• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار قطعه 206

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
سلام دوستان عزیز ، دوستان بنده یه قسمتی از صندلی 206 تیپ 3 رو میخام که بغل صندلی هستش .

صندلی 206 زیرش یه حالت پلاستیکی چیه داره اسمشو یادم رفت تو عکس زیر مشخص کردم . عکس خود 206 گیر نیاوردم ولی اینو میزارم ولی اگه کسی عکسی ازون قسمت 206 که چیه پلاستیکی داره برام بزاره ممنون میشم دوستان عزیز . عکس زیر برا 206 نیست ولی گذاشتم و مشخص کردم

تا بدونین کدوم قسمت پلاستیکیشو میگم و اینم بگم سیاه رنگه پلاستیکش و تیپ 3 هستش ماشین . البته اینم بگم برا سمت خود راننده رو میخام نه کمکو .

بنده اون قسمت پلاستیکیشو میخام چون خراب شده میخام عوضش کنم دوستان عزیز کسی از دوستان موجود داره خریدارم قیمتتونو و شمارتونو برام پیغام خصوصی کنین .

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
داداشم شوش برم باز کنم یعنی چی مگه اونجا میفروشن مگه . بعد اسم اون قسمت چیه .

مگه که لوازم لازمم،شهرستانم.شما که نردیک تهرای برو دیگه.یه چیزایی اونجا از لوازم ماشیت پیدا میکنی که خود ایراخودرو نداره.اسم خاصی نداره.قاب بغل صندلی.قطعه خودت رو بگیر دستت برو اونجا دیگه.مگه بوش طبق آپولو 11 میخوای بخری باوووووو.شوش منظورم خیابان شوش هستشا

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
مگه که لوازم لازمم،شهرستانم.شما که نردیک تهرای برو دیگه.یه چیزایی اونجا از لوازم ماشیت پیدا میکنی که خود ایراخودرو نداره.اسم خاصی نداره.قاب بغل صندلی.قطعه خودت رو بگیر دستت برو اونجا دیگه.مگه بوش طبق آپولو 11 میخوای بخری باوووووو.شوش منظورم خیابان شوش هستشا

اخه من چون سربازم نمیتونم برم برا همین داداشم . میگم اینجا بخرم تا کسی داره برام بفرسته اینا عکسشو گیر اوردم اینو میگم

iroption

Registered User
لایک‌ها
55
امکان نداره حتی 1 % لوازم یدکی این قطعه رو بفروشه تشریف ببرید بازار استوک فروشی شوش و از رو ماشین ها همینطور که دوستمون گفتند باز کنید... این قطعه چیزی نیست که تکی بتونی گیر بیاری حتی 1 % خیالت راحت بنده 4 ساله قطعه میفروشم این قطعه رو مطمئنا گیر نخواهی اورد.

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
یه روش دیگه هم بلدم.از همه دوستان معذرت میخوام ولی دیگه مجبوری گاهی وقتا پیش میاد.برو پارگینگ ماشینای تصادفی.با نگهبانش بریز رو هم از رو ماشین وا کن.جواب میده:evil2:

بالا