فکر کنم کریتیو یه مدل داشت با باتری قلمی کار می کرد و یه فیش 3.5 هم داشتسلام دوستان
من ضبط ماشینم فقط cd میخونه. دنبال یه fm transmiter هستم که با باطری کار کنه نه فندک ماشین و بشه گوشی یا فلش بهش وصل کنم.
کیفیتش هم خوب باشه.
ممنون می شم اگر کسی دستگاهو نداره ولی اطلاعاتی داره بهم بگه.
یا حق
فکر کنم کریتیو یه مدل داشت با باتری قلمی کار می کرد و یه فیش 3.5 هم داشت
چرا می خواهید به فندک ماشین وصل نشه و باتری کار کنه؟
لینک خرید ندیدم جاییاگه باشه که خیی خوبه! لینکی یا آدرسی واسه خریدش داید؟
فندکی ها برای مدار ماشین مشکل پیش میاره! من 405 داشتم وقتی می زدم برف پاک کن ماشین قاطی میکرد هی میزد واسه خودش! :blink:
سلام دوست عزيز:
2 مدل دارم.
اگه پيدا نكردي بگو عكس بذارم.
يك مدل فقط فرستنده داره با ورودي 3.5 كه ميتوني به گوشي موبايل يا پلير وصل كني...
مدل ديگه خودش فلش ميخوره و شارژيه و به فرمون ماشين هم ميشه وصلش كني فرستنده داخلي هم داره.
بله این مشکل رو من هم روی پارس دیدم ولی از اونجایی که کار خودم الکترونیکه میگم این مشکل مربوط به برق نیست بلکه به دلیل امواج و نویزهای ناخواسته ای هست که دستگاه تولید میکنه نه برق فندک!
اگر از یه مارک خوب و با نام و نشان خرید کنید با برق فندک هم مشکلی نخواهین داشت
بله دوست عزیز بدون شک ایراد از همینهآره عزیز ممنون می شم اطلاعات بزاری. اگه جایی لینک داری بگو که زحمت شما هم واسه عکس و ... زیاد نشه. ممنون
نو هستند؟
من الکتریکی ماشین بردم گفت دلیلش اینه! می شه در مورد این امواج بیشتر توضیح بدید چیه داستانش؟ اگه اینجوری باشه که به هر حال مضره چه فندکی چه عادی! در ضمن من با گوشی که می فرستادم (آهنگ روی fm می فرستادم ) مشکلی نبود! حیف گوشی رو زدند ازم!
در مورد مارک هم این دستگاها مارکهای درست حسابی ندارند تو ایران که! همشون no name اند یا بیخودی اسم روشون حک شده. اگر چیز خوبی می شناسید بفرمایید ممنون می شم.
یکی از دوستان kenwood واسه ماشینش گرفته بود اون هم همینجوری بود. چراغ ماشینش روشن می شد!