• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار لپ تاپ با پورت پارالل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ebi777

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان یه لپ تاپ میخوام که پورت پارالل یا همون پریپنتر رو داشته باشه,نو باشه بهتره البته نمیدونم همچین چیزی هنوز نوش پیدا میشه یا نه..
ممنون میشم اگه آدرس یا مدل خاصی سراغ دارین راهنماییم کنید مرسی

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
دوست عزیز تبدیل پارالل به یو اس بی هست

فکر میکنم این دوستمون پورت پارالل لازم داره نه یو اس بی! اگر هم بخواد تبدیل بگیره باید تبدیل یو اس بی به پارالل پیدا کنه البته اگر وجود داشته باشه.

ebi777

Registered User
لایک‌ها
0
فکر میکنم این دوستمون پو رت پارالل لازم داره نه یو اس بی! اگر هم بخواد تبدیل بگیره باید تبدیل یو اس بی به پارالل پیدا کنه البته اگر وجود داشته باشه.

مرسي بله من به خودش نياز دارم نه تبديلش..

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144

فکر نمیکنم دیگه لپ تاپ نویی باشه که این پورت رو داشته باشه ولی یکی از دوستان در این تاپیک داره لپ تاپ کارکرده ای رو میفروشه که پورت پارالل داره.

hd.divx

Registered User
لایک‌ها
143

همچین لپ تاپی پیدا نمیشه و به نظر من اگر هم باشه خیلی قدیمیه و کارایی پایینی داره!
شما بگو برای چی میخوای تا کارت رو راه بندازم
اگر تهرانی برو امجد اونجا هر چی بخوای هست!

ebi777

Registered User
لایک‌ها
0
فکر نمیکنم دیگه لپ تاپ نویی باشه که این پورت رو داشته باشه ولی یکی از دوستان در این تاپیک داره لپ تاپ کارکرده ای رو میفروشه که پورت پارالل داره.

مرسی داداش ولی ظاهرش زیاد اوکی نیست این ممنونم
همچین لپ تاپی پیدا نمیشه و به نظر من اگر هم باشه خیلی قدیمیه و کارایی پایینی داره!
شما بگو برای چی میخوای تا کارت رو راه بندازم
اگر تهرانی برو امجد اونجا هر چی بخوای هست!

فوجیتسو یه مدل داره که زیاد قدیمی نیست و این پورت رو داره ولی فکر نکنم تو بازار باشه دیگه,میخوام یه پرینتر رو بهش وصل کنم و موردی که دارم اینه که نمیتونم پرینترم رو عوض کنم

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا