• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار فوری سیستم حرفه ای

وضعیت
موضوع بسته شده است.

loveli_sanandaj

Registered User
لایک‌ها
0
کواکسیل co 609 آدیو سیستم.کامپوننت گلیدن rs165.آمپ گلیدن rs100c4.دوستان من پولم واسه تهیه ی نو این اجناس کمه واسه همین دنبال این قطعات در حد نو(2-3)ماه کارکرده هستم که یکم ارزونتر در بیاد.!:D

اگر کسی چیزی بهتر از این هم سراغ داره پیشنهاد بده برسی میکنم.پیشاپیش ممنون از همکاریتون.:thumbsup:

MAX_MAX

Registered User
لایک‌ها
2
میتونم بپرسم کلا" چقدر میخواید هزینه کنید؟

loveli_sanandaj

Registered User
لایک‌ها
0
میتونم بپرسم کلا" چقدر میخواید هزینه کنید؟[/QUOTE
اختیار دارید..تا 700-1600 البته پخش دارم.!:guitar:

یعنی کسی نیست سیستم باحال واسه فروش داشته باشه!!!؟؟؟:lol:

UUUUPPPPPPPPPPP

Last edited:

soheil2719

Registered User
لایک‌ها
84
سلام دوست عزیز
سیستم حرفهای با 1600 ..........:D
یه سیستم خیلی معمولی میتونی ببندی.

WBS

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوست عزیز
سیستم حرفهای با 1600 ..........

یه کامپ gladen rs165 میشه 500
یه امپ کنوود x41 میشه 340 دست دوم
یه ساب gladen free air rs 12 میشه 360 نو !

یه سیستم کیفیتی خیلی خوب میشه ...
تا اینجا شد 1200 !! قطعات نو و مارک گلیدن هستند به جز آمپلی که اون هم البته از رده بالاهای کنوود هست ( شرمنده دیگه ماسکونی نمیشه بست ! هههه :lol: )
400 هم اضافه موند

دوستان با اجازه صاحب تاپبک بنده هم ساب و یا کامپوننت های اودیو سیستم و گلیدن Audio system or Gladen شما رو بعد از شروع کننده تاپیک خریدارم ...

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816

pctbz

Registered User
لایک‌ها
92
تمامی قطعات فوق رو آکبند با قیمت مناسب دارم

loveli_sanandaj

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
سیستم حرفهای با 1600 ..........:D
حالا منم نخواستم که سیستم حرفه ای ببندم.تو این رنج قیمت میخوام بهترین باشه.:guitar:

تمامی قطعات فوق رو آکبند با قیمت مناسب دارم[/QUOTE
قیمت آخرتون رو پخ کنید لطفا واسه این قطعات.!:f34r:

بستگی داره چه حرفه ای بخواد ببنده
داداش امیر اینجوری که از دوستان پرسیدم کار زیادی نمیشه کرد با این پول.یکی از عزیزان سیستم بالا رو که گفتم پیشنهاد داد(کواک co 609 آدیو سیستم-کامپ rs 165 گلیدن-آمپ rs100c4 گلیدن!!؟

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
عزیز چرا اینقد سخت میگیری؟1جفت 718بگیر که ارزونم درمیاد یه دست کامپ متوسط در حد ام تی ایکس و یه باکس بنداز تو جعبه حالشوببر!2تا امپم ببند که سیستمت توپ شه بایه خازن!
وسواس بخرج نده این همه هم پول بالای مارکای بالا نده
سابتم یه 308d4 ببند یاjbl1214
کارتو را میندازه با باکس لوله ای
1هفته ماشینم سنندج بود دست داداش کوچیکم اونجارو گذاشته بود رو سرش!با700تومن یه سیستم جم کردم که کار 2تومنیاشو میکنه
اونجا سیستم باز نداره زیاد مشتری داشت اونجا 1.5جیرینگی:D
بنظرم زیاد دنبال مارک نرو از هزینه های بالا سردرمیاری

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
یه t696 jbl با یه امپی که دوتا 150 رو 4 اهم بهت بگیر نیازی نیست اینهمه خرج کنی مثل یه ساب 10 اینچی بهت بیس میده

mehran_soozer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من جات بودم عجله نمی کردم و پولامو جمع می کردم همین سیستمی که خودت (استادی خودت یه پا) رو می خریدم
منتها این برندا و مدلا جدیدا اومدن و کسی نیست بفروشه
هرکی هم می گه پول زیاد نده اشتباه می کنه میگه بنظرم ! هر چیزی یه عشق و علاقه ای داره ! واقعا جای تاسف داره بعضی ها سر سری میان و نظری میدن که اصلا عقلانی نیست و حرفای نصبای عباسی رو می زنن عینا !
موفق باشید
مخلص

farid.shift

Registered User
لایک‌ها
4
به نظر من هم پولتون و به مارک های خوب بدین و از هزینه ای که میزارین لذت ببرین.
اون وسایلی که مد نظرتون هست خوب هستش ایشالا که موفق باشین

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
اخه مارک خوب پایونر یا کنوود بدن؟یا ساند یا هرتز؟
که نصف قیمت اینا که ایشون میگن قیمتشونه
اونقدام تفاوت ندارن که احساس شه
یسری برندا نمیدونم چرا الکی اینقد گرونن درحالی که قیمت جهانیشون در سطح خیلی های دیگس
کواک مهمه چیز خب ببندی امپشم هیمنطور ولی خیلی ساب و امپای مونو باکیفیت و ارزون پیدامیشه
خودم باسیستمی که با زیر 1تومن جمع کردم شاخ سیستمای گرون رو شکستم که بالای2پول خوردن
نباید اشغال ببندی ولی چیزی که قیمتش منطقی باشه ببندی
اخه ادم1تومن بده فقط 1امپ که چی.....

WBS

Registered User
لایک‌ها
4
اخه مارک خوب پایونر یا کنوود بدن؟یا ساند یا هرتز؟
که نصف قیمت اینا که ایشون میگن قیمتشونه
اونقدام تفاوت ندارن که احساس شه
یسری برندا نمیدونم چرا الکی اینقد گرونن درحالی که قیمت جهانیشون در سطح خیلی های دیگس
کواک مهمه چیز خب ببندی امپشم هیمنطور ولی خیلی ساب و امپای مونو باکیفیت و ارزون پیدامیشه
خودم باسیستمی که با زیر 1تومن جمع کردم شاخ سیستمای گرون رو شکستم که بالای2پول خوردن
نباید اشغال ببندی ولی چیزی که قیمتش منطقی باشه ببندی
اخه ادم1تومن بده فقط 1امپ که چی.....

مسئله فقط قدرت نيست ... مسئله كيفيت هست دوست من !
مثل فرق گوشي چيني ها ميمونه كه 10تا اسپكير داره و دوربين 12 مگاپيكسلي ! اما آيا آيفون5 و گالاكسي s4 ميشه ؟

برند ساند رو زياد قبول ندارم اما همين هرتز هم امپ رده بالاش 1 تومن هست يا سري ميل كه خيلي گرون هست ...
كنوود هم همينطور x4d و x1d قيمت بالايي دارند و يا مدل هاي آمريكاييش كه تو آسيا نمياد سري XR هم همين طور ... شما به اين امپ هاي رده پايين اش كه ريخته تو بازار نگاه نكن
يا اديوسان كه كيفيت بسيار بالايي داره يه امپ مونو آكبندش 1 تومن تموم ميشه واست ! و كامپ هاي k5 , k6 ش خيلي گرون هستند و به جز اونها ...

حالا شما مياي درمورد بهترين برند امپ يعني ماسكوني ايتاليا صحبت ميكني خوب نميتوني با رفرنس ساند هم اصلا قياسش بكني فرق تا اين حد هست !!
اما خود من امپ هام رو از برند كنوود تهيه كردم چون نسبت به پولي كه ميدي صدا راضي كننده هست اما اصلا در حد آديوسان و ماسكوني و ... نيست .

ايشون الان گليدن و آديوسيستم تو رده هاي پايين كامپ و كواك انتخاب كرده شما گليدن zero pro و aerospace كه قيمت نجومي دارند !
يا تو آديوسيستم سري X ION و HELON و RADION كه خيلي گرون تر هستند ... ساب هاي X ION خيلي خوب بايد باشه حيف گرونه وگرنه ميخريدم ...

حالا پيشنهاد بي شرمانه شما در مورد 718 و ساب لوله اي و ... بماند درضمن لزوما خارن نياز نيست ... :lol:

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
دستت دردنکنه داداش بی شرممونم کردی!:lol:
قبول دارم هرچیزی ارزشش درحد قیمتشه اما بحث اینه که اینا در واقع قیمت خیلی بالایی ندارن
مثلا"500دلار اونور زیاد نیست گلدن یا ادیوسیستم و اینا بخری ولی اینجا بخاطر نرخ نجومی دلار این قیمتا شدن!
وگرنه کی بدش ماد امپ گلدن ببنده!منظور اصلیم اینه این قیمتا نمیصرفه خرج سیستم کنی سر از4توم دربیاری بعد یروز پلیس جلوتو بگیره باز کنه ببره یا دزد بزنه
تواین مملکت مسخره ما واقعا"حماقته این همه پول بدی چیزی که هرلحظه ممکنه دود شه!
اگه بد میگم بگو بدمیگی
من کلیپ گرفتم از یوتیوب یارو 5تا ساب کیکر 15بسته بود شیشه جلو ماشینو خورد کرد!اونو اینجا ببندی میشه چقد؟ کمش10تومن! اونم بگیرنت حبس ابد میخوری:lol:
مملکته داریم؟!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا