عنوان مطلب خیلی مشخص است دیگه توضیحی نمی دهم
MARGIN Registered User تاریخ عضویت 14 آگوست 2012 نوشتهها 82 لایکها 2 26 آگوست 2012 #1 عنوان مطلب خیلی مشخص است دیگه توضیحی نمی دهم Last edited: 27 آگوست 2012
starone کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 5 آگوست 2012 نوشتهها 159 لایکها 11 26 آگوست 2012 #2 فروشنده فروش تبلت 7 پلاس آکبند فقط 630 هزار تومان
MARGIN Registered User تاریخ عضویت 14 آگوست 2012 نوشتهها 82 لایکها 2 26 آگوست 2012 #3 به نقل از starone : فروشنده فروش تبلت 7 پلاس آکبند فقط 630 هزار تومان کلیک کنید تا بازشود... ممنونم امیر آقا از نظرتان ولی من بیشتر نظرم روی تب 7.7 و گالکسی اس 3 است اگر دوستان مشهدی گالکسی اس 3 هم داشته باشند کارکرده خریدارم . شب دارم می روم بازار موبایل دیشب که این دو مورد را چند نفر داشته بودند که تمام کردند و نتوانستم بخرم گفتم از طریق سایت شاید کسی پیدا شود . در ضمن تبلتتان را هم شما خوب دارید می دهید امیدوارم فروش خوبی داشته باشید .
به نقل از starone : فروشنده فروش تبلت 7 پلاس آکبند فقط 630 هزار تومان کلیک کنید تا بازشود... ممنونم امیر آقا از نظرتان ولی من بیشتر نظرم روی تب 7.7 و گالکسی اس 3 است اگر دوستان مشهدی گالکسی اس 3 هم داشته باشند کارکرده خریدارم . شب دارم می روم بازار موبایل دیشب که این دو مورد را چند نفر داشته بودند که تمام کردند و نتوانستم بخرم گفتم از طریق سایت شاید کسی پیدا شود . در ضمن تبلتتان را هم شما خوب دارید می دهید امیدوارم فروش خوبی داشته باشید .