dsaipdsadsaewqk
Registered User
- نوشتهها
- 729
- لایکها
- 1,379
برای پراید که شب تو کوچه باید بمونه کدوم بهتره؟ قفل فرمون داره ولی میخوام یه قفل دیگه هم بزنم روش. قفل پدال امن تره یا قفل دنده؟ قیمت چنده؟ پیشنهاد بدین لطفا.
سلام. من قفل پدال دارم. باعث میشه که پدال ترمز و کلاچ رو نتونن پایین بدن. جنس خوبش رو هم خریدم اما در پیته و کسی که اینکار باشه راحت بازش می کنه. در هر صورت اگر حتی نتونه بازشم بکنه , اگر با نیسانهای جرثقیل دار بیان (همونایی که تابلوهای حمل با جرثقیل رو اجرا می کنن) که این روزها جعلیش هم اومده , راحت جلو ماشینتو میدن بالا و قفل پدال , فرمان و دنده هیچ فایده ای نداره.اطلاعی از قفل پدال ندارین؟
دزدگیر مثلا Easy car + قفل پدال + قبل دنده + قفل فرمان. حتی الامکان جایی که نور باشه و تاریک نباشه پارکش کنید. حتی الامکان در دیدتون باشه. اگر جایی که هستید دزدخیزه , ارزش داره که همیشه ببریدش نزدیکترن پارکینگ محلتون و هزینه کنید. بعد از همه اینا بازم باید به خدا توکل کنید. چون بازم ایران دزدانش تقریبا توی دنیا کم نظیر هستند.درسته ولی به هر حال چاره چیه؟ چه میشه کرد؟
تو بازار ریخته دیگه ! تزئیناتی ها معمولا دارن. مدل هم زیاد مهم نیست . یه چیزی بگیر که بهقول دوستمون ، فقط دزد رو منصرف کنه !! وگر نه که همشون باز میشن !!خیلی ممنون از دوستان. حالا کسی هست که بفروشه؟ چند هست مدل معمولیش؟
چه خوب. شنیده بودم. کجا گیر میاد؟بهترین راه حل یک GPS TRACKER که از 200 تومن هست به بالا
تو ماشین ی جا قایمش میکنی،اگه خدای نکرده ببرن،آنلاین میتونی جای ماشینو ببینی و بری بالاسرش...تا ردیابو پیدا کنن گرفتی دزدو.
ضربه بزنی صدا نده یعنی دزدگیر نداره ؟مگه ماشینو تو بیابون میخواین بزارین ؟!
یه دزدگیر از همین ارزونا که فقط اژیر بکشه با قفل فرمون ببندین بسه !
دزدا قبل ازینکه بخوان ماشینیو بدزدن یا انگولک کنن اول امتحان میکنن ببینن دزدگیر داره یا نه ، سیستم همسایمونو بردن از تو دوربین مغازه فیلمشو دیدیم قبل اینکه طرف بیاد شروع کنه دو دفه یکی رد شد ب ماشین ضربه زد ببینه دزدگیر داره یا نه
مال ما که اینطور نیست . از ظاهرش که عمرا بشه فهمید دزدگیر داره چون نه از این چراغ های چشمک زن داخلی داره نه چیزی . ضربه هم بزنی صدا نمیده . صداش مال موقعی هست که درش باز بشه یا ماشین رو بخوان روشن کنن یا ماشین حرکت کنه .اره دیگه اگه داشته باشه اژیر میکشه !
دزد محترم هم بیخیالش میشه و میره سراغ یه ماشین دیگه