• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار لاستیک خودرو یک عدد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

لاستیک ماشینم دورِ لبه یه سوراخ ایجاد شده ک حدودا یک سانت هست و "سیم" زده بیرون ازش و یکم اون سیماش دیده میشه. تعمیرکار آپاراتی گفت این درست بشو نیست. حالا میشه تعمیرش کرد یا اون طرف "حرفه ای" نبوده؟

بهر حال اگرم تعمیر نشه، باید یدونه دست دوم بخرم. کسی احتمالا داره؟ (ارزون میخوام)

مشخصات :

لاستیک سایز 17 ، 215 ، با فاق 45

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
درود،

لاستیک ماشینم دورِ لبه یه سوراخ ایجاد شده ک حدودا یک سانت هست و "سیم" زده بیرون ازش و یکم اون سیماش دیده میشه. تعمیرکار آپاراتی گفت این درست بشو نیست. حالا میشه تعمیرش کرد یا اون طرف "حرفه ای" نبوده؟

بهر حال اگرم تعمیر نشه، باید یدونه دست دوم بخرم. کسی احتمالا داره؟ (ارزون میخوام)

مشخصات :

با این فاق بعید میدونم تک گیرت بیاد
یه آپاراتی کار درست تو خیابون آزادی مشناسم،شاید بتونه برات درست کنه
اما خطریه کلا اینجوری لاستیکی
برو کوچه زغالیا،شاید گیرت بیاد نو یا دست دوش
البته قیمتا فاجعه باره

M.A.C

Registered User
لایک‌ها
1
اقا 1 دونه موجود دارم مارک روتالا با همین سایز اگر خواستید عکس از گلش هم ارسال میکنم 70 درصد هم اج داره اگارات هم نشده

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
با این فاق بعید میدونم تک گیرت بیاد
یه آپاراتی کار درست تو خیابون آزادی مشناسم،شاید بتونه برات درست کنه
اما خطریه کلا اینجوری لاستیکی
برو کوچه زغالیا،شاید گیرت بیاد نو یا دست دوش
البته قیمتا فاجعه باره
درود،

مشهدم من متاسفانه.
اقا 1 دونه موجود دارم مارک روتالا با همین سایز اگر خواستید عکس از گلش هم ارسال میکنم 70 درصد هم اج داره اگارات هم نشده

درود،

خوبه. کدوم شهرید؟ قیمتش چند هست؟ مستضعفی حساب کنین لطفا. 30 درصد هم عاج داشته باشه برام کافیه. ماهی 200 کیلومتر راه میرم با ماشین.

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
درود،

مشخصات :

آقا سلام وارادت
اقا حتما عوضش کن ، لاستیکی که به سیم رسیده خیلی خطرناکه ، 1 دفعه ممکنه بترکه خدانکرده

موفق باشید

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
آقا سلام وارادت
اقا حتما عوضش کن ، لاستیکی که به سیم رسیده خیلی خطرناکه ، 1 دفعه ممکنه بترکه خدانکرده

موفق باشید

درود،

سپاس بابت کامنت. خیلی گرون شده. دونه ای 350 تومن. ندارم. دنبال ی لاستیک زیر 50 تومنم.

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
مخلصیم
آقا کارکرده از آپاراتی کارکشته و حرفه ایی بگیر ، میتونی با قیمت خوب بگیری ، چند جا بگرد کامل قیمت و لاستیکا مقایسه کن (آجشون و آپارت نشده باشه و... ) دستت میاد
تهران آدم اکی میشناسم منتها شما مشهدی، تو ایرانی ها یزد تایر و بارز و خارجی هم کومهو و هانکوک اینا باشه از بقیه خیلی بهتره

موفق باشید

رضا اردلان

Registered User
لایک‌ها
43
مشهد آپاراتی کار حرفه ای سراغ دارم . فکر کنم از پسش بر بیاد . اگر نه هم لاستیک میتونه گیر بیاره . چهاراه میلاد به سمت معلم سمت راست چند لاستیک فروش هستن . لاستیک نصیری . رفتین بگین از دوستای اردلان هستید . انشالله مشکلتون حل میشه .

موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا