• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار لپ تاپ 800 تا 900 هزار تومن

IR4MT

Registered User
لایک‌ها
98
سلام

خریداری شد

یک لپ تاپ با قیمت 800 تا 900 هزار تومن نیاز دارم . کمی بالاتر هم بود مشکلی نیست بگید . لطفا لپ تاپ های دور انداختنیتون رو نگید !

تا یک میلیون تومن هم خریدارم اگه خوب باشه

چیزی هست در همینجا اعلام کنید .

از نظر ظاهری و باتری تمیز و سالم باشه .
گرافیک هم داشته باشه . ترجیحا آنبورد نباشه . 1 یا 512 باشه حداقل .

ممنونم

Last edited:

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
سلام

یک لپ تاپ با قیمت 800 تا 900 هزار تومن نیاز دارم . کمی بالاتر هم بود مشکلی نیست بگید . لطفا لپ تاپ های دور انداختنیتون رو نگید !

چیزی هست در همینجا اعلام کنید .

از نظر ظاهری و باتری تمیز و سالم باشه .
گرافیک هم داشته باشه . ترجیحا آنبورد نباشه .

ممنونم

سلام . به نظر من این رو بخرید :
ASUS - Notebooks- ASUS X501U
از سری جدید لپ تاپ های ایسوس ( فوق باریک ) هست با تاچ پد فوق العاده ( به بزرگی و راحتی تاچ پد اپل ) . قیمت 1190 تومن با یک سال گارانتی . برای کارهای عادی عالیه . خودتون رو هم برای خرید جنس دست دوم به دردسر نیاندازید .

IR4MT

Registered User
لایک‌ها
98
سلام . به نظر من این رو بخرید :
ASUS - Notebooks- ASUS X501U
از سری جدید لپ تاپ های ایسوس ( فوق باریک ) هست با تاچ پد فوق العاده ( به بزرگی و راحتی تاچ پد اپل ) . قیمت 1190 تومن با یک سال گارانتی . برای کارهای عادی عالیه . خودتون رو هم برای خرید جنس دست دوم به دردسر نیاندازید .

ممنونم خیلی خوب بود . خودمم تمایلی به خرید دست دو ندارم . الان core i3 رو میشه با 1100 اینا خرید : Fujitsu LifeBook AH-530-H - لپ تاپ فوجیتسو لایف بوک ای اچ 530
کمی پولم کمه برای این گفتم .

این لپ تاپی که گفتید رو کجا موجود داره؟

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
ممنونم خیلی خوب بود . خودمم تمایلی به خرید دست دو ندارم . الان core i3 رو میشه با 1100 اینا خرید : Fujitsu LifeBook AH-530-H - لپ تاپ فوجیتسو لایف بوک ای اچ 530
کمی پولم کمه برای این گفتم .

این لپ تاپی که گفتید رو کجا موجود داره؟
من هفته پیش از مجتمع پایتخت خریدم . اگه رفتید حتما از نمایندگیهای msi بخرید چون ظاهرا وارد کننده این مدل ایسوس اونها هستند . من از چند تا نمایندگی ایسوس که پرسیدم از 1250 تا 1480 قیمت دادن ولی یکیشون که خودش نداشت گفت از نمایندگی ام اس آی میتونید با قیمت 1190 بخرید . بقیه هم از اونها می گیرن و یه چیزی میکشن روش و میفروشن .

IR4MT

Registered User
لایک‌ها
98
تا یک میلیون تومن هم اگه خوب و با مشخصات باشه خریدارم . کسی نبود؟

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
تا یک میلیون تومن هم اگه خوب و با مشخصات باشه خریدارم . کسی نبود؟

همون لپ تاپ فوجیستویی هم که خودتون لینکش رو گذاشتید تو پایتخت حدود 950 تا 1 تومن بود . کلا قیمتهای دیجی کالا 100 تا 200 تومن بالاتر از قیمت بازاره .

IR4MT

Registered User
لایک‌ها
98
همون لپ تاپ فوجیستویی هم که خودتون لینکش رو گذاشتید تو پایتخت حدود 950 تا 1 تومن بود . کلا قیمتهای دیجی کالا 100 تا 200 تومن بالاتر از قیمت بازاره .

خریده شد

بله بعضی وقت ها قیمت های دیجی کالا از قیمت بازار بالاتره و برخی موقع ها قیمت هاش خیلی خیلی پایینتر از بازاره ! چون خودشون وارد کننده هستند .

در کل لپ تاپ و سایر قطعات داره میاد پایین . این هفته جدید منتظر افت قیمت باشید ...

بالا