• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار فوری 2 تبلت (کار کرده )

stk9d

Registered User
لایک‌ها
1
نیازمندفوری
یک تبلت 7 اینچ سیم خور با قابلیت مکالمه هستم و نیز به 1 تبلت 10 اینچ ترجیحا سیم خور (کار کرده ولی تمیز) (10اینچ خریداری شد)

اولویت هم باکسانی که شیراز هستند چون برای کاری نیاز فوری دارم

تبلت Asus TF300T (خریداری شد)

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
نیازمندفوری
یک تبلت 7 اینچ سیم خور با قابلیت مکالمه هستم و نیز به 1 تبلت 10 اینچ ترجیحا سیم خور (کار کرده ولی تمیز)

اولویت هم باکسانی که شیراز هستند چون برای کاری نیاز فوری دارم

باسلام

برو پیسی سنتر ، یک پله هم برو بالا،(نه طبقه همکف) طبقه اول، میبینی سروش رایانه، هفت اینچ سیمکارتخور داره، نه اینچ هم یکی دوماه پیش فروختم بهش،تو ویترین هست ولی سیمکارتخور نیست . ببین چند میده، اگه دوست داشتی ،برو بخرشون

باتشکر

stk9d

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون دوست عزیز امروز اونجا بودم
میگفت دست دوم نداره!!!!!!!!!!!! :blush:

miladmishmast

Registered User
لایک‌ها
94
سلام من یک گالاکسی نوت 10.1 دارم کاملا نو بدون کوچک ترین خش اگه خواستی اس بده بده با کیف و لیبر که واسم 2500000 آب خورد

سلام من یک گالاکسی نوت 10.1 دارم کاملا نو بدون کوچک ترین خش اگه خواستی اس بده بده با کیف و لیبر که واسم 2500000 آب خورد

این شمارمه 09383690792

stk9d

Registered User
لایک‌ها
1

این شمارمه 09383690792

ممنون دوست عزیز ولی این مدل با این قیمت به کارم نمیاد

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
نگفتم دست دومه،نو هست، ولی چون تبلتهای چینی هست(یکیش دو هسته ای هست) ، قیمت کمتری داره،نزدیک به 500 تا 570 تومان. اگه خواستی ، از نزدیک میتونی ببینیشون و باهاشون کارکنی . دو هسته ایه سفید هست و روش نوشته (miu miu) . نه اینچ هم تو همون رنج قیمت باید باشه. اگه با این قیمت چنین کانفیگ و .... بدردت میاد،برو بخرشون
باتشکر

stk9d

Registered User
لایک‌ها
1

ممنون دوست عزیز
ترجیها مدل جدید تر میخوام ولی این مورد هم برسی میکنم

ممنون 10 اینچ رو گرفتم

نگفتم دست دومه،نو هست، ولی چون تبلتهای چینی هست(یکیش دو هسته ای هست) ، قیمت کمتری داره،نزدیک به 500 تا 570 تومان. اگه خواستی ، از نزدیک میتونی ببینیشون و باهاشون کارکنی . دو هسته ایه سفید هست و روش نوشته (miu miu) . نه اینچ هم تو همون رنج قیمت باید باشه. اگه با این قیمت چنین کانفیگ و .... بدردت میاد،برو بخرشون
باتشکر

ممنون از راهنمایی و پیشنهاد شما اما ترجیها برند میخوام!

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
فروش تبلت فوق ارزان دو هسته ای خودشهم آکبند!
قیمت رو باور نمیکنی!!
فروش در :
اینجا

بالا