• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار فوری کتابخوان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
درود ؛
دوستان اگر چیزی موجود دارید چه کارکرده و چه آکبند مشخصات و قیمت رو ارسال کنید ، حتما از pdf فارسی پشتیبانی کنه .

ممنون .

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
من یه نوک سیمپل تاچ محصول شرکت بارنز نوبل آمریکا دارم از خود امریکا خریداری شده سفارشی
اندروید . روت شده و کاملا سیستم عاملش فارسی هست

کاملا سالم

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
من یه نوک سیمپل تاچ محصول شرکت بارنز نوبل آمریکا دارم از خود امریکا خریداری شده سفارشی

کاملا سالم
سلام ،
وضعیت ظاهری ، مدت کارکرد ، عمر باتری و قیمت رو ارسال کنید لطفاً ....
ممنون .

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
سلام ،
وضعیت ظاهری ، مدت کارکرد ، عمر باتری و قیمت رو ارسال کنید لطفاً ....
ممنون .

وضعیت ظاهری خوبه چون از اول تو کاور بوده
باطری هم فکر کنم 2-3 هفته ای نگه داره
قیمت رو فروش نقدی 300 اگه موردی برای تعویض داشت که خوب بود یکم بالاتر .

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
وضعیت ظاهری خوبه چون از اول تو کاور بوده
باطری هم فکر کنم 2-3 هفته ای نگه داره
قیمت رو فروش نقدی 300 اگه موردی برای تعویض داشت که خوب بود یکم بالاتر .
اگه دستگاه هیچ موردی نداره چه از لحاظ صفحه و چه باطنی و قسمت های دیگه چند تا از عکس ازش بفرستید به دوستم نشون بدم ببینم نظرش چیه
مرسی

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
اگه دستگاه هیچ موردی نداره چه از لحاظ صفحه و چه باطنی و قسمت های دیگه چند تا از عکس ازش بفرستید به دوستم نشون بدم ببینم نظرش چیه
مرسی
دیگه اگه نداره که حاجی :دی دستگاه در حد نو هستش

اون کاور رو نداره .

فایل های ضمیمه

• IMG_۲۰۱۷۰۱۰۸_۲۱۱۵۲۶۳۷۵_HDR[1].jpg
    IMG_۲۰۱۷۰۱۰۸_۲۱۱۵۲۶۳۷۵_HDR[1].jpg
    252.3 KB · نمایش ها: 16
  • IMG_۲۰۱۷۰۱۰۸_۲۱۱۶۱۹۴۰۶_HDR[1].jpg
    IMG_۲۰۱۷۰۱۰۸_۲۱۱۶۱۹۴۰۶_HDR[1].jpg
    198.5 KB · نمایش ها: 17
  • IMG_۲۰۱۷۰۱۰۸_۲۱۱۷۳۹۸۸۲_HDR[1].jpg
    IMG_۲۰۱۷۰۱۰۸_۲۱۱۷۳۹۸۸۲_HDR[1].jpg
    157.4 KB · نمایش ها: 14

infernal667

Registered User
لایک‌ها
195

کاملا سالم
Bars n noble کتابخونه های زنجیره ای هست نه شرکت عزیز !

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
Bars n noble کتابخونه های زنجیره ای هست نه شرکت عزیز !
عزیز اتفاقا شرکت هست. سهم داره در بورس , مثل این هست که بگی وال مارت یک مشت فقط فروشگاه هست , این لینک رو کامل بخون
Barnes & Noble, Inc., is a Fortune 500 company, the largest retail bookseller in the United States, and a leading retailer of content, digital media and educational products in the country. The company operates 638 retail stores (as of January 6, 2017) in all 50 U.S. states.[4]
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Barnes_&_Noble
با اجازه صاحب تامین من هم اگر پیشنهادی بود پیغام بدین

infernal667

Registered User
لایک‌ها
195
عزیز اتفاقا شرکت هست. سهم داره در بورس , مثل این هست که بگی وال مارت یک مشت فقط فروشگاه هست , این لینک رو کامل بخون
Barnes & Noble, Inc., is a Fortune 500 company, the largest retail bookseller in the United States, and a leading retailer of content, digital media and educational products in the country. The company operates 638 retail stores (as of January 6, 2017) in all 50 U.S. states.[4]
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Barnes_&_Noble
با اجازه صاحب تامین من هم اگر پیشنهادی بود پیغام بدین
بله تمامشون سهم دارن در بورس اما کسی نمیگه Bars n Noble corporation ! مثل اینکه بگیم شهروند خوب ثبت شده و سهم در بورس داره ..پس همه بگن شرکت شهروند ! همه میگن فروشگاه های زنجیره ای شهروند یا والمارت یا Trader joes مارشال و الی اخر ...

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
بله تمامشون سهم دارن در بورس اما کسی نمیگه Bars n Noble corporation ! مثل اینکه بگیم شهروند خوب ثبت شده و سهم در بورس داره ..پس همه بگن شرکت شهروند ! همه میگن فروشگاه های زنجیره ای شهروند یا والمارت یا Trader joes مارشال و الی اخر ...
دوست عزیز شما ویکی رو اگر کامل می خواندی به این نام شرکت ثبت شده و کامپانی بارنز هست که این کتابفروشی ها رو می چرخونه و سیا ستها رو برای گرداندن این مراکز اعلام میکنه و شما سیستم اقتصاد آمریکایی رو نمیتونی با شهروند و امثالش قیاس کنی . در هر حال تاپیک داره به بیراهه میره با عرض پوزش از صاحب تاپیک . حرف شما هم تا حداودی درست است ولی اقتصاد مقوله بسیار پیچیدهای است و ملاک نیست که مردم بگن فروشگاه یا کمپانی ، در واشنگتن پست که من میخونم مرتبا در قسمت اقتصادی وضع کمپانی بارنز رو بررسی میکنن که میتونم بریده مطلب بزارم ولی خوب بلی مردم میگن فروشگاه ولی اینکه شما کمپانی بودن و تاریخچه گزارش ویکی رو قبول نکنی و فقط به حرف اینکه مردم چی میگن بحث کنی دور از واقعیت هست .

infernal667

Registered User
لایک‌ها
195
دوست عزیز شما ویکی رو اگر کامل می خواندی به این نام شرکت ثبت شده و کامپانی بارنز هست که این کتابفروشی ها رو می چرخونه و سیا ستها رو برای گرداندن این مراکز اعلام میکنه و شما سیستم اقتصاد آمریکایی رو نمیتونی با شهروند و امثالش قیاس کنی . در هر حال تاپیک داره به بیراهه میره با عرض پوزش از صاحب تاپیک . حرف شما هم تا حداودی درست است ولی اقتصاد مقوله بسیار پیچیدهای است و ملاک نیست که مردم بگن فروشگاه یا کمپانی ، در واشنگتن پست که من میخونم مرتبا در قسمت اقتصادی وضع کمپانی بارنز رو بررسی میکنن که میتونم بریده مطلب بزارم ولی خوب بلی مردم میگن فروشگاه ولی اینکه شما کمپانی بودن و تاریخچه گزارش ویکی رو قبول نکنی و فقط به حرف اینکه مردم چی میگن بحث کنی دور از واقعیت هست .
عزیز جان من نیازی نیست ویکی بخونم خودم دارم زندگی میکنم اینجا ! فک کنم حرفم هم کامل متوجه شدید ...به هر حال تاپیک فروشنده به بیراهه نره .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا