• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار فوری یک عدد ساب آلپاین مدل TYPE R 1542D

وضعیت
موضوع بسته شده است.

peymanjeegar

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان گلم از عنوان تاپیک معلومه خریدار فوری یک عدد ساب نو یا کارکرده درحد ساب آلپاین مدل 1542 هستم هرکی از دوستان داشت لطفاً فوراً خبرم کنه ممنون

peymanjeegar

Registered User
لایک‌ها
0
هرکی از دوستان داشت به این شماره بزنگه واسه هماهنگی ÷ول هم نقد آماده هست 09353483818 پیمان

peymanjeegar

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یعنی کسی نداره از این مدل ساب؟

punisher2132000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یی دارم با باکس شرکتی جند وقتیه مونده قیمت دقیق ندارم شما قیمت جدید ندارین ازش؟

peymanjeegar

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز من میخوامش چون ازم دزدیدن بهش نیاز دارم اگه شمارتونو بدین ممنون میشم برای هماهنگی

punisher2132000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من میخوامش چون ازم دزدیدن بهش نیاز دارم اگه شمارتونو بدین ممنون میشم برای هماهنگی
فردا قیمتشو بهتون میگم

امروز آمار قیمتشو گرفتم با باکس طراحی شده پِژواک 1500

Last edited:

peymanjeegar

Registered User
لایک‌ها
0
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جنگه مگه؟ داداش گفتم 1542 نگفتم ناکایر 2500!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0amir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز آمار قیمتشو گرفتم با باکس طراحی شده پِژواک 1500 :D

punisher2132000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت الان نمایندگی موج نیکان رو خواهش میکنم سوال کنید. من جواب میدم بهتون 1.700.000 بدون باکس. خدا خیرت داد الان قیمت پاپ استریو مال 6 ماه پیشش 1 تومن بوده .یه جور تعجب کردی نگران شدم.کارکردشو فروختم چند روز پیش 1100.

soheil2719

Registered User
لایک‌ها
84
دوستان لطفا وقت خودتنو هدر ندید این اقا خریدار نیست .
2 روز تمام منو سر کار گزاشت و وقت منو گرفت . حتی ادب اینهم نداشت که یک عذر خواهی ساده بکنه . . .
واقعا متاسفم براش

peymanjeegar

Registered User
لایک‌ها
0
بله دوستان عزيز بنده خريدار نيستم ايشون درست ميگه كه جنس دست دوم مورد دار خودشو باب قيمت وحشتناك ميفروشه بعد جنس آك مارو كه اصلاً به هيچي وصل نبوده ميزنه تو سرشو ميخواد مفت بخره شما بچه زرنگي فكر كردي تو پاچه همه ميره؟بعدم دوست عزيز بنده يكي از همين تيپ آر رو در حد نو نو كه ازم دزديدن رو 600 خريدم از دوست عزيرم آقا مسعود كه فكر كنم هنوز هم تاپيكش موجود باشه فكر كنم واسه جنسي كه 1 ماه از خريدش هنوز نگذشته و هنوزم دوستان با همين قيمت خريدو فروش ميكنن تو همين سايت يكم بي انصافي باشه كه شما اين قيمت رو به بنده ميدين حالا بازم من خريدار نيستم؟از دوستان گلم بابت اينكه لطف ميكننو قيمت ميدن ممنونم ولي خواهشاً قيمت پرت ندين بازم از همتون عذر خواهي ميكنم بابت تند صحبت كردن اما اين دوستمون كه فكر ميكنه من بايد ازش معذرت خواهي كنم كاملاً در اشتباه هست چون ايشون مارو 2 بار كشوندن سر قرارد بعد منصرف شدن از فروش.كسي كه فروشنده باشه 1 جنس رو با 6 تا قيمت اون هم دقيقه اي به فروشنده نميگه حالا دوستان خودتون قضاوت كنيد بازهم من بايد عذر خواهي كنم؟

soheil2719

Registered User
لایک‌ها
84
شما به من گفتی سابتون اکبند هست و قصد تعویض دارین من قبول کردم . چندین بار ازتون پرسیدم سابتون اکبند شما هم گفتین پولوم هست . درصورتی که ساب پیچ شده بود و هنوز مقداری سیم توی ترمینال ساب باقی مونده بود . در ضمن کوئل سابتون هم خر خر میکرد .
ساب من هم شما درست میگین مورد دار بود :D. واسه همین چون خراب بود اینهمهههههههه زنگ sms دادی که من تور خدا سابتو میخواهم .

شما درست میفرمایید .

peymanjeegar

Registered User
لایک‌ها
0
:lol: حرفات واقعاً خنده داره تو راست میگی اگه ساب من پیچ شده بود ساب شما که ترکیده بود خوبه والا دوستانم شخصیت حقیقی ایشون رو شده بود بله من زنگ و اس دادم چون فکر میکردم ساب همونیه که تو عکسا هست اگه ساب من خرخر میکرد ساب شما رو که با جفت پا روش وایساده بودن بعد شما فکر میکردی که ما از پشت کوه اومده بودیم میگفتی دوستام موقع صدا گرفتن با انگشت روش فشار آورده بودن دوستان محض اطلاعتون بگم که بنده برای تایید حرفام یکی از دوستان بسیار گلم رو برده بودم که دقیقاً ایشون و رفتار ایشون رو هم دید ساب آک ما که یه خط هم روش نبود رو میخواست 700 برداره بعد ساب ترکیده خودش رو 1200 به ما بده آخه آدم تاچقدر میتونه... باشه بعدم بنده نوکرتون نبودم که سایتون رو باهاتون بیارم دم خونتون 1 بار براتون آوردم واسه 100 پشتم بی بود فکر کردی خیلی بچه زرنگی ؟ تو پاچه ما این چیزا نمیره دوست عزیز :p
یعدم اگه ساب ما بد دیدم موقع اومدن چی شد چی شد راه انداخته بودی دیگه حالا برو از همین دوست عزیزمون 1700 بخر:p

