• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار لپتاپ Core i3 (دارای گرافیک اختصاصی)

JetDroid

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.
دنبال یه لپتاپ (به جز برند دل هر برندی بود مشکلی نداره) Core i3 میگردم که بتونم نرم افزارهای رشته مکانیک رو روش اجرا کنم.
اگه Cpu نسل جدید(Sandy Bridge) باشه بهتره..........

اگه با این مشخصات لپتاپ برای فروش دارید یا گزینه مناسبی مد نظر دارید خوشحال میشم توی تاپیک مطرح کنید.

Last edited:

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
سلام رفیق
من خودم مکانیکم،با چی کار میخوای بکنی؟
ادمز؟کتیا؟سالید؟مکانیکال؟
من توصیه میکنم جای گشتن اتین موردی که گفتی،پی i5 با گرافیک آنبورد باشی.گرافیک خیلی نقش مهمی نداره تو کارهای شما،مگر اینکه بخوای خروجی انیمیشن از نرم افزارهای معماری بگیری ولی واسه نرم افزارهای مکانیک شما حد اکثر قراره قید و بند یا تحلیل تنش رو خروجی داشته باشی که اونم نیاز به گرافیک خاصی نداره
باز هم خود دانید البته
یه دو مورد هم بنده تو فروش هام دارم،ولی اگر بودجتون میرسه دنبال i5 باشید (مطمئناً متوجه شدید با این توصیه که به دنبال فروش جنس خودم نیستم)
موفق باشید
یا حق

JetDroid

Registered User
لایک‌ها
1
سلام رفیق
من خودم مکانیکم،با چی کار میخوای بکنی؟
ادمز؟کتیا؟سالید؟مکانیکال؟
من توصیه میکنم جای گشتن اتین موردی که گفتی،پی i5 با گرافیک آنبورد باشی.گرافیک خیلی نقش مهمی نداره تو کارهای شما،مگر اینکه بخوای خروجی انیمیشن از نرم افزارهای معماری بگیری ولی واسه نرم افزارهای مکانیک شما حد اکثر قراره قید و بند یا تحلیل تنش رو خروجی داشته باشی که اونم نیاز به گرافیک خاصی نداره
باز هم خود دانید البته
یه دو مورد هم بنده تو فروش هام دارم،ولی اگر بودجتون میرسه دنبال i5 باشید (مطمئناً متوجه شدید با این توصیه که به دنبال فروش جنس خودم نیستم)
موفق باشید
یا حق
سلام.
نرم افزارهایی که میخوام روش راحت اجرا بشه Catia و SolidWorks و Abaqus هست.
البته بعصی مواقع(خیلی کم) از 3D Max هم استفاده میشه.

از راهنماییت خیلی خیلی ممنونم ولی بازم احساس میکنم که اگه گرافیک داشته باشه بهتره.
شما با i5 بدون گرافیک این نرم افزارها رو راحت و روون اجرا کردی؟
مشکلی نداره؟
اگه گزینه مناسبی مد نظرت هست ممنون میشم بهم بگی تا ببینیم قسمت چی میشه.......

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
سلام.
نرم افزارهایی که میخوام روش راحت اجرا بشه Catia و SolidWorks و Abaqus هست.
البته بعصی مواقع(خیلی کم) از 3D Max هم استفاده میشه.

از راهنماییت خیلی خیلی ممنونم ولی بازم احساس میکنم که اگه گرافیک داشته باشه بهتره.
شما با i5 بدون گرافیک این نرم افزارها رو راحت و روون اجرا کردی؟
مشکلی نداره؟
اگه گزینه مناسبی مد نظرت هست ممنون میشم بهم بگی تا ببینیم قسمت چی میشه.......

درسته،اگر گرتفیک داشته باشه بهتره،حرفی توش نیست،ولی خب پولشم بیشتره
واسه خروجی گرفتن از 3dmax هم بله،شما نیاز به گرافیک دارید (نداشتن گرافیک با پردازنده و مموری ددیکیت باعث نمیشه خروجی بی کیفیتی بگیرید،باعث میشه مدت زمان خروجی گرفتن و احیاناً مشاهده آن تایم بیشتر بشه)

با i5 که خوبه،با دوال کور هم به راحتی اجرا میشن،ولی قطعاً واسه شبیه سازی و تحلیل هر چی قویتر باشه،جوابتون در زمان کمتری به دست میاد.ربطی هم به دقت و ... نداره
شما سقف قیمت رو مشخص کنید راحت تر میشه کمکتون کرد دوست عزیز
ساختی هستید یا جامداتی؟

JetDroid

Registered User
لایک‌ها
1
درسته،اگر گرتفیک داشته باشه بهتره،حرفی توش نیست،ولی خب پولشم بیشتره
واسه خروجی گرفتن از 3dmax هم بله،شما نیاز به گرافیک دارید (نداشتن گرافیک با پردازنده و مموری ددیکیت باعث نمیشه خروجی بی کیفیتی بگیرید،باعث میشه مدت زمان خروجی گرفتن و احیاناً مشاهده آن تایم بیشتر بشه)

با i5 که خوبه،با دوال کور هم به راحتی اجرا میشن،ولی قطعاً واسه شبیه سازی و تحلیل هر چی قویتر باشه،جوابتون در زمان کمتری به دست میاد.ربطی هم به دقت و ... نداره
شما سقف قیمت رو مشخص کنید راحت تر میشه کمکتون کرد دوست عزیز
ساختی هستید یا جامداتی؟
از لحاظ خروجی گرفتن حرف شما درسته و فقط زمانش طولانی تره ولی به نظرم خیلی طولانی تره!!
البته ممکنه داخل برنامه وقتی روی ابزارهای تحلیل کلیک میکنیم طول بکشه تا اجراش کنه و اصطلاحا لگ داشته باشه(البته مطمئن نیستم اگه در این مورد هم اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید)
جامدات ناپیوسته هستم.
سقف قیمت بستگی به شرایط لپتاپ و مشخصاتش داره ولی من تا 1100 و اگه زور بزنم(قرض بگیرم :D) نهایتش 1200 میتونم هزینه کنم.

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
از لحاظ خروجی گرفتن حرف شما درسته و فقط زمانش طولانی تره ولی به نظرم خیلی طولانی تره!!
البته ممکنه داخل برنامه وقتی روی ابزارهای تحلیل کلیک میکنیم طول بکشه تا اجراش کنه و اصطلاحا لگ داشته باشه(البته مطمئن نیستم اگه در این مورد هم اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید)
جامدات ناپیوسته هستم.
سقف قیمت بستگی به شرایط لپتاپ و مشخصاتش داره ولی من تا 1100 و اگه زور بزنم(قرض بگیرم :D) نهایتش 1200 میتونم هزینه کنم.

ببین دوست عزیز،ابزارهای تحلیل چی کار میکنن؟میان از طرق مختلف من جمله اجزای محدود و ... سیستم رو تحلیل میکنن،گرفتن ریزالت از این ابزارها به دقت مورد نظر(به عنوان مثال تعداد مش) و پیچیدگی تحلیل بستگی داره و در آخر یه شمای گرافیکی بهت میدن،این شما با یه کارت گرافیک 32 مگ هم قابل نمایشه :D
در مورد خروجی هم من صرفاً بحث رندرینگ رو داشتم (تخصص خاصی ندارم البته تو اون زمینه) و گرفتن خروجی سه بعدی که فکر نکنم خیلی به درد من و شما بخوره
حرف من اینه،هر چی پول داری بذار واسه سی پی یو با توجه به کاربردت
با توجه به سقف هزینه ای هم که در نظر گرفتی میشه گفت دور I5 رو باید خط بکشی،مگر اینکه دستگاه خیلی داغون باشه
با 1200 هم انصافاً فکر نکنم دستگاه نو i3 پیدا کنی فوقش بتونی دوال کور پیدا کنی،یه سر به لیست قیمت لپ تاپ دل | لیست قیمت Laptop Dell | کیمیا آنلاین و لیست قیمت لپ تاپ ایسر | لیست قیمت Laptop Acer | کیمیا آنلاین بزن،دل و ایسر برندهای ارزون ایرانن که قیمتها ....
بودجه ات بیشتر بود میشد روی i5 هم فکر کرد،ولی الآن تو فروم لپ تاپ 10 ماه کارکرده دل با سی پی یو نسل قبل اینتل (نه سندی بریج) i3 و 2 رم . 250 هارد رو دارن 950 میفروشن،دیگه دستت بیاد وضع بازار :)
(هیچ اصراری نیست.بالا هم حتی قبل گفتن بودجه ات توصیه داشتم روی i5 ولی الآن خواستی یه نگاهی به دستگاهی که گذاشتم واسه فروش بنداز.خواستی رمش رو هم واست ارتقاء میدم http://forum.persiantools.com/t315305.html )

JetDroid

Registered User
لایک‌ها
1
ببین دوست عزیز،ابزارهای تحلیل چی کار میکنن؟میان از طرق مختلف من جمله اجزای محدود و ... سیستم رو تحلیل میکنن،گرفتن ریزالت از این ابزارها به دقت مورد نظر(به عنوان مثال تعداد مش) و پیچیدگی تحلیل بستگی داره و در آخر یه شمای گرافیکی بهت میدن،این شما با یه کارت گرافیک 32 مگ هم قابل نمایشه :D
در مورد خروجی هم من صرفاً بحث رندرینگ رو داشتم (تخصص خاصی ندارم البته تو اون زمینه) و گرفتن خروجی سه بعدی که فکر نکنم خیلی به درد من و شما بخوره
حرف من اینه،هر چی پول داری بذار واسه سی پی یو با توجه به کاربردت
با توجه به سقف هزینه ای هم که در نظر گرفتی میشه گفت دور I5 رو باید خط بکشی،مگر اینکه دستگاه خیلی داغون باشه
با 1200 هم انصافاً فکر نکنم دستگاه نو i3 پیدا کنی فوقش بتونی دوال کور پیدا کنی،یه سر به لیست قیمت لپ تاپ دل | لیست قیمت Laptop Dell | کیمیا آنلاین و لیست قیمت لپ تاپ ایسر | لیست قیمت Laptop Acer | کیمیا آنلاین بزن،دل و ایسر برندهای ارزون ایرانن که قیمتها ....
بودجه ات بیشتر بود میشد روی i5 هم فکر کرد،ولی الآن تو فروم لپ تاپ 10 ماه کارکرده دل با سی پی یو نسل قبل اینتل (نه سندی بریج) i3 و 2 رم . 250 هارد رو دارن 950 میفروشن،دیگه دستت بیاد وضع بازار :)
(هیچ اصراری نیست.بالا هم حتی قبل گفتن بودجه ات توصیه داشتم روی i5 ولی الآن خواستی یه نگاهی به دستگاهی که گذاشتم واسه فروش بنداز.خواستی رمش رو هم واست ارتقاء میدم http://forum.persiantools.com/t315305.html )
باز هم ممنون از راهنماییت.
با یکی از دوستان خارج از این فروم صحبت کردم و قرار شده امروز 2-3 تا دستگاه بهم نشون بده و اگه قسمت شد که میگیرم و اگه نشد لپتاپ شمارو یه بررسی میکنم و خبرش رو بهتون میدم.
البته قیمت ها داره پایین میاد و شاید هم تا هفته ی بعد صبر کردم

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
باز هم ممنون از راهنماییت.
با یکی از دوستان خارج از این فروم صحبت کردم و قرار شده امروز 2-3 تا دستگاه بهم نشون بده و اگه قسمت شد که میگیرم و اگه نشد لپتاپ شمارو یه بررسی میکنم و خبرش رو بهتون میدم.
البته قیمت ها داره پایین میاد و شاید هم تا هفته ی بعد صبر کردم
خواهش میکنم
ولی من چشم آب نمیخوره این بازار قیمتاشو بیاره پایین،لا اقل در کوتاه مدت
باز هم کاری از دستم بر می اومد در خدمتم
یا حق

JetDroid

Registered User
لایک‌ها
1

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
سلام.
ممنون بابت پیشنهاد ولی برند سونی الکی گرونه و بودجه من اونقدر نیست.

رفیق من بازم جویای قیمت بودم،چیزی که میخوای حد اقل 1550 مایه میخوره
از ایسر که ارزونتر نداریم ،حد اقلش با چیزی که میخوای میشه این مشخصات و قیمت لپ تاپ ایسر Laptop Acer Aspire 5750 i3 457 | کیمیا آنلاین
1600
یا باید بودجتو ببری بالا،یا انتظاراتتو بیاری پایین،یا دنبال کارکرده از دل یا ایسر باشی
اون ایسری که فروختم رو واقعاً از دست دادی،خودمم دلم سوخت به اون قیمت،ولی خب فوری نیاز بود پولش

بالا