• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار قاب اورجینالN73 موزیکال

evance

Registered User
لایک‌ها
150
سلام
خوب میخرم اگه کسی اورجینالش رو داشته باشه..
فقط به شرط اصل اصل اصل....
تاکید دارم اصل" های کپی نباشه..:)------------------
فقط خصوصی پیشنهاد بفرستید....

کسی نداشت!

Last edited:

shahab_4mehr

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوست عزیز کلا 2 نوع قاب هست که هیچ کدام اصلی نیست .
مورد 1 های کپی که معلومه چیه
و مورد 2 اصل چین هست که دارای کیفیت بالایی هست هم از لحاظ ظاهری هم از لحاظ کیفیت بهتره .
و مورد سوم اصلی پیدا نمیشه الان دیگه چون این گوشی دیگه تو بازار نیست و تولید نمیشه اگه تولید می شد شاید میشد پیدا کرد البته اونم ریان داره که فقط در زمان بازار بودن گوشی این جریان وجود داره .
باتشکر شهاب

evance

Registered User
لایک‌ها
150
سلام دوست عزیز کلا 2 نوع قاب هست که هیچ کدام اصلی نیست .
مورد 1 های کپی که معلومه چیه
و مورد 2 اصل چین هست که دارای کیفیت بالایی هست هم از لحاظ ظاهری هم از لحاظ کیفیت بهتره .
و مورد سوم اصلی پیدا نمیشه الان دیگه چون این گوشی دیگه تو بازار نیست و تولید نمیشه اگه تولید می شد شاید میشد پیدا کرد البته اونم ریان داره که فقط در زمان بازار بودن گوشی این جریان وجود داره .
باتشکر شهاب
ممنون از توضیحات
اره میدونم تو بازار نیست ولی گاها پیش میاد کسی قاب اورجینال رو دراورده و برحسب بد شانسی گوشی رو دزد زده یا گم شده و قابش رو داشته باشه..
قبلا یه دوستی همچین موردی برا فروش داشت که توافق نشد باهاشون..

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
ممنون از توضیحات
اره میدونم تو بازار نیست ولی گاها پیش میاد کسی قاب اورجینال رو دراورده و برحسب بد شانسی گوشی رو دزد زده یا گم شده و قابش رو داشته باشه..
قبلا یه دوستی همچین موردی برا فروش داشت که توافق نشد باهاشون..

حق باشماست دوست عزیز هست من خودم یه قاب 6300میخاستم البته زیاد طول کشید تاگیرم بیاد یکی ازدوسنات قاب اصلیشو داشت گوشیش خراب شده بود قاباصلیشو چندسال توخونه گذاشته بودو به من خورد دوست باانصافی بودازش خریدم پس یه کم داداش تحمل داشته باشی عاقبت جویتده یابنده است

7000

Registered User
لایک‌ها
76
سلام
من یک قاب دارم که از روی گوشیم باز کردم.کنارش یک ترک ریز داره ولی بقیش کاملا تمیزه
خواستی اطلاع بده تا عکس بزارم

evance

Registered User
لایک‌ها
150
حق باشماست دوست عزیز هست من خودم یه قاب 6300میخاستم البته زیاد طول کشید تاگیرم بیاد یکی ازدوسنات قاب اصلیشو داشت گوشیش خراب شده بود قاباصلیشو چندسال توخونه گذاشته بودو به من خورد دوست باانصافی بودازش خریدم پس یه کم داداش تحمل داشته باشی عاقبت جویتده یابنده است
مخلص شما هستم عزیز..
عجله ای ندارم و منتظر میشم تا یه با انصافش پیدا بشه..
این تاپیک لامصب صبح اپ بدی شب میای میبینی10صفحه خاک خورده!:wacko:
سلام
من یک قاب دارم که از روی گوشیم باز کردم.کنارش یک ترک ریز داره ولی بقیش کاملا تمیزه
خواستی اطلاع بده تا عکس بزارم

پخ دادم..

بالا