• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار لپ تاپ تمیز تا یک میلیون و دویست

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
درود
همونطور که از عنوان تاپیک هم مشخصه خریدار لپ تاپ تمیز تا قیمت یک میلیون و دویست هستم. برندهای مورد نظرم به ترتیب اولویت, سونی و ایسوز و لنوو هستش. اچ پی و سامسونگ هم قابل بررسی هستن ولی از برندهای دیگه چیزی نمیخوام. سی پی یو i5 یا بالاتر و صفحه نمایش هم 15.6 اینچ یا بالاتر باشه. فقط لطفا مثل بعضی از دوستان که قیمت لپ تاپ آکبند رو روی لپ تاپهای کارکردشون میزارن قیمت پرت ندید. پیشنهادهاتون رو میتونید در همین تاپیک یا پیغام خصوصی مطرح کنید. ممنون و موفق باشید

Last edited:

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
اگه نو با قیمت مناسب خواستی رو من حساب کن داداش .

اگه تو قم هم هستی میتونم معرفیت کنم تا با وام 1 ملیونی و سود بسیار کم بتونی بگیری :)

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
اگه نو با قیمت مناسب خواستی رو من حساب کن داداش .

اگه تو قم هم هستی میتونم معرفیت کنم تا با وام 1 ملیونی و سود بسیار کم بتونی بگیری :)

دوست عزیز من بخاطر این میخوام دست دوم بگیرم چون میدونم بعد از یکی دوماه باز هوس میکنم عوضش کنم. اگر نو بگیرم ضرر زیادی میکنم چون قبلا تجربش رو دارم. پولم هم نقده و فکر نکنم احتیاجی به وام و دردسرهای گرفتنش باشه. با اینحال ممنون از پیشنهادت

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
سلام دوست عزیز
من یه Asus i5 دارم اگر به دردت میخوره بگو
در خدمتم
[email protected]

دوست عزیز من از طریق لینکی که دادید مشخصات لپ تاپتون رو دیدم و متاسفانه گرافیک قوی و مناسبی برای نیاز من نداره. اگر این لیست رو مشاهده کنید میبینید که رتبه گرافیک دستگاهتون بالای 250 هست ولی من گرافیکی لازم دارم که حداقل رتبه زیر 200 داشته باشه. بقیه دوستان هم که لطف میکنن و پیشنهاد میدن اگر این مسئله رو در نظر بگیرن ممنون میشم. از شما هم بخاطر پیشنهادتون متشکرم

Last edited:

rezaccna

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اونایی که توی کار لپتاپن میدونن توشیبا از بهترین مارک های لپتاپ بعد از اپله
اینو گفتم واسه اینکه دوستانی که تازه با لپتاپ آشنا شدن و فقط اسم دل و سونی به گوششون خورده نیان از توشیبا بد بگن:blush:
لپتاپ های سری a305 توشیبا از اسپیکر های با کیفیت harman/kardon استفاده میکنن
و دیزاین زیبایی دارن
در کنار اون دکمه های لمسی خازنی مالتی مدیا هم نمای خاصی به لپتاپ میده
سی پی یو دوهسته ای
رم 3gig
گرافیک 512 که تا 2gig شیر میشه که هرچی بازی ریختم روش اجرا کرده
هارد این دستگاه 400gig هست که به صورت دو هارد مجزای 200gig روی دستگاه سواره که تا حالا لپتاپی با این قابلیت ندیدم
اثرانگشت خوان داره
باتریش هم مشکلی نداره
الان قیمت لپتاپ توشیبا با کارت گرافیک اینتل و مشخصات معمولیش شده 1400000 واسه همین قیمت پایه رو 1100000 میذارم
پیشنهاد های معاوضه هم بررسی میشه ولی چون میخوام اپل بگیرم ، ترجیحا قصد فروش دارم
سوالی بود در خدمتم
مشاهده پیوست 201457
http://forum.persiantools.com/t297179.html

فایل های ضمیمه

• 1306638412_208224393_1-laptop-TOSHIBA-SATELLITE-A-305-0.jpg
    1306638412_208224393_1-laptop-TOSHIBA-SATELLITE-A-305-0.jpg
    43.1 KB · نمایش ها: 38

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
دوستان همچنان دنبال مورد مناسب میگردم. اگر لپ تاپ مناسبی پیشنهاد بشه تا 1400 هم میتونم برای خرید هزینه کنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا