نیازمند به یک عدد ضبط پایونییر اینترفیس زانتیا رو هم ساپورت کنه .
xerqus Registered User تاریخ عضویت 11 آپریل 2012 نوشتهها 754 لایکها 41 محل سکونت تهران ( قلهک ) - دوبی 22 جولای 2012 #1 نیازمند به یک عدد ضبط پایونییر اینترفیس زانتیا رو هم ساپورت کنه .
M miladkalantar Registered User تاریخ عضویت 4 آگوست 2011 نوشتهها 9,199 لایکها 1,710 محل سکونت همه مرغان هم آواز پراکنده شدند.. 22 جولای 2012 #2 شما هر پخشی داری باید اینترفیس همون برند مخصوص ماشین مورد نظرتون رو جدا گانه تهیه کنید اینترفیس زانتیا برای پخش کنوود دارم.میخوای؟؟؟؟؟؟
شما هر پخشی داری باید اینترفیس همون برند مخصوص ماشین مورد نظرتون رو جدا گانه تهیه کنید اینترفیس زانتیا برای پخش کنوود دارم.میخوای؟؟؟؟؟؟
xerqus Registered User تاریخ عضویت 11 آپریل 2012 نوشتهها 754 لایکها 41 محل سکونت تهران ( قلهک ) - دوبی 23 جولای 2012 #3 به نقل از miladkalantar : شما هر پخشی داری باید اینترفیس همون برند مخصوص ماشین مورد نظرتون رو جدا گانه تهیه کنید اینترفیس زانتیا برای پخش کنوود دارم.میخوای؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا بازشود... چه قیمیتی ؟ خود ضبطشو ندارید ؟! برای کی از دوستان می خوام . این اینترفیس شما از پشت ضبط متصل میشه به دسته سیم ؟
به نقل از miladkalantar : شما هر پخشی داری باید اینترفیس همون برند مخصوص ماشین مورد نظرتون رو جدا گانه تهیه کنید اینترفیس زانتیا برای پخش کنوود دارم.میخوای؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا بازشود... چه قیمیتی ؟ خود ضبطشو ندارید ؟! برای کی از دوستان می خوام . این اینترفیس شما از پشت ضبط متصل میشه به دسته سیم ؟
M miladkalantar Registered User تاریخ عضویت 4 آگوست 2011 نوشتهها 9,199 لایکها 1,710 محل سکونت همه مرغان هم آواز پراکنده شدند.. 23 جولای 2012 #4 نو هست 50تومن خود پخش هم اگه بخواین میتونم پیدا کنم واستون بیعانه بدین و حدود قیمت هم بدین. اینتر فیس هم به این ترتیبه که یه سوکت داره به محل مربوطه روی پخش وصل میشه و یک طرف هم به سیستم برق و اون ریموت دسته اینترفیس که روی ماشین نصبه
نو هست 50تومن خود پخش هم اگه بخواین میتونم پیدا کنم واستون بیعانه بدین و حدود قیمت هم بدین. اینتر فیس هم به این ترتیبه که یه سوکت داره به محل مربوطه روی پخش وصل میشه و یک طرف هم به سیستم برق و اون ریموت دسته اینترفیس که روی ماشین نصبه