اون یه چیز دیگس
قیمت پیشنهادیتون پ خ کن
gxعکس واست میزارم - فردا - یا جمعه

شما دومین کسی هستی که 715 سونی بدون باند به من پیشنهاد کرده تو یک فروم دیگه هم یکی 120 بدون باند گذاشته! باند از کجا بیارم؟ اصلش باندشه! اون کسی که ازش گرفتی باندهاشو نمیده الان؟ آخه از کجا باند آمریکایی پیدا کنم؟ تو همینش موندم! آشنا نداری باند داشته باشه با 715 کنج کنیم؟ شما هم باندهات رو خیلی گرون میگی که!!!

ehsan_dr

Registered User
لایک‌ها
207
اگه منظورت اینه که من دوتا یوزر دارم که سخت در اشتباهی ! البته این خواصیتم هممونه که کلان دنبال فرعیات هستیم
بانداشو ندارم و اگه بجای شما بودم خودم یکی می خواستم - درایوهارو برو بگیر و یکی بهترشو بساز - الان خودم دارم همین کارو میکنم واسه یکی از دوستان
باند امریکایی هم قیمتش خیلی بالاست من خودم 600 استوک خریدم
بانداشو دوستم با من از همون مفازه خرید - از این بلندگوها تو مشهد زیاد بود الانم هست ولی کمتر فردا میرم تو بازارش یه سر میزنم

hamedoo2083

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اگه منظورت اینه که من دوتا یوزر دارم که سخت در اشتباهی ! البته این خواصیتم هممونه که کلان دنبال فرعیات هستیم
بانداشو ندارم و اگه بجای شما بودم خودم یکی می خواستم - درایوهارو برو بگیر و یکی بهترشو بساز - الان خودم دارم همین کارو میکنم واسه یکی از دوستان
باند امریکایی هم قیمتش خیلی بالاست من خودم 600 استوک خریدم
بانداشو دوستم با من از همون مفازه خرید - از این بلندگوها تو مشهد زیاد بود الانم هست ولی کمتر فردا میرم تو بازارش یه سر میزنم

نه منظورم این نبود که دو تا یوزر داری ایشون اسمشون احمد دانش بود! بی خیال!
من سرم درد می کنه واسه این کارها دو سه تا آمپلی و باند ساختم ولی کراس اوور باند رو ساختن داستانیه! اگه چیزی پیدا کنی که ممنونت می شم تا اونجا که یادمه سونی 715 تا 100 وات درایو می کنه یعنی یه چیزی تو مایه های همین inifinity که داری! یک چیز دیگه اون دوستمون که 715 واسه فروش داشت می گفت 4 تا خروجی بلندگو داره راسته؟

ehsan_dr

Registered User
لایک‌ها
207
100 وات درسته فکر کنم روی 6 اهم ولی مال خودم 150 روی 8 اهم
نه عزیز صدای استریو 4 کانالش کجا بود بعضی این سیستما 4 کانال هست ولی همزمان با هم کار نمیکنن
فردا واست یه آمار میگیرم - ولی اگه یه kenwood dp-a85 به پستم بخوره چه حالی میده

hamedoo2083

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

miladkalantar2

Registered User
لایک‌ها
43
قیمتت بالاست که برادر!!! پایین هم که نمی آیی!! اون سیستم پایونیر معرکه رو خداییش چند خریدی مال خودتو چند داری میفروشی انصافه؟؟؟
اون پایونیر رو من مناسب خریدم.دوستان قیمت پرت دادن من با این جال از همه بالاتر قیمت دادم و خریدم.
قیمتو مناسب گذاشتم.همینی که میگی گرونه پارسال 2 تا ووفر ازش عوض کردم خود ووفراش شد 75 تومن.که الان همونا 150 قیمتشه.بقیش پیش کش

ehsan95

Registered User
لایک‌ها
298
دادا دو تا باند بلند با ووفر دارم کلهم 8 تا بلندگوهه با دو تا ووفر که دو تا ستون یتیکست خاستی روشم زده سونی یعنی برات شیشه رو از جا در میاره لامصب
ورودی audio 4 تا همزمان داره
کنترل داره و usb و کارت اس دی هم میخوره
کلا چیز توپیه
دو تا ستون 1 متریه اگه به کارت میاد میدم فقط قیمتش یکم بالاست

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
ست هیولا ویکتور (jvc) پنج طبقه کامل خیلی خیلی سالم بهت میدم 550 (بیرون 700 قیمتشه)
فقط کنترل نداره که یه کنترل jvc گرفتم براش که خاموش روش و کم و زیادش میکنه و یه کمی بالای یکی از بلندگوهاش پریدگی داره که اصلا مشخص نیست . دستگاش خیلی نازه و تر و تمیزه
اصل ژاپن

hamedoo2083

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ست هیولا ویکتور (jvc) پنج طبقه کامل خیلی خیلی سالم بهت میدم 550 (بیرون 700 قیمتشه)
فقط کنترل نداره که یه کنترل jvc گرفتم براش که خاموش روش و کم و زیادش میکنه و یه کمی بالای یکی از بلندگوهاش پریدگی داره که اصلا مشخص نیست . دستگاش خیلی نازه و تر و تمیزه
اصل ژاپن

داداش یه لینکی عکسی چیزی واسم می فرستی؟

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
داداش یه لینکی عکسی چیزی واسم می فرستی؟

والا تو نت چیزی در موردش نیست

اسمش victor هست و مدلش fx-ez71 .همون jvc الان خودمونه
خیلی هم آمپش قویه . ساب ووفر 400 وات rms ماشین رو وصل کردم بهش زلزله درست کرد .شاخ درآورم:eek::wacko:
در واقع با بلندگوهاش خودش از 10 تا ولوم 3 تا بیشتر نمیشه ولوم ازش گرفت . میخواد پارشون کنه:(
همه چیزش هم برقی و دیجیتالیه ! قطعات آنالوگ توش به کار نرفته .حرفه ایه .

اگه با این قیمت راضی به خرید هستی برات فردا عکس بذارم . توپخونه همینو قیمت کردم یارو گفت 700 تومن .

hamedoo2083

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
والا تو نت چیزی در موردش نیست

اسمش victor هست و مدلش fx-ez71 .همون jvc الان خودمونه
خیلی هم آمپش قویه . ساب ووفر 400 وات rms ماشین رو وصل کردم بهش زلزله درست کرد .شاخ درآورم:eek::wacko:
در واقع با بلندگوهاش خودش از 10 تا ولوم 3 تا بیشتر نمیشه ولوم ازش گرفت . میخواد پارشون کنه:(
همه چیزش هم برقی و دیجیتالیه ! قطعات آنالوگ توش به کار نرفته .حرفه ایه .

اگه با این قیمت راضی به خرید هستی برات فردا عکس بذارم . توپخونه همینو قیمت کردم یارو گفت 700 تومن .

یه عکس بزار ببینیم چقدر ارزشمنده؟

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
دوربین درست حسابی ندارم . شرمنده

ورودی aux هم دو سه تا داره . 1 دونه هم ورودی اپتیکال داره .در واقع سی دی خودش توسط ورودی اپتیکال به سیستم وصل میشه .
غیر از خروجی بلندگو , دو تا هم خروجی ساراند فوق کیفیتی داره که صدا رو استریویی پخش میکنه به طرز روح نواز

DSC00005.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا