loveli_sanandaj
Registered User
- نوشتهها
- 105
- لایکها
- 0
سلام دوستان تا 1 تومن 1جفت باند قوی و خوش صدا با یک آمپ قوی و یک ساب میخواستم کسی چیزی داره؟؟؟؟
آقا من زیاد سر در نمیارم .این سایش چه جوری چند تا rms میده؟ساب پایونیر دارم
مدل w307
سالم و کم کار ویبره دار
با جعبه
قیمت 130 تومن
خواستید در خدمتم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
آقا من زیاد سر در نمیارم .این سایش چه جوری چند تا rms میده؟
اول از همه باند و آمپ خوب برام اولویت دارن..!این باندهای jbl t595 که بهشون سنگی هم میگن چطورا؟؟کسی نداره!؟
قیمت هاشون رو هم داری اینایی که گفتی؟؟میخوام هم صدای هم زیر هم بیس خوب و قوی ای داشته باشه!!سراغ t595 نرو هم دیگه اصلیش نیست اگرم اصلی گیر بیاد عمرشو کرده از طرفی تیوتر بی کیفیت و ضعیفی داره که طی مدتی میسوزه باند جی بی ال خواستی بگیری فقط t696 هم کیفیتش هم قدرتش واقعا عالی بعد از اون 1073 خوب بعدش infinity kappa و در اخر hertz hcx 690
باند خوب خواستی از بین این 4 تا یکی انتخاب کن
قیمت هاشون رو هم داری اینایی که گفتی؟؟میخوام هم صدای هم زیر هم بیس خوب و قوی ای داشته باشه!!
شما داشتی راضی بودی ازش؟الان موجوده یا فروش رفته؟1073 کنووده؟دنبال بیس خوب هستی دو گزینه اخر به کارت نمیاد kapa و 690 باند کیفیتی
t696 430
1073 380
گزینه اول فکر کنم نیازتو جبران کنه
شما داشتی راضی بودی ازش؟الان موجوده یا فروش رفته؟1073 کنووده؟
مدلشو یادم نیست ولی 6 تا خروجی داره پایونر اصلی هستش از لحاظ پخش هیچ مشکلی ندارم چون حرفه ای هستش.نمیدونم من که نمیخوام یه سیستم شاخ ببندم.در حد همون یک تومن.حالا هم کیفیت هم یکم قدرت داشته باشه.دوست عزیز
به نظرم عجله نکن...
قدم قدم برو جلو عزیزم...
دراز مدت برنامه ریزی کن ...
الان پخشتون چیه؟
اول ببینید چه سیستمی دوست دارید؟
کیفیتی؟ قدرتی؟
به نظرم اول یک پخش، آمپ و کامپ بگیرید، بعد برید سراغ امپ دوم و ساب و...
تق و توق اضافه(بیس و قدرت) به نظر من تا کیفیت کنارش نباشه بدرد نمیخوره
البته مقوله سیستم مثل گوشی سلیقه ایه...
ممنون از راهنماییت.یک امپ خوب و یک ساب هم بهم معرفی کن لطفا..آمپ 4 کانال قوی باشه که هم باند هم ساب رو بکشه.یا 2 تا 2کانال خوب.حرف نداشت این همه باند عوض کردم هیچ باندی کار اینو برام نکرد ولی امپم ضعیف بود فروختمش
نه عزیز 1073 برند dls
کنوود دورش خط بکش صداش یه مقدار تیز مخصوصا 718 یه مقدار با صدای بلند موزیک گوش بدی خسته میشی
مدلشو یادم نیست ولی 6 تا خروجی داره پایونر اصلی هستش از لحاظ پخش هیچ مشکلی ندارم چون حرفه ای هستش.نمیدونم من که نمیخوام یه سیستم شاخ ببندم.در حد همون یک تومن.حالا هم کیفیت هم یکم قدرت داشته باشه.
ممنون از راهنماییت.یک امپ خوب و یک ساب هم بهم معرفی کن لطفا..آمپ 4 کانال قوی باشه که هم باند هم ساب رو بکشه.یا 2 تا 2کانال خوب.
نمیدونم والا ساب ببندم خوبه یا نه؟با 1 تومن شما واسه ماشین پرشیا چی پیشنهاد میدی؟؟بدون پخش چون دارم.امپ برند powerbass بگیر کیفیتش از ساند بهتره ساب راکفورد و پخش 8019 کنوود
البته میخوای ساب ببندی t696 بهت پیشنهاد نمیکنم چون بیس خودش قوی اگه سابم اضافه کنی صدای موزیک توش گم میشه اگه میخوای ساب ببندی یه دست کامپ gladen بگیر
نمیدونم والا ساب ببندم خوبه یا نه؟با 1 تومن شما واسه ماشین پرشیا چی پیشنهاد میدی؟؟بدون پخش چون دارم.
تو باکس بیسش بهتره فکر کنم..!سلام داداش
مشخص نکردی ببینیم مخصوص باکسه یا طاقچه یعنی d2 or d4
ممنون داداش.اگر کاپوننت پیشنهاد بدی چه مارکی بگیرم خوبه ؟شما یک ساب هم معرفی کن شاید پولو جمع کردم با هم بستم.PowerBass XTA-2240 (xta2240) 480W RMS XTA Series 2-Channel
یه جفت t696 با امپ بالا که بهت معرفی کردم بگیر صدات عالی میشه دیگه ساب نیاز نداری
امپ 305 و باند 430 مجموعا 735
مسلما کامپ gladen برنده بهترین کامپ دنیا شد ولی قیمتاش یه مقدار بالاست بعد از اون کامپ هرتز ساب خوب در حال حاضر راکفورد خوبه البته این نظر شخصیمه بعد kicker و بقیه برندهاتو باکس بیسش بهتره فکر کنم..!
ممنون داداش.اگر کاپوننت پیشنهاد بدی چه مارکی بگیرم خوبه ؟شما یک ساب هم معرفی کن شاید پولو جمع کردم با هم بستم.