سلام
من یه پخش sillex دارم که شب عید خریدمش و ده ماه دیگه از گارانتی اش باقی مونده .
شب عید به قیمت 440 خریدم و برای فروشش راه میام . دستگاه با نو فرق زیادی نداره و برچسب روی نمایشگرش رو هم هنوز برنداشتم . هیچ ایرادی نداره و در سلامت کامل هست .
نمایشگر بزرگ فکر کنم چهار یا پنج اینچی تاچ مقاومتی داره و اینها رو ساپورت میکنه :
فلش
اس دی رم
دی وی دی
دارای دو کنترل یکی رو فرمونی و یکی بزرگتر دستی
دوربین دنده عقب
دوربین اضافه
بلوتوث با قابلیت مکالمه و پخش موسیقی و شماره گیری
قابلیت تغییر زاویه پنل
تلویزیون که من نتونستم راهش بندازم . البته در شهر محل زندگی من ( پرند ) همین جوری اش هم تلویزیون نمی گیره و فکر نمی کنم تی وی اش کاربردی باشه
رادیو
خروجی ساب
نقاط قوت :
تاچ خیلی خوب
کیفیت نمایشگر خوب
کیفیت مکالمه بلوتوث خیلی خوب ( بعد از ست کردن با گوشی حین پخش موسیقی اگر تلفن زنگ بخوره قطع می کنه و نمایشگر کالر آیدی رو نشون میده )
پخش موسیقی با بلوتوث ( موسیقی روی گوشی رو از طریق بلوتوث روی پخش ماشین گوش می کنید )
کنترل روی فرمون .
حجم صدای خوب.
نمایش فیلم و دیویدی و عکس ( فرمت های عادی )
خروجی برای مانیتور های عقب .
ورودی av
نقاط ضعف :
کیفیت پایین تر به نسبت پایونیر ( دلیل من برای تعویض ) . برای مصرف کننده عادی مهم نیست و کیفیتش راضی کننده است .
تنظیمات کم اکولایزر
گیرنده رادیو ضعیف ( البته توی شهر دوشواری نداره . توی جاده رادیو خش خش داره )
تعویض فولدر از ریموت فرمونی امکانپذیر نیست و باید با تاچ فولدر رو عوض کرد . ( ریموت فرمونی برای تعویض آهنگ ، کم و زیاد صدا ، تغییر ورودی ، اکولایزر و منوی تنظیمات ، پاز و پلی ، خاموش و روشن کاربرد داره )
رم های 8 گیگ و 8 گیگ به بالا رو نمیخونه .
هر چقدر مموری پر تر باشه زمان بیشتری طول میکشه تا بافر کنه . مثلا یه رم 4 گیگ رو ممکنه 30 ثانیه طول بده تا لود کنه .
از هر ده تا فلش مموری یکی یا دو تاشون رو نمی خونه .
فکر می کنم صادقانه همه چیز رو گفتم
نکته ای رو که باید عرض کنم اینه که من چند مدل از این پخش های چینی رو داشتم و تمام ایراداتی که گفتم روی همه اونها هست . اگر کسی غیر از این بهتون گفت بیشتر تحقیق کنید . کلا این پخش ها کار راه بنداز هستن و به نسبت امکانتشون ارزش دارن .
اگر نظرتون مثبت بود عکس هم تقدیم می کنم
این هم عکس