djmehdi_67
Registered User
سلام دوستان
من یه سینمای خانگی پاناسونیک مدل SC-PT 870 دارم که خود دستگاه پخش متاسفانه سوخته و میخوام اگه بشه ندم برای تعمیر و به جاش با همون هزینه یه دستگاه سالم و مشابه بخرم
حالا یه مدل مشابهش رو میخوام مثل SC-PT570 یا SC-PT750 یا SC-PT753 و یا مدل های مشابه تا بتونم باندهام رو بهش وصل کنم اگه خود همین مدل رو هم کسی از دوستان داشت که چه بهتر
تاکید میکنم فقط خود دستگاه DVD Player رو میخوام و سیستم صوتی 5.1 کاناله و باند ها رو دارم ...
دستگاه مورد نیاز باید شرایط زیر رو داشته باشه
1) 1000 وات باشه با این مشخصات
4 تا اسپیکر 125 وات
ساب ووفر 250 وات
بلندگوی مرکزی 250 وات
2)خشاب و اسلات وایرلس رو داشته باشه دستگاه مثل عکس زیر(کارت و دستگاه فرستنده رو خودم دارم فقط دستگاه اسلاتش رو داشته باشه)
3)فنی سالم و تضمینی و بدون تعمیری
4)لنز تمیز و سالم و بی نقص
دوستانی که دارند توروخدا قیمت های فضایی و عجیب غریب ندن
پیامک : 09125437704
من یه سینمای خانگی پاناسونیک مدل SC-PT 870 دارم که خود دستگاه پخش متاسفانه سوخته و میخوام اگه بشه ندم برای تعمیر و به جاش با همون هزینه یه دستگاه سالم و مشابه بخرم
حالا یه مدل مشابهش رو میخوام مثل SC-PT570 یا SC-PT750 یا SC-PT753 و یا مدل های مشابه تا بتونم باندهام رو بهش وصل کنم اگه خود همین مدل رو هم کسی از دوستان داشت که چه بهتر
تاکید میکنم فقط خود دستگاه DVD Player رو میخوام و سیستم صوتی 5.1 کاناله و باند ها رو دارم ...

دستگاه مورد نیاز باید شرایط زیر رو داشته باشه
1) 1000 وات باشه با این مشخصات
4 تا اسپیکر 125 وات
ساب ووفر 250 وات
بلندگوی مرکزی 250 وات
2)خشاب و اسلات وایرلس رو داشته باشه دستگاه مثل عکس زیر(کارت و دستگاه فرستنده رو خودم دارم فقط دستگاه اسلاتش رو داشته باشه)

3)فنی سالم و تضمینی و بدون تعمیری
4)لنز تمیز و سالم و بی نقص
دوستانی که دارند توروخدا قیمت های فضایی و عجیب غریب ندن
پیامک : 09125437704