• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار ضبط 8016 یا kiv-700 کنوود

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
با سلام همانطور که از اسم تایپک پیداست خریدار این دو مدل هستم لطفا از دوستان اگر کسی داره قیمت با مشخصاتو برام بفرسته:thumbsup:

ramin_raf

Registered User
لایک‌ها
16
Last edited:

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
عرض ادب خدمت دوستان
بهتره بین 8019btl و kiv-700 یکی رو انتخاب کنید البته من 700 انتخاب کردم و راضیم کلا صفحه 3 اینچ و با توجه به صفحه تنظیمات راحت و پخش فیلم و ..... برنده شدن جایزه 2011 eisa حرف نداره
In-Car Electronics Awards History | EISA - The European Imaging and Sound Association
KENWOOD | KIV DIGITAL MEDIA RECEIVER OVERVIEW

تنها مشکل kiv-700 جدا نشدن پنلش که من با این قضیه کنار نمیام

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
سومیش رو هم من خریدارم

ramin_raf

Registered User
لایک‌ها
16
عزیز من
بهتر از 700 'گیرت نمیاد گشتم نبود نگرد نیست تا حالا شده تو انجمنهای فروش مختلف کسی 700 بزاره واسه فروش مگه مشکل داره دیگه بهتر از اون با اون قیمت و امکانات چی بخره بهتر که پنلش در نمیاد مگه ماشین های مدل بالا که هد دو دین دارن پنلشون در میاد ببین اگه تو فکر دزد هستی قربونت به هد با پنل و بدون پنل رحم نمی کنه در هر صورت خود دانی . موفق باشی و از انتخاب وخریدی که میکنی راضی باشی

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
عزیز من
بهتر از 700 'گیرت نمیاد گشتم نبود نگرد نیست تا حالا شده تو انجمنهای فروش مختلف کسی 700 بزاره واسه فروش مگه مشکل داره دیگه بهتر از اون با اون قیمت و امکانات چی بخره بهتر که پنلش در نمیاد مگه ماشین های مدل بالا که هد دو دین دارن پنلشون در میاد ببین اگه تو فکر دزد هستی قربونت به هد با پنل و بدون پنل رحم نمی کنه در هر صورت خود دانی . موفق باشی و از انتخاب وخریدی که میکنی راضی باشی
اگه پنلش باشه دزده بیشتر وسوسه میشه

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
دوستان یه 7049 خریداری شد ختم تایپک....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا