• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار فوری macbook air i5

majid2005

Registered User
لایک‌ها
22
سلام و عرض ادب به همه دوستان

خریدار فوری یکدستگاه لپتاپ مک بوک ایر ترجیحا 13 اینچ با سی پی یوی i5 یا بالاتر و هارد حداقل 128 کارکرده کاملا سالمو تمیز هستم . خصوصا باتریش خیلی واسم مهمه که ok باشه .

قیمتو عکس و مشخصات واسم بگذارید که فوری خریدارم . قیمت هم حدود 3 تومان باشه بسته به مدل و شرایط دستگاه ...

ضمنا بنده اصفهانم و ترجیح می دم حضوری معامله کنم توسط خود شما یا واسطه شما که اصفهان تشریف دارند .

از 14 اردیبهشت به مدت یک ماه تهرانم و می تونم تهران معامله کنم

ممنونم

Last edited:

shf69

Registered User
لایک‌ها
17
salam duste azizam man yek laptape air 11.6 i5 dar hade ak daram hich moshkeli nadare faghat ru lcdish ye zarbeye kuchi hast chand gheymat midi?

majid2005

Registered User
لایک‌ها
22
سلام و عرض ادب به همه دوستان

خریدار فوری یکدستگاه لپتاپ مک بوک ایر ترجیحا 13 اینچ با سی پی یوی i5 یا بالاتر و هارد حداقل 128 کارکرده کاملا سالمو تمیز هستم . خصوصا باتریش خیلی واسم مهمه که ok باشه .

قیمتو عکس و مشخصات واسم بگذارید که فوری خریدارم . قیمت هم حدود 3 تومان باشه بسته به مدل و شرایط دستگاه ...

ضمنا بنده اصفهانم و ترجیح می دم حضوری معامله کنم توسط خود شما یا واسطه شما که اصفهان تشریف دارند .

ممنونم

نبووووووووووووووووود ؟

majid2005

Registered User
لایک‌ها
22
نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

majid2005

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان تهرانی بنده الان چند روزه تهرانم و تا 20 روزی تهران می مونم . پس امکان معامله حضوری در تهرات هم فراهم گردید . منتظر پیشنهادهای شما هستم

Sheldon

Registered User
لایک‌ها
22
salam
yek air 13 i7 ba 256gb ssd daram ke gheimatesh 4.800 hast bedoone koochektarin jaye chako choone khastid dar khedmatam

دوستان تهرانی بنده الان چند روزه تهرانم و تا 20 روزی تهران می مونم . پس امکان معامله حضوری در تهرات هم فراهم گردید . منتظر پیشنهادهای شما هستم
در خدمتم

majid2005

Registered User
لایک‌ها
22
هنوز خریدارم و همچنان تهران اقامت دارم ...

majid2005

Registered User
لایک‌ها
22
نیووووووووووووووووووووووود ؟ همه مک بوک ایرا فروش رفت ؟!!!!!!

بالا