MSI GE600 دارم دوست عزیز با مشخصات زیر :
لپ تاپ MSI GE600 - كاركرده - تميز
مخصوص Game با باتري 9 سلولي و طول عمر بالا
با 2 كارت گرافيك ( قابليت تغيير دستي (
CPU : Intel® Core™ i5-430M Processor
Genuine Windows® 7 Home Premium 64 bit
GPU : x2 GPU ATI Radeon™ HD5730 1GB DDR3 and Intel (Switchable)
RAM : 4GB - 2GBx2 DDR3
HDD : 640GB / 7200RPM
Speaker : Speaker x 2 + Subwoofer x 1
LCD Size 16" Glossy 1366 x 768
Super Multi DVD Drive
LAN Gigabit Ethernet LAN
WLAN 802.11b/g/draft n
Bluetooth
4 in 1 Card Reader - SD/MMC/MS/XD
1.3 MP Webcam
Battery 9-cell
دی وی دی ریکاوری + دی وی دی درایور ها
به هيچ عنوان ، تمامي پيچ ها پلمپ ماتریکس و هنوز لیبل لیزری گارانتی ماتریکس روش هست .
دستگاه در حد آک هست و بسيار کم کارکرد هست. درسته که 2 سال از تاریخ خریدش میگذره اما انصافا کارکردش خیلی کم بوده و اکثر مواقع خاموش بوده حتی 4 ماه اول خرید یکبارم روشن نشده بود چون من به دلیل نوع کارم جایی بودم که نمی تونستم از سیستم استفاده کنم و نوت بوک رو خونه گذاشته بودم .از نظر من کاملا با نو رقابت میکنه و ظاهرشم عالیه شاید به خاطر تمیزکاری و کشیدن دستمال کمی خش های جزئی روی بدنش باشه که اونم خیلی جزئی هست...از نظر گرافيکي فوق العاده قوي هست و 2 عدد گرافیک داره : یکی گرافیک مجتمع که همراه با cpu هست و دیگری گرافیک قدرتمند ati .درايو اپتيکش سالم و در حد نو هست . کی بورد خود نوت بوک خیلی کم ازش استفاده شده چون یه کی بود وایرلس داشتم و همیشه در کنار نوت بوک ازش استفاده میکردم ، دستگاه رو هم که اصلا از خونه هیچ وقت بیرون نبردم و همیشه توی خونه و در بهترین شرایط استفاده و نگهداری شده . از همه نظر عالي هست . باطريشم كاملن سالمه و در حالت استاندارد 2 ساعت جواب ميده و فقط مدت زمان شارژ باطری کم شده که طبیعی است حتی اگه دستگاه بلااستفاده مونده باشه و روشنم نشه باطری به مرور زمان کیفیتش کم میشه ، ولی با همه این موارد باطریش هنوز خوبه . ضمنا این مدل نوت بوک دارای مودم اینترنال دایال آپ هست .