soheil2719

Registered User
لایک‌ها
84
شما انقدر خبره هستید که ساب پیچ شد رو جای ساب اکبند بهتون فروختن و شماهم جای اکبند میخواستین به من بدین .
شما که انقدر اطلاعات دارین نمیدونین که ساب t2 صفحش المینیومی هست و با کوچکترین فشاری میره داخل . در ضمن برای چک کردن سلامت یک ساب خیلی مسائل مهمتری هست که باید چک بشه مپل کوئل و دمپر و سراند و عدم افت کردن اسپایدر ساب .
البته بهتون حق میدم اطلاعاتتون کم هست . که با مطالعه بیشتر متوجه حرف من میشید و
اما
در مورد بقیه مسائل هم آفرین به شما که ساب همونجا ول کردین و رفتین .

از پست زدنتون و نوع برخوردتون همچیز مشخصه

که بر میگرده به ادب و ... که از دست هیچکس هم کاری بر نمیاد با مطالعه هم درست نمیشه .

امیدوارم که در نوع رفتارتون تجدید نظر بکنید .

peymanjeegar

Registered User
لایک‌ها
0
اوکی شما باادب باش دوست عزیز البته حق داری تخصص یک بخش قضیس یک بخش دیگش معرفت و وجدان هست که ما چیزی که بودو گفتیم مثل بعضی کسی رو سر کار نذاشتینم یا مثل بعهضیا بخاطر پول زنگ نزدیم بعدش سر قرار 50 بذاریم رو قیمت یا از این قبیل داستانا

ما ازاین نونا نمیخوریم و بخاطر پول هر حرفی رو حاضر به زدنش نمیشیم شما متخصص......
سربلند باشی
یاعلی

peymanjeegar

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یعنی هیچ کس نداره از این مدل ساب؟

korokam

Registered User
لایک‌ها
12
فروش ساب کدنس CADENCE اسلیم و آکبند، مدل Cadence FXB - 10S1 با Enclosures فابریک بسیار خوش صدا و باریک

مشاهده پیوست 368846

FXB10S-1

SLIM TRUCK STYLE SUBWOOFER BOX

مشاهده پیوست 368806

مشخصات:

Power Handling

300W RMS
400W Peak

General Features

10" Single 4 Ohm Subwoofer Box
No Noise Computer Tuned Slot Port Design
2" 4-Layer High Temperature Voice Coil
Vinyl and Carpet Finished with Orange Trim Plate
Frequency Response: 30Hz-500Hz
Sensitivity: 92db @ 1W/1M
Graphite Injection Molded Cone
Butyl Rubber Surround
Dimensions: 425.5mm (W) x 336.5mm (H) x 190.5mm (D)
One Piece Steel Woofer Basket

یک ساب 10 اینچی که با یک آمپلیفایر با خروجی 300 وات بسیار خوش صدا خواهد بود.

این ساب آکبند هست و هنوز روی ماشین نصب نشده و داخل انبار بایگانی شده، بسیار کمجا و باریک هست و در حین باریک بودن و اسلیم بودن بسیار خوش صدا میباشد. یکی از دوستان نصب کرده بود و من خیلی از

صداش خوشم آمد و باعث شد که یکعدد آکبندش رو خریدم، چون بنا به دلایلی حدود 4 سال رانندگی نکردم این ساب توی انبار باقی مانده و یکبار هم روی ماشین نصب نشده.

بیرون آوردنش از داخل انبار خیلی سخته ولی اگر مشتری واقعی باشید و طالب داشته باشه عکس از خود ساب هم برای شما ارسال خواهم کرد ولی مطمئن باشید که آکبند هست و کار نکرده.

قیمتش تا چند وقت پیش در سایت رسمی کدنس حدود 340 دلار بود ولی الان دیگه تولید نمیشه.

در سایت زیر هم قیمتش رو 190 یورو درج شده.

Cadence FXB - 10S1 - BestPrice.gr

قیمت پیشنهادی من با توجه به دو قیمت فوق 240 دلار یا حدود 840000 تومان میباشد.

عکس بالا از این ساب از اینترنت گرفته شده این ساب بسیار زیبا و شکیل هست و باکس این ساب فابریک خودش هست و مثل ساب باکسهای موجود در بازار دست ساز نیست.

این ساب واقعاً خوش صداست و فکر نکنم خود سازنده هم آکبندش را داشته باشه.

اگر دوست دارید فضای صندوق عقب خودرو را بصورت کامل با ساب اشغال نکنید این ساب کمجا و خوش صدا بهترین انتخاب خواهد بود، مناسب برای خودروهایی با صندوق عقب کوچک مانند 206 و 207 و خودروهای هاچ بک.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا