• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار فیلم DVD با کاور

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام.

بچه ها من اصلان این بخش نیومدم و نمی دونم اونایی که فیلم هارو با قیمت های 1000 تومان و 800 تومان و حتی 650 تومان می فروشن،فقط دی وی دی ها رو رایت می کنن یا اینکه پک یا کاور هم دارن؟

خلاصه اگه فروشنده ای هستش که فیلم هارو با پک کامل می فروشه،به همراه قیمت بهم اطلاع بده،قاطی کنم یهو 50 تا فیلم می گیرم:lol:

الان اکثر فیلم های لیست شده در این سایت را می خوام،ولی چون پک و .... درست و حسابی ندارن زیر حال نمیده : http://www.foroshgahcd.com/DVD-Pack.htm

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
الان اکثر فیلم های لیست شده در این سایت را می خوام،ولی چون پک و .... درست و حسابی ندارن زیر حال نمیده

DivX هستند اونها // يک کاری که میتونی بکنی اینه که ديويديهای مورد نظر'ت رو بخری از دوستان [ تا جايی که من ديدم کسی با کاور عرضه نمیکنه غير از dvd-man عزیز که يه آپشن داره ديويدی همراه ليبل و کاور ] و بعدش کاور فيلمهای مورد نظر رو به توماس عزيز سفارش بدی در " این " قسمت

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
DivX هستند اونها // يک کاری که میتونی بکنی اینه که ديويديهای مورد نظر'ت رو بخری از دوستان [ تا جايی که من ديدم کسی با کاور عرضه نمیکنه غير از dvd-man عزیز که يه آپشن داره ديويدی همراه ليبل و کاور ] و بعدش کاور فيلمهای مورد نظر رو به توماس عزيز سفارش بدی در " این " قسمت

باشه عزیز شما ازش خرید داشتی؟

فیلم های دی وی دی طوری هستن که ارزش مجموعه کردن را دارن،البته ایشون ی خورده گرون هم میدن،قیمتی که خودم در نظر دارم 1000 تومان هستش.

مرسی.:happy:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
کاور رو خريد داشتم
4628.gif

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دیگه خریدن کاور جدا که نمیارزه.... کی حالشو داره.

sepidehscarface

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دی وی دی فقط 800
با کاور لیزری فقط 1500

Jingle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من سلام
چیزی که می خواهی موجود است یعنی دی وی دی با قاب مخصوص مشکی و کاور مرغوب رنگی (چیزی که ارزش آرشیو کردن و تو ویترین گذاشتن را داره)
بی هوا 50 تا فیلم خریدن کار عاقلانه ای نیست بهترین کار اینه که ژانر مورد علاقه یا هنر پیشه /کارگردان مورد علاقه یا اسم فیلم مورد علاقه ات را بدی تا منبر این اساس بهترین پیشنهاد را به تو بدم ولی اگه منظورت فیلم های تو اون سایته من همشو دارم بهتره لیست دقیق بدی تا قیمت خوب بهت بدم.
اگه خواستی لیست را برام پی ام کن.

منتظر پاسخ شما هستم.
رضا

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
عزیز ای کاش زودتر اعلام می کردی،ولی خوب قیمت هر DVD با پک را هم در همین تاپیک بزارید.

shasha_ara

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
از طزیق سایت www.bazarecd.ir میتونید فیلمهای روز سینما .کمیاب و کلاسیک(دوبله اصلی) رو از اینترنت خریدکنید
و پولشو بعد از تحویل پرداخت کنید.
در ضمن تمامی فیلم ها با قاب اصلی به فروش میرسد.

بالا