اخه مارک خوب پایونر یا کنوود بدن؟یا ساند یا هرتز؟
که نصف قیمت اینا که ایشون میگن قیمتشونه
اونقدام تفاوت ندارن که احساس شه
یسری برندا نمیدونم چرا الکی اینقد گرونن درحالی که قیمت جهانیشون در سطح خیلی های دیگس
کواک مهمه چیز خب ببندی امپشم هیمنطور ولی خیلی ساب و امپای مونو باکیفیت و ارزون پیدامیشه
خودم باسیستمی که با زیر 1تومن جمع کردم شاخ سیستمای گرون رو شکستم که بالای2پول خوردن
نباید اشغال ببندی ولی چیزی که قیمتش منطقی باشه ببندی
اخه ادم1تومن بده فقط 1امپ که چی.....
مسئله فقط قدرت نيست ... مسئله كيفيت هست دوست من !
مثل فرق گوشي چيني ها ميمونه كه 10تا اسپكير داره و دوربين 12 مگاپيكسلي ! اما آيا آيفون5 و گالاكسي s4 ميشه ؟
برند ساند رو زياد قبول ندارم اما همين هرتز هم امپ رده بالاش 1 تومن هست يا سري ميل كه خيلي گرون هست ...
كنوود هم همينطور x4d و x1d قيمت بالايي دارند و يا مدل هاي آمريكاييش كه تو آسيا نمياد سري XR هم همين طور ... شما به اين امپ هاي رده پايين اش كه ريخته تو بازار نگاه نكن
يا اديوسان كه كيفيت بسيار بالايي داره يه امپ مونو آكبندش 1 تومن تموم ميشه واست ! و كامپ هاي k5 , k6 ش خيلي گرون هستند و به جز اونها ...
حالا شما مياي درمورد بهترين برند امپ يعني ماسكوني ايتاليا صحبت ميكني خوب نميتوني با رفرنس ساند هم اصلا قياسش بكني فرق تا اين حد هست !!
اما خود من امپ هام رو از برند كنوود تهيه كردم چون نسبت به پولي كه ميدي صدا راضي كننده هست اما اصلا در حد آديوسان و ماسكوني و ... نيست .
ايشون الان گليدن و آديوسيستم تو رده هاي پايين كامپ و كواك انتخاب كرده شما گليدن zero pro و aerospace كه قيمت نجومي دارند !
يا تو آديوسيستم سري X ION و HELON و RADION كه خيلي گرون تر هستند ... ساب هاي X ION خيلي خوب بايد باشه حيف گرونه وگرنه ميخريدم ...
حالا پيشنهاد بي شرمانه شما در مورد 718 و ساب لوله اي و ... بماند درضمن لزوما خارن نياز نيست ... :lol: