• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار لامپ دی لایت برای سپر جلو

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
با سلام یه جنس خوب می خوام که نورش مثل دی لایت اسپورت ایج یا بیشتر باشه

kolahesiah

Registered User
لایک‌ها
185

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
قیمت چند هست ؟ نورش چطور هست ؟؟ من پر نوز می خوام نه از اینا که همه دارن .

autolight_160423-336089!2.jpg

این مدل می گن خوبه

S.Galaxy

Registered User
لایک‌ها
29
قیمت چند هست ؟ نورش چطور هست ؟؟ من پر نوز می خوام نه از اینا که همه دارن .

autolight_160423-336089!2.jpg

این مدل می گن خوبه
من دقیقا همین مدل که گذاشتی رو قبل عید خریدم از خیابون ملت ۶۰ تومن.بهترینشه خدایی

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
تو اینترنت 67 میده با هزینه ارسال . گفتن یه تحقیقی بکنم اول چون اکثرا دی لایت های که می ذارن کم نور هست و باحال نیست . شایدم چون با دی لایت اسپورت ایج مثایسه کردم این جور بوده .

یه سوال دیگه هم که دارم محل نصب این دی لایت هست .
th

کجاش نصی بشه بهتره ؟

S.Galaxy

Registered User
لایک‌ها
29
تو اینترنت 67 میده با هزینه ارسال . گفتن یه تحقیقی بکنم اول چون اکثرا دی لایت های که می ذارن کم نور هست و باحال نیست . شایدم چون با دی لایت اسپورت ایج مثایسه کردم این جور بوده .

یه سوال دیگه هم که دارم محل نصب این دی لایت هست .
th

کجاش نصی بشه بهتره ؟
واسه چه ماشيني؟؟!

Sent from my iPhone using Tapatalk

sami40

Registered User
لایک‌ها
42
اگه قیمتش مهم نیست من اینو بهتون توصیه میکنم:
http://www.apshen.com/32-daylight-9led.html
در حد دی لایت اسپورتیج هست. دی لایت اسپورتیج چون 12 تا ال ای دی داره نورش به نظر زیاد میاد. اینی که من لینکش رو دادم 9 تایی هست ولی نورش اصلا کم نمیاره

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
والا اگه به قیمتش بی ارزه چرا که نه . مثلا اون میدن 67 تومان خوبا این میشه حدود 3 برابر اگه نورش ام هم.ن قد باشه . خیلی هم خوبه

sami40

Registered User
لایک‌ها
42
من رو سوناتا نصب کردم خوبه ولی دوستم میگه نورش واسه شب زیادیه. یعنی تو روز خوبه ولی شب دیگه لازم نیست پروژکتور روشن کنم. البته من به ندرت از نور پایین استفاده میکنم. واسه ماشین شما فک کنم شکیلتر بشه چون ماشینتون بزرگتر هم هست

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
همون که لینکش رو دادی نصب کردی ؟ حالا رو این 2 تا 2 دلم اگه اکی بشه هر 2 مدل رو می گیریم . یعنی اول اون که من عکسش رو گذاشتم اگه خوب نیوذ . اون میفروشم اینکه لینکش رو شما دادی می گیرم . خیلی شکیل می کنه ماشین رو . فقط اگه تو نصبش به مشکل بر نخوریم

sami40

Registered User
لایک‌ها
42
بله همین رو.
اونی که شما عکسشو گذاشتی نورش خوبه ولی بیشتر جنبه استتار کردن دی لایت رو داره. مثلا تو حالت خاموش اصلا معلوم نیست دی لایت داری. تو کاسه چراغ هم تو این سایته نوشته که ازش استفاده میکنن. فک کنم گرونترین دی لایت یونیورسال همینی هست که من خریدم. تو جاهای دیگه مثل سورنا همینو 2 برابر میفروشن واسه همین آدم به جنسی که خریده شک میکنه ولی خوب انجا به ماشین نگاه میکنن قیمت میدن. با بنز بری 900 تومنم میگن.
من از همین سایت خریدم 2-3 روزه با پست رسید 15 تومنم دادم بیرون نصبش کردم ولی پشیمونم کاش خودم نصب میکردم بهتر میشد. شما هم اگه تونستی حداقل جاشو خودت ببند سیمکشیو بده بیرون

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
اره دیگه جاش رو اول مشجص می کنم بعد میبرم پیش سیم کش . فرمودی جنبه استتار کردن دی لایت داره . نورش هم خوبه . و فقط در حالت خاموش مشخص نمیشه ؟ اگه فقط مشکلش این باشه که مهم نیست بهتر هم هست اتفاقا . اما اگه تو کاسه جا بخوره و مشکلی پیش نیاره که خیلی خوبه

n550

Registered User
لایک‌ها
523
دوستان برق مصرفی و توان این دی لایت چقدره؟؟برای موترو با باتری 12امپر میشه استفاده کرد؟

pma76

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان برق مصرفی و توان این دی لایت چقدره؟؟برای موترو با باتری 12امپر میشه استفاده کرد؟
من اين مدلو نصب كردم كه ١٠ وات هستش و بنظرم راحت با موتور كار كنه. نورش هم واقعا زياده وبيشتر از چند لحظه نميشه بهش نگاه كرد.
اگه خواستين ميتونم ازش عكس بزارم. من چسبوندم پايين كاسه ٤٠٥ مدل slx دقيقا زير رفلكتور نور بالا
http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=85118

بالا