• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار عینک تا 30 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nader3624

Registered User
لایک‌ها
103
سلام بچه ها . یه عینک میخوام دیگه قیمتش از 30 تومان بیشتر نباشه . صورتمم کوچیکه زیادم پهن نباشه . اگه دارید پیشنهاد بدید :cool:

JOE_COLE0

Registered User
لایک‌ها
34
سلام بچه ها . یه عینک میخوام دیگه قیمتش از 30 تومان بیشتر نباشه . صورتمم کوچیکه زیادم پهن نباشه . اگه دارید پیشنهاد بدید :cool:

مارک خاصی میخوی یا معمولی باشه ؟

mhdddd

Registered User
لایک‌ها
28
با اجازه صاحب تاپیک من هم میخوام اگر بود مارکش هم اصلا مهم نیست فقط جنسش خوب باشه

Last edited:

JOE_COLE0

Registered User
لایک‌ها
34
یه دونه دارم

کاملا سالم و استفاده نشده .

پولاریزه

uv 400

رنگ بدنه مشکی .

رنگ شیشه سراسر مشکی .

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
دادا مدل عینکی که خوشت میادو عکسشسو بزار من فیکشو تو اون مایه ها برات با این قیمت گیر میارم.
الانم 1 دونه دارم که شیشش جیوه ای هست و خیلی خوشکله. عکسشو تا فردا شب برات میزارم. تو ماشینه.

nader3624

Registered User
لایک‌ها
103
دادا مدل عینکی که خوشت میادو عکسشسو بزار من فیکشو تو اون مایه ها برات با این قیمت گیر میارم.
الانم 1 دونه دارم که شیشش جیوه ای هست و خیلی خوشکله. عکسشو تا فردا شب برات میزارم. تو ماشینه.

مدل خواصی تو ذهنم نیست . مرسی اگه میشه عکسشو برام بزارین

امضا رو یه نگاه بنداز

آره دیدم . اینا خوبن اما یه چیزشون خوب نیست . یعنی من دوست ندارم دوره شیشه هاش لاکه . دوست دارم یا دوری نداشته باشه یا اگه داشته باشه فلزی باشه . اما در کل این عینک ها هم در نظر دارم حالا دیگه تو امروز فردا اگه چیزی که میخواستم گیرم نیومد حتما مزاحم شما میشم . راستی شما که تو کاره عینک هستین نظرتون در رابطه با این عینک های mp3 دار چیه ؟ خوبن ؟ من تو سایت ها دیدم . از 25 هزار دارن تا 150 هزار .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا