ببین دوست عزیز،ابزارهای تحلیل چی کار میکنن؟میان از طرق مختلف من جمله اجزای محدود و ... سیستم رو تحلیل میکنن،گرفتن ریزالت از این ابزارها به دقت مورد نظر(به عنوان مثال تعداد مش) و پیچیدگی تحلیل بستگی داره و در آخر یه شمای گرافیکی بهت میدن،این شما با یه کارت گرافیک 32 مگ هم قابل نمایشه
در مورد خروجی هم من صرفاً بحث رندرینگ رو داشتم (تخصص خاصی ندارم البته تو اون زمینه) و گرفتن خروجی سه بعدی که فکر نکنم خیلی به درد من و شما بخوره
حرف من اینه،هر چی پول داری بذار واسه سی پی یو با توجه به کاربردت
با توجه به سقف هزینه ای هم که در نظر گرفتی میشه گفت دور I5 رو باید خط بکشی،مگر اینکه دستگاه خیلی داغون باشه
با 1200 هم انصافاً فکر نکنم دستگاه نو i3 پیدا کنی فوقش بتونی دوال کور پیدا کنی،یه سر به
لیست قیمت لپ تاپ دل | لیست قیمت Laptop Dell | کیمیا آنلاین و
لیست قیمت لپ تاپ ایسر | لیست قیمت Laptop Acer | کیمیا آنلاین بزن،دل و ایسر برندهای ارزون ایرانن که قیمتها ....
بودجه ات بیشتر بود میشد روی i5 هم فکر کرد،ولی الآن تو فروم لپ تاپ 10 ماه کارکرده دل با سی پی یو نسل قبل اینتل (نه سندی بریج) i3 و 2 رم . 250 هارد رو دارن 950 میفروشن،دیگه دستت بیاد وضع بازار

(هیچ اصراری نیست.بالا هم حتی قبل گفتن بودجه ات توصیه داشتم روی i5 ولی الآن خواستی یه نگاهی به دستگاهی که گذاشتم واسه فروش بنداز.خواستی رمش رو هم واست ارتقاء میدم
http://forum.persiantools.com/t315305.html )