• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار مانیتور 4K یا 2K زیر 3 میلیون

BahmaNvidia

Registered User
لایک‌ها
233
سلام دوستان

از اونجایی که مانیتور خودم تو این وضعیت فوق العاده جذاب قیمت ها عمرش رو داده به شما خریدار یک عدد مانیتور هستم

فقط رزولوشن 4K و یا 2K

مدل های Full HD به هیچ وجه به کارم نمیاد

کاملا سالم و بدون پیکسل سوخته و ... و ترجیحا دارای گارانتی باشه

مبلغ هم نهایتا 3 میلیون

منتظر پیشنهاد شما ترجیحا در پیغام خصوصی هستم

با تشکر

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
درود
آقا با توجه به وضع قیمتا و اینکه دنبال 4K هستی به نظرم اگه شرایط اتاق و میز کامپیوتر جواب میده پیشنهاد میکنم به جای مانیتور یه عدد TV (مثلا 43 اینچ) بگیر و به جای مانیتور استفاده کن، به مراتب قیمتش به صرفه تر در میاد!

BahmaNvidia

Registered User
لایک‌ها
233
درود
آقا با توجه به وضع قیمتا و اینکه دنبال 4K هستی به نظرم اگه شرایط اتاق و میز کامپیوتر جواب میده پیشنهاد میکنم به جای مانیتور یه عدد TV (مثلا 43 اینچ) بگیر و به جای مانیتور استفاده کن، به مراتب قیمتش به صرفه تر در میاد!
نه Input Lag تلویزیون زیاده و خیلی مناسب استفاده به جای مانیتور برای گیمینگ نیست. تست کردم جواب نداد

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
نه Input Lag تلویزیون زیاده و خیلی مناسب استفاده به جای مانیتور برای گیمینگ نیست. تست کردم جواب نداد

میل خودتونه، اما من خودم از یه مانیتور TN 2ms سوئیچ کردم روی TV، افزایش اینپوت لگی مشاهده نکردم یا حداقل محسوس نبوده
TV ها یه سری تنظیمات بهبود کیفیت تصویر دارن که تقریبا همشون هم چرت و پرتن، مثل Motion و Contrast Enhancer و ... اینا اگه فعال باشن ایجاد اینپوت لگ میکنن، اگه خاموششون کنید بدون نیاز به فعال کردن Game Mode اینپوت لگ بسیار خوبی خواهید داشت.

BahmaNvidia

Registered User
لایک‌ها
233
میل خودتونه، اما من خودم از یه مانیتور TN 2ms سوئیچ کردم روی TV، افزایش اینپوت لگی مشاهده نکردم یا حداقل محسوس نبوده
TV ها یه سری تنظیمات بهبود کیفیت تصویر دارن که تقریبا همشون هم چرت و پرتن، مثل Motion و Contrast Enhancer و ... اینا اگه فعال باشن ایجاد اینپوت لگ میکنن، اگه خاموششون کنید بدون نیاز به فعال کردن Game Mode اینپوت لگ بسیار خوبی خواهید داشت.
همه این تنظیمات رو هم غیر فعال کردم و حتی ریفرش ریت Custom با فرکانس بالاتر تعریف کردم با وجود این که خیلی بهتر شد ولی همچنان به پای مانیتور نمیرسه. مخصوصا در بازی های ریسینگ همون یه ذره افزایش اینپوت لگ هم تاثیر گذاره. یه مساله خیلی مهم دیگه در TV ها اینه که ورودی Display Port ندارند. که برای 1080p مهم نیست ولی انتقال تصویر 4K از PC به TV با کابل HDMI باعث نصف شدن ریفرش ریت میشه مگر HDMI 2 که فکر نمیکنم اکثر TV ها ساپورت بکنن

SaeedBahmanian

Registered User
لایک‌ها
308
درود بهمن جان
نمایشگر ایسوس pb277q موجود است، خیلی تمیز، گارانتی هم دارد.
اگر به کارت می آید بگو فروشنده را معرفی کنم. توافق کنید خودم تحویل می گیرم و برایت می فرستم.

BahmaNvidia

Registered User
لایک‌ها
233

• ظاهرا TV های 2016 به بعد که 4K هستند ورودی HDMI 2.0 هم دارند که باعث میشه 4K 60Hz HDR رو با HDMI ساپورت بکنند. ولی با وجود این که در حالت Gaming Mode خیلی Input Lag رو کاهش دادند همچنان Input Lag حدود دو برابر بیشتر از مانیتور های 60Hz دارند! مثلا Samsung 43MU7980 و LG 43uj651v در حالت Gaming Mode کاهش Input Lag از حدود 80ms به 20ms رو دارند ولی مانیتور LG UD59 نصف اون ها یعنی حدود 10ms

البته تفاوت 10ms که همون 1 صدم ثانیه هست ممکنه خیلی محسوس نباشه. باید تست بشه

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353

• ظاهرا TV های 2016 به بعد که 4K هستند ورودی HDMI 2.0 هم دارند که باعث میشه 4K 60Hz HDR رو با HDMI ساپورت بکنند. ولی با وجود این که در حالت Gaming Mode خیلی Input Lag رو کاهش دادند همچنان Input Lag حدود دو برابر بیشتر از مانیتور های 60Hz دارند! مثلا Samsung 43MU7980 و LG 43uj651v در حالت Gaming Mode کاهش Input Lag از حدود 80ms به 20ms رو دارند ولی مانیتور LG UD59 نصف اون ها یعنی حدود 10ms

البته تفاوت 10ms که همون 1 صدم ثانیه هست ممکنه خیلی محسوس نباشه. باید تست بشه
درود.
اگر از دو میلی ثانیه دارید مهاجرت میکنید به تی وی یا مثلا 10 میلی ثانیه کاملا قابل لمسه من رو خیلی عصبی میکنه! انگار داری با یک موس و کیبورد بیسیم برای 10 سال پیش کار میکنی سرشار از لـــگ.

بالا