• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار لپ تاب ( i5 یا i7 )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shojaa

Registered User
لایک‌ها
132
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
یک لپ تاب میخوام که سی پی یوش
لپ تاب سی پی یوش i5 یا i7 باشه (ترجیحا مارک سونی وایو ولی بقیه مارک ها هم بگید ) البته مثلا کورای 3 هم بود و بقیشو سر بده مشکلی نیست
اولویت با کسیه که با سایتم عوض کنه ولی نقدی هم شاید بخرم (ولی به خرید نقدی زیاد امیدوار نباشید چون حتما چند نفر برای تعویض میان)
سایتم آپلود سنتر هست
درآمدش ماهانه بین 100 تا 200 هزار تومانه و معمولا از 150 هزار تومان به بالا
رتبه جهانی سایت 200 هزار هست
2 تا دامنه یا همون آدرس ورودی داره که هر 2تاش پیج رنک گوگل داره
مدیریت سایت هم خیلی راحته و فقط روزی 15 دقیقه وقت میخواد ( اونم برای دیدن عکس ها و حذف کردن عکس های ناجور در صورت بودن چنین عکسی که معمولا هر 4-5 روزی یک یا 2 تا عکس ناجور میزارن که شما باید پاکش کنی
آدرس هم که تو امضام هست
دوستان من چند روز پیش تو بخش موبایل یه تاپیک زدم که پیشنهاد تعویض سایتم با گوشی بود که پیشنهاد تعویض با گوشی 2 تابود ولی پیشنهاد خرید نقدی خود سایتم 11 تا بهم شد
این جا هم قبلش بگم که من کلا تمایل به فروش نقدی ندارم چون یکبار رو سایت قبلیم برای خرید یک گوشی سایتمو فروختم و قیمتا کشید بالا که مجبور شدم که 250 هزار تومان بزارم رو همون پول تا گوشی رو بخرم خب حالا بگذریم از این مسائل
اگر کسی بازم نقدی خواست بخره فقط و فقط قیمت پیشنهادیشو و یا سوالات احتمالی رو که براشون پیش میاد بپرسه که بازم بعید میدونم نقد بفروشم مگر اینکه کلا از خرید لپ تاب منصرف بشم که چون برای این ترم دانشگاهم لازم دارم وگرنه امکان نداشت چنین سایتی رو بفروشم
به هرحال منتظر پیشنهادای خوبتون هستم

Last edited:

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
Asus N55 SF به کارتون میاد؟؟؟

shojapour

Registered User
لایک‌ها
9
وضعیت