• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار ماشین اصلاح سر آکبند

jj191

Registered User
لایک‌ها
408
سلام دوستان
خریدار ماشین اصلاح سر آکبند هستم
بیشتر دنبال این مدل ها هستم:
دینگ لینگ 609 یا 699 و جیمی 805 چون بازخورد خوبی داشته ولی چون زیاد با این ماشین ها اشنایی ندارم اگر پیشنهاد دیگه داشتید ارسال کنید.
بودجه نهایت تا 500. دلیل اینکه تاپیک رو اینجا زدم در نظرات سایت هایی مثل دیجی کالا یا غیره دیدم که برای یه عده ماشین های تست شده توسط دیگران به اسم آکبند فرستاده بودن که روش مو بوده و حتما میخوام که ماشین بدون استفاده باشه.

data4u

Registered User
لایک‌ها
658
سلام
دینگ لینگ 609 با برق مستقیم کار نمیکنه ، بهترین گزینه با قیمت مناسب دینگ لینگ 699 سه باتری اصل ( با کارتن مشکی و بدنه ی مشکی ) هست
شما از لینک زیر خرید کنید و از فروشنده پرستیژ کیش پلاس
به این نکته توجه کنید که فروشندگان دیگر قیمت پائینتری میفروشند اما دینگ لینگ با کارتن نقره ای یا بدنه ی نقره ای برای شما میفرستند که اصل و بهترین محصول ممکن نیستند
دینگ لینگ 699 را دو سال قبل برای خودم خریدم و حدودا یکماه قبل از همین لینک بالا برای پدرم
کیفیت ساخت خوبی داره ، باتری های با کیفیتی استفاده کرده ، آداپتور سیم پیچ ، تیغه های تیز و موتور قوی ، امکان استفاده از شانه های موزر 1400
اگر منظورتون از آکبند ، پلمپ بودن هست ... هیچکدام از ماشین های اصلاح سر و صورت در دیجی کالا پلمپ نیستند اما اکثرا تست شده و نو هستند و معمولا تیغه ها روغن کاری شده
موفق باشید
699.PNG

بالا