دوستان عزیز خریدار یک عدد سیم کارت دیتای رایتل هستم اگه از دوستان کسی برای فروش داره لطفا pm بده
G gsm22 Registered User تاریخ عضویت 29 ژانویه 2010 نوشتهها 445 لایکها 23 7 دسامبر 2012 #1 دوستان عزیز خریدار یک عدد سیم کارت دیتای رایتل هستم اگه از دوستان کسی برای فروش داره لطفا pm بده
tinaati Registered User تاریخ عضویت 1 جولای 2012 نوشتهها 507 لایکها 46 8 دسامبر 2012 #2 3232404 رایتله چند میخری هنوز پلمپش بازم نشده
Alian1 Registered User تاریخ عضویت 30 سپتامبر 2007 نوشتهها 411 لایکها 23 8 دسامبر 2012 #3 دوست من ایشون سیم کارت دیتا می خوان دیتا هم چون تماس نداره شمارش مهم نیست اصلا ببخشید جسارت کردم دوست عزیز خب ثبت نام کنید سه روزه میارن در خونتون Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
دوست من ایشون سیم کارت دیتا می خوان دیتا هم چون تماس نداره شمارش مهم نیست اصلا ببخشید جسارت کردم دوست عزیز خب ثبت نام کنید سه روزه میارن در خونتون Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
M.saleh.N Registered User تاریخ عضویت 29 ژانویه 2012 نوشتهها 1,661 لایکها 114 محل سکونت تهران 8 دسامبر 2012 #4 به نقل از Alian1 : دوست من ایشون سیم کارت دیتا می خوان دیتا هم چون تماس نداره شمارش مهم نیست اصلا ببخشید جسارت کردم دوست عزیز خب ثبت نام کنید سه روزه میارن در خونتون Sent from my iPhone 5 using Tapatalk کلیک کنید تا بازشود... سلام عزیز جدیدا بیشتر دفاتر خدماتی ، رایتل هم دارن برای فروش اعتباری که بیشترشون دارن،دیتا و دایمی هم کم و بیش
به نقل از Alian1 : دوست من ایشون سیم کارت دیتا می خوان دیتا هم چون تماس نداره شمارش مهم نیست اصلا ببخشید جسارت کردم دوست عزیز خب ثبت نام کنید سه روزه میارن در خونتون Sent from my iPhone 5 using Tapatalk کلیک کنید تا بازشود... سلام عزیز جدیدا بیشتر دفاتر خدماتی ، رایتل هم دارن برای فروش اعتباری که بیشترشون دارن،دیتا و دایمی هم کم و بیش