• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار فرستنده fm که با باطری کار کند

وضعیت
موضوع بسته شده است.

lordsaber

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من ضبط ماشینم فقط cd میخونه. دنبال یه fm transmiter هستم که با باطری کار کنه نه فندک ماشین و بشه گوشی یا فلش بهش وصل کنم.
کیفیتش هم خوب باشه.
ممنون می شم اگر کسی دستگاهو نداره ولی اطلاعاتی داره بهم بگه.
یا حق

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
سلام دوستان
من ضبط ماشینم فقط cd میخونه. دنبال یه fm transmiter هستم که با باطری کار کنه نه فندک ماشین و بشه گوشی یا فلش بهش وصل کنم.
کیفیتش هم خوب باشه.
ممنون می شم اگر کسی دستگاهو نداره ولی اطلاعاتی داره بهم بگه.
یا حق
فکر کنم کریتیو یه مدل داشت با باتری قلمی کار می کرد و یه فیش 3.5 هم داشت
چرا می خواهید به فندک ماشین وصل نشه و باتری کار کنه؟

lordsaber

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم کریتیو یه مدل داشت با باتری قلمی کار می کرد و یه فیش 3.5 هم داشت
چرا می خواهید به فندک ماشین وصل نشه و باتری کار کنه؟

اگه باشه که خیی خوبه! لینکی یا آدرسی واسه خریدش داید؟
فندکی ها برای مدار ماشین مشکل پیش میاره! من 405 داشتم وقتی می زدم برف پاک کن ماشین قاطی میکرد هی میزد واسه خودش! :blink:

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
اگه باشه که خیی خوبه! لینکی یا آدرسی واسه خریدش داید؟
فندکی ها برای مدار ماشین مشکل پیش میاره! من 405 داشتم وقتی می زدم برف پاک کن ماشین قاطی میکرد هی میزد واسه خودش! :blink:
لینک خرید ندیدم جایی
در مورد مشکل برای ماشین هم موردی که گفتید خیلی عجیب هست چون این وسایل یه مصرف کننده بسیار ضعیف هستند نباید تاثیری روی سیستم برق خودرو داشته باشند

amir.hasani

Registered User
لایک‌ها
3
بله این مشکل رو من هم روی پارس دیدم ولی از اونجایی که کار خودم الکترونیکه میگم این مشکل مربوط به برق نیست بلکه به دلیل امواج و نویزهای ناخواسته ای هست که دستگاه تولید میکنه نه برق فندک!
اگر از یه مارک خوب و با نام و نشان خرید کنید با برق فندک هم مشکلی نخواهین داشت

farzan22

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوست عزيز:
2 مدل دارم.
اگه پيدا نكردي بگو عكس بذارم.
يك مدل فقط فرستنده داره با ورودي 3.5 كه ميتوني به گوشي موبايل يا پلير وصل كني...
مدل ديگه خودش فلش ميخوره و شارژيه و به فرمون ماشين هم ميشه وصلش كني فرستنده داخلي هم داره.

lordsaber

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز:
2 مدل دارم.
اگه پيدا نكردي بگو عكس بذارم.
يك مدل فقط فرستنده داره با ورودي 3.5 كه ميتوني به گوشي موبايل يا پلير وصل كني...
مدل ديگه خودش فلش ميخوره و شارژيه و به فرمون ماشين هم ميشه وصلش كني فرستنده داخلي هم داره.

آره عزیز ممنون می شم اطلاعات بزاری. اگه جایی لینک داری بگو که زحمت شما هم واسه عکس و ... زیاد نشه. ممنون
نو هستند؟

بله این مشکل رو من هم روی پارس دیدم ولی از اونجایی که کار خودم الکترونیکه میگم این مشکل مربوط به برق نیست بلکه به دلیل امواج و نویزهای ناخواسته ای هست که دستگاه تولید میکنه نه برق فندک!
اگر از یه مارک خوب و با نام و نشان خرید کنید با برق فندک هم مشکلی نخواهین داشت

من الکتریکی ماشین بردم گفت دلیلش اینه! می شه در مورد این امواج بیشتر توضیح بدید چیه داستانش؟ اگه اینجوری باشه که به هر حال مضره چه فندکی چه عادی! در ضمن من با گوشی که می فرستادم (آهنگ روی fm می فرستادم ) مشکلی نبود! حیف گوشی رو زدند ازم!
در مورد مارک هم این دستگاها مارکهای درست حسابی ندارند تو ایران که! همشون no name اند یا بیخودی اسم روشون حک شده. اگر چیز خوبی می شناسید بفرمایید ممنون می شم.
یکی از دوستان kenwood واسه ماشینش گرفته بود اون هم همینجوری بود. چراغ ماشینش روشن می شد!

amir.hasani

Registered User
لایک‌ها
3
آره عزیز ممنون می شم اطلاعات بزاری. اگه جایی لینک داری بگو که زحمت شما هم واسه عکس و ... زیاد نشه. ممنون
نو هستند؟

من الکتریکی ماشین بردم گفت دلیلش اینه! می شه در مورد این امواج بیشتر توضیح بدید چیه داستانش؟ اگه اینجوری باشه که به هر حال مضره چه فندکی چه عادی! در ضمن من با گوشی که می فرستادم (آهنگ روی fm می فرستادم ) مشکلی نبود! حیف گوشی رو زدند ازم!
در مورد مارک هم این دستگاها مارکهای درست حسابی ندارند تو ایران که! همشون no name اند یا بیخودی اسم روشون حک شده. اگر چیز خوبی می شناسید بفرمایید ممنون می شم.
یکی از دوستان kenwood واسه ماشینش گرفته بود اون هم همینجوری بود. چراغ ماشینش روشن می شد!
بله دوست عزیز بدون شک ایراد از همینه
البته توجه کنین که گفتم نویز های ناخواسته یعنی امواجی بجز امواج fm(برای همین با گوشی مشکلی نداشتید)
حتی این اف ام پلیر ها باعث میشن که سیستمهای GPS هم درست کار نکنن و نتونن به ماهواره ها متصل بشن
بهرحال بقول شما یک مارک خوب و پدرمادر دار برای این سیستمها هم پیدا نمیشه البته مارک مارشال نسبت به بقیه بهتره. ولی باز هم قبل از خرید تست کنید تا مشکلی بوجود نیاد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا