• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار لپ تاپ Asus Corei7 با قیمت مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
اگه لپ تاپ اسوس corei7 در حد آک دارید بزارید و قیمت پیشنهادیتون رو هم بگید، به توافق برسیم خریدارم.

مرسی

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
نبود؟
فقط تا فردا...

joozef

Registered User
لایک‌ها
2
سلام داداش. من یه لپ تاپ asus n53 sm نقره ای تمیز تمیز یا دوسال گارانتی در حد آک دارم که 30 روز کارکرده. خواستی فاکتور خریدشو هم نشونت میدم. خواستی من 1.900 در خدمتم. دلیل فروش هم نیاز مالی هست. و یه نکته : باید بین لپ تاپ 30 روز کارکرده با 10 ماه کارکره ( که اونم کم کارکرده) یه فرقی باشه دیگه؟؟!!!

این لپ تاپو هم قیمت کردن 1.250 قیمت نوش هست با 2 سال گارانتی.

و یه نکته ای هم بگم. من یکی از کاربرای فعال سایت موبایلستانم و تو این فروم تازه واردم. ولی اونجا من کاربر فعالم و تا جالا یه گوشی و یه لپ تاپ هم اونجا فروختم. اسمم هم به همین اسمه ( joozef ) اینم آدرس پروفایلم : اینجا رو کلیک کن. اینو میگم که خدایی ناکرده سو تفاهمی پیش نیاد وکسی نگه که طرف تازه از راه رسیده و داره قیمت الکی میده و از این حرفا. شرمنده خیلی هم صحبت کردم . به هرحال خواستید من با قیمت پیشنهادی خودم در خدمتتونم. اگر هم اونجا برام پیغام خصوصی بزارید راحت ترم چون به اینجا کمتر سر میزنم.

موفق باشید.​

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

پ.خ دادم بهتون.

سلام داداش. من یه لپ تاپ asus n53 sm نقره ای تمیز تمیز یا دوسال گارانتی در حد آک دارم که 30 روز کارکرده. خواستی فاکتور خریدشو هم نشونت میدم. خواستی من 1.900 در خدمتم. دلیل فروش هم نیاز مالی هست. و یه نکته : باید بین لپ تاپ 30 روز کارکرده با 10 ماه کارکره ( که اونم کم کارکرده) یه فرقی باشه دیگه؟؟!!!

این لپ تاپو هم قیمت کردن 1.250 قیمت نوش هست با 2 سال گارانتی.

و یه نکته ای هم بگم. من یکی از کاربرای فعال سایت موبایلستانم و تو این فروم تازه واردم. ولی اونجا من کاربر فعالم و تا جالا یه گوشی و یه لپ تاپ هم اونجا فروختم. اسمم هم به همین اسمه ( joozef ) اینم آدرس پروفایلم : اینجا رو کلیک کن. اینو میگم که خدایی ناکرده سو تفاهمی پیش نیاد وکسی نگه که طرف تازه از راه رسیده و داره قیمت الکی میده و از این حرفا. شرمنده خیلی هم صحبت کردم . به هرحال خواستید من با قیمت پیشنهادی خودم در خدمتتونم. اگر هم اونجا برام پیغام خصوصی بزارید راحت ترم چون به اینجا کمتر سر میزنم.

موفق باشید.​

قیمت نوش رو نوشتید 1250!؟
قیمت پیشنهادیتون خیلی بالاست 1900 بودجه م نمیرسه. دنبال ارزونتر هستم.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بیا بالا.....

وضعیت