• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار مینی لپ تاپ هر چی باشه !!!!!!!!1

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aboldh

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان کسانی که مینی لپ تاپ 10 اینچ واسه فروش دارن بسم الله اولویت 1 : سونی 2 :ایسوس 3:ایسر 4 :ام اس ای دیگه دل و لنو نمیخوام من میخوام قیمت هر چی منصافانه تر بهتر

insins

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان کسانی که مینی لپ تاپ 10 اینچ واسه فروش دارن بسم الله اولویت 1 : سونی 2 :ایسوس 3:ایسر 4 :ام اس ای دیگه دل و لنو نمیخوام من میخوام قیمت هر چی منصافانه تر بهتر

سلام دوست عزیز، بنده یه مینی لپتاپ ایسر 10 اینچ سفید رنگ دارم و چون میخوام گوشیمو عوض کنم و زیاد هم ازش استفاده نمیکنم میخوام بفروشمش... کاملا سالم هستش و تمامی درایور هاش رو دانلود کردم و شارژش هم 6 ساعت کامل نگه میداره...
یک عدد دی وی دی رایتر اکسترنال هم دارم که سر جمع 10 بار هم ازش استفاده نکردم و اون رو هم تقدیم میکنم.

کانفیگ:
CPU: Atom Intel 1.6
Ram: 1Gb DDR2
HDD: 160Gb

قیمت مورد نظر بنده هم اینه: لپتاپ + جعبه + درایورها + شارژر + دی وی دی رایتر اکسترنال = 430
حقیقتش 395 مشتری داره ولی من 430 نیاز دارم واسه عوض کردن گوشیم ولی اگه خریدار هستید باهاتون یکمی راه میام

karimi2409

Registered User
لایک‌ها
25
سلام یدونه ASUS دارم اگه میخواین!

توضیحات تو سایت ایسوس: ASUS - Eee- ASUS Eee PC 1015PED
رم به 2gig ارتقا پیدا کرده
Intel® Atom N475 1.83GHz
هارد 250
رنگ سفید
USB 2.0 x 3
الانم میخام تبلت بگیرم این به دردم نمیخوره دیگه
شما خودتون قیمت بدید
همه جاش سالمه+بدون خط و خش+گارانتیش تموم شده+کارتون+سون اورجینال+اگه خریدار بودین قیمت پخ کنید براتون عکس بفرستم

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